USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08
Світ вражає: Губернатора Волині не пускають в список кандидатів в депутати до Волинської обласної ради від Партії регіонів.
Перший заступник голови Волинської державної адміністрації Башкаленко Олександр Костянтинович (по сумісництву голова Партії регіонів на Волині), «правильно» провівши партійну конференцію не пустив свого «шефа», голову Волинської державної адміністрації Клімчука Бориса Петровича в чільний список кандидатів в депутати до Волинської обласної ради від Партії регіонів. Партійна організація на межі розколу, авторитет Партії регіонів на Волині та губернатора підірваний, існує ймовірність зняття ПР з виборів у Волинській області.

Сюжет в новинах ТРК "Аверс" 29.09.2010р. (5.62MB)
Коментарів: 32
Яник Показати IP 30 Вересня 2010 13:22
Демократія на лице :)
Viktor 69 Показати IP 30 Вересня 2010 13:40
Башкаленко покозалось, что он теперь большая шишка, которая должна ездить на большой черной машине по перекрытым для него дорогам, и желательно, чтобы народ еще и стоял с обеих сторон и кланялся. Соответственно, прослойка делегатов, которая голосует за такого начальника, – это некчемные людишки, которые именно для этого в Партии питаються. Этим людишкам присуща полная безответственность за свою судьбу и перекладывание всех проблем на начальство. А начальство то голое - всего один звонок с Киева и Башкаленко уже второй... В конце концов посмотрите на лицо волынських регионалов... Та же Тамара Милентьевна или Францович - это советськие люди. Ментально они продолжают жить в стране, которой 20 лет уже не существует. Само название "Незалежна Україна" для них єто непонятные иероглифы. Перевоспитать таких людей невозможно. А фигура Башкаленка уже вероятно не устраивает Киев... Скорее всего большие перемены жду волинскую ПР... Руководство подхватит или Смитюх или Горбатюк или что еще интересние Курылюк...
Федір до Viktor 69 Показати IP 30 Вересня 2010 13:49
А може Клімчук???
Оля Показати IP 30 Вересня 2010 14:04
Що ви хочите від Башкаленка йому ж позвонили з Києва :)))
rusych Показати IP 30 Вересня 2010 14:30
та київське керівництво розуміє що Башкаленко і іже з ним це безтолкові люди які для ПР нічого не роблять і за яких ніхто голосувати не буде. Тому й вирішили поставити хитрого лиса Клімчука. Але ж Башкаленко вирішив пограти м"язами і поставив так питання що зрозуміло що за нього не проголосують: "Мені подзвонили з Києва і сказали поставити Клімчука першим". Мовляв подивіться люди добрі я не хочу поступатися, але ж в боріса зв"язки в києві. А як наслідок виставив на посміховище партію, та й ще під питанням легітимність того списку де Клімчук перший
Фёдорович Показати IP 30 Вересня 2010 14:40
Ну вибачте мене Андрія Мельника поставити 4?! А того ж Петра Яковича 6... це не від великого розуму... Андрій Андрійович, при всій повазі, - людина, яка ніде крім партійного осередку Партії регіонів не працювала... Що як депутат облради він зробить для області????
Андрій Андрійович до Фёдорович Показати IP 30 Вересня 2010 17:07
Що ви тута патякаєте проголосувала конференція і край. Так, що позакривайте свої роти і сопіть в дві дирки.
stepan Показати IP 30 Вересня 2010 14:45
да показали Кузькіну мать,тільки не ясно хто кому Клімчук Башкаленку чи навпаки. Як не можуть владу поділити то видно один одному мішають жить.Тут вже ясно що залишиться хтось один і відповідь напевно будем мати досить швидко.
Яків Показати IP 30 Вересня 2010 14:57
Мені шо одне, шо друге - шонібудь!
оранжевый клоун/ Це був неврожай Показати IP 30 Вересня 2010 15:42
Відповідь проста.... Башкаленко повторить долю самого Клімчука... Його відпралять послом, щоправда не в Литву, а в Махачкалу....
Українець Показати IP 30 Вересня 2010 15:54
Окрім дослідників калу, їхні внутрішні розбори нікого не цікавлять. Хай ті підкацапки хоч поперегризають один одного. Українцям до того діла нема.
маха Показати IP 30 Вересня 2010 16:39
чемодан, вокзал, росія, що одному, що другому.
Трохим Показати IP 30 Вересня 2010 16:49
Цирковий жартівник Пронь - це ганьба партії, не говорячи про те, що сама партія - це ганьба для України. Його "заслуги" - втрата усієї будівельної галузі в області і два написані вірші, яких він читає своїм колишнім бля@ям вже 50 років. Навіть не вірші, а частівки. Поставили ідіота під номером 6, щоб недолуге волинське телебачення, вирощене Пирожком, ще 4 роки бігало по залі сесійної ради за його анекдотами. Ганьба! Ганьба!. Ганьба!
КРУ Показати IP 30 Вересня 2010 16:58
Вся проблема в откатах,Бориска все 20% гребет под себя в свой ФОНД БОРИСА КЛИМЧУКА, а на ПР ни копейки, вот и результат НА ЛИЦЕ,униженом и оскорбленном.
Андрій Показати IP 30 Вересня 2010 17:02
Цікаво чи зможуть скористатись цією ситуацією наші опозиціонери, чи вони настільки беззубі, що тільки і здатні що на екранах патякати про адміністративний ресурс???
ANtiyanik до Андрій Показати IP 30 Вересня 2010 17:15
Якби така фальсифікація з поданням списків відбулася в БЮТІ їх би вже давно зняли з виборів а тут влада їм все можна.
Ф Показати IP 30 Вересня 2010 17:07
Запитайте в рядових партійців - тут реально просто люди не проголосували, як можна голосувати за того, хто 7 день в партії, і рік тому був на іншій стороні. А Башкаленку ця ситуація зовсім не вигідна, йому було б простіше, бути 2 номером. Ось тут і була реальна демократія, люди сказали НІ, але що з того...
ліберал Показати IP 30 Вересня 2010 17:30
Башкаленко робить все щоб партія пролетіла, ставити себе 1-им номером навіть для партії з відстійним електоратом, це вже занадто.. А коли розумні люди про це сказали, то що й спровокував конфлікт на відкритій конференції.
Stepko Показати IP 30 Вересня 2010 20:07
Клімчук по мажоритарці та ще й в Луцькому окрузі не пройшов би ні за що. Тому, цілком ймовірно, що дзвінок з Києва був. Звісно обурення делегатів вмотивоване.
лучанка Показати IP 30 Вересня 2010 21:01
Аверс змонтував репортаж, бо боїться Величко , щоб не "переглянули" Регіонали приватизацію комунального підприємства Аверс з подальшою реорганізацією в ВАТ "Корпорація "Аверс". Вчора , до речі, по даному питанню Кривицького викликали в СУ УМВС України у Волинській області : правда, Антон Федорович сказали, що не володіють інформацією про те, що Аверс будувався за кошти УКБ Луцького міськвиконкому і що комунальне підприємство Аверс перейшло до рук Величка, Яцюри, Кирильчука і Іщука шляхом "прихватизації". Ну це не страшно, втрата влади відбила пам'ять у Кривицького, але в СІЗО пам'ять вертаєть : вернулась до Гаврилишина, під арештом Семенюк дещо пригадала, Кривицькому генерал -лейтенатн міліції В.А.Ходирєв поверне пам'ять.... можливо щось про вбвство Сергія Швачки пригадає Кривицький..... дуже надіємось....
Якович до лучанка Показати IP 1 Жовтня 2010 09:18
бачу "лучанку" настільки схвилював сюжет, що заставив задуматись над утисненням свободи слова ;) Лучанка запам’ятай Аверс це тобі не Волинське...
ровер Показати IP 30 Вересня 2010 21:09
Клімчук при любій владі "прислуговує" у нього таке поняття як честь відсутнє.
Береза Показати IP 30 Вересня 2010 21:20
Напевно регіоналів Київ придушив щоб поставити Бориса №1.Ніякого другого відділення конференції не було але прості члени партії Борису це ще пригадають.
inform Показати IP 30 Вересня 2010 21:27
Шановні журналісти або мешканці м. Володимир Волинського а дізнайтесь будь ласка, що ж сталось далі: 1) Чи зареєстрували список регіоналів, хто перший та хто другий? Чи зафіксувала ТВК порушення? 2) У відео фігурує №2 в виборчому списку :) Ковальчук Тамара Мілентіївна яка грозиться якщо Клімчук буде першим розпустити Володимир Волинську партійну організацію і порвати парт квиток. Яка її доля і доля її парт організації? Чи так Вона говорила допоки їй Башкаленко не сказав говорити інше? І тепер вона радо підтримує Клімчука :)))?
БЮТ до inform Показати IP 1 Жовтня 2010 09:32
Шановний там все простіше, ніхто нічого не буде патякати як сказав Башкаленко так і буде. У них демократія :) цар Башкаленко а всі решта прислуги. Різняться тільки ранги прислуг Курилюк головний паж, Пронь клоун і.т.п
лисичка Показати IP 1 Жовтня 2010 07:21
Подумайте і назвіть більш ефективного менеджера і корисного для Волині, чим Клімчук. Бондар, Грицюк, Романюк, Шиба - всі разом не тягнуть до його рівня. А хто з нас без недоліків і святий?
Ф Показати IP 1 Жовтня 2010 08:41
Stepko +100!
Яник Показати IP 1 Жовтня 2010 09:11
Цікаво чи часто з різних питань телефонують нашому першому заступнику голови ОДА? Наприклад з питань конкурсів, тендерів і.т.п. І він потім змушений (бідолаха) говорити "ну что ж я могу мне ж только что позвонили с Киева"…
Шура Показати IP 1 Жовтня 2010 09:25
Класно регіонал Горбатюк поміг попустити Клімчука!!Як намене клоун не Пронь а Горбатюк з Клімчуком!!!!
Йосип до Шура Показати IP 1 Жовтня 2010 09:49
Це правда, що Башкаленко на колінах повзав перед Смітюхом та Горбатюком і просив дати можливість йому ще трошки порулити партією?
Батюк Показати IP 1 Жовтня 2010 09:54
Вчора дивився ефір на Аверсі де були наші "дружні" опозиціонери, цей фальш на конференції ригіоналів згадували разів 10. Та складається враження, що крім патякання вони нездатні більш ні на, що. Де ж Ваші юристи панове чи вони тільки і здатні по майданах пиво хляти?
stepan Показати IP 5 Жовтня 2010 13:06
а простому українцю жесь можна прочитати список ПР.Першу десятку? І кого мо мажоритарках в районах пропхають?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus