USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.93 40.25
  • PLN 9.90 10.00
Світ вражає: Фотокнига з фото, зробленими тобою - це просто
Паперові фотографії з мого життя щезли давно. Власне вони толком і не починались. У спадщину мені дістались пару кілограмів фоток, потім час від часу я отримував якісь партії знімків з чергової пиятики, але намагався фотографій не замовляти й не друкувати.

Особливо мене ковбасила подальша доля знімків. Терпіння, аби їх дбайливо підписувати та розсовувати по альбомам я не мав ніколи, а щодо самих альбомів, то лише їх вид навівав на мене нудьгу й сум. Напевне, кожному з нас доводилось проводити якийсь час за переглядом чужих фотографій з ввічливості. Так от повторювати це у своєму житті я дуже й дуже не хотів.

На щастя, з’явились цифрові фотоапарати. Я намагаюсь фотографувати лише у подорожах, але й цього б вистачило на добру таку скриню, а займає – лише кілька сотень гігабайт на вінчестері.

Та все ж бувають ситуації, коли електронне зображення не замінить друкованого. Гарне велике фото у рамочці – добрий подарунок і окраса вашої оселі. Вже кільком своїми друзям я замовляв такі репродукції, це був чудовий презент до пам’яткої дати.

Так от, ще один чудовий варіант пропонує компанія Cyfrolab. Мова про фотокнигу, про яку я пишу через те, що мене підкупили. Підкупили чудовим подарунком мені, високою якістю виконання й гарним сервісом.



На сайті cyfrolab.com можна скачати програму cyfro.book. Через інтуїтивно зрозумілий інтерфейс ви можете вибрати формат книги, додати фотографії, розташувати їх на сторінках, підписати, замутити обкладинку, натравити якісь спецефекти.

Коротше кажучи, зробити справжній фотоальбом, але у тому вигляді, у якому ви хочете зараз і сьогодні. Весілля, день народження, випуск, подорож, зустріч випускників. Та будь-що. Програма вам підрахує замовлення, тисните кнопку й все, що ви там накреативили відправляється в Цифролаб.



Я зробив книгу про свою недавню європодорож. Аби не гратися і чи не вперше подивитись на свої знімки у великому форматі – на кожній сторінці розклав по одній світлині, причому на першій і останній сторінці – дав їх під обріз.




Щодо цін, то вони як на мене дуже помірні. Мій альбом, формату 30 на 20 у твердій обкладинці на 24 сторінки (кількість можна і збільшити) вартував 133 грн. Причому з доставкою.

Одразу після замовлення я отримав на пошту підтвердження про прийом. За кілька днів – повідомлення про відправку готової книги. Кур’єрська служба доставила мою книгу мені прямо на робоче місце.



Виглядає все це круто, чесно. Не буду казати про фото – про них судити не мені, але власне друк мегасимпатичний. Як і палітурка. Хочете вірте, а хочете ні, але я неодмінно ще скористаюсь послугами Cyfrolab. Чого й вам бажаю.

М-р Брут
Коментарів: 6
VSC Показати IP 25 Травня 2010 20:49
Данный материал следует размещать в рубрике "РЕКЛАМА"
Юрій Ричук до VSC Показати IP 26 Травня 2010 12:26
Це передусім цікава інформація, як на мене. І корисна
Куратор Показати IP 26 Травня 2010 09:10
Скидається на рекламу, хм-хм. Хіба це дозволено?
ursa Показати IP 26 Травня 2010 10:57
Несколько раз закаывали на том ЦифроЛабе альбомы... Что сказать... Качество - реально отстойное. Причём спихнули всё на клиента (иол, мы неправильно подготовили работу, не в тех профилях, хотя работа делалась согласно их требований). Прислали образец печати и файл, с которого это было напечатано. Мы его спечатали у себя, сравнили с образом - практически один в один. Напечатали свою работу и сравнили с тем, что сделали они - ни разу не похоже: красное, тёмное... Жуть. Что ещё интересно - заказывали не одну книгу, а небольшой тираж. Весь тираж запороли. Перепечатывать отказались, деньги возвращать - тоже. Неужели их дизайнеры перед печатью не видят, что на мониторе что-то не то? Неужели трудно ввести поправку (одинаковую для всех файлов) перед печатью? Сдали ту же работу в другу точку - качество вышло практически один в один с нашими образцами.
Віктор Показати IP 27 Травня 2010 10:53
"Спечатали у себя" на чому? На такому самому обладнанні як в них? Друкую книги на цифролабі вже скоро рік. І весілля і шкільні тиражі. Якість, ціна та швидкість виконання в пацанів вражає. Один раз прислали книгу з подряпиною на обкладинці - передрукували без проблем. Нєфіг гнати, якщо виникають питання в них там сапорт працює - завжди можна подзвонити і уточнити.
Lilia Показати IP 28 Травня 2010 10:43
Полностью согласна з Виктором. Уже не раз заказывала печать у них и все получилось отлично. Если Вы бы сделали правильные макеты, то явно ничего бы не наплужили в Цифролабе. Проверено личным опытом и своими же ошибками :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus