USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10
Світ вражає: Що робити з непотрібними тваринами - вбити чи викинути?
У кицьки народилося четверо прикольних кошенят. Вони ростуть, лізуть під ноги, гадять де попало, і рідня поставила вимогу - убрать. Сперечатися марно, та й самого цей звіринець починає напрягати.



Брати безплатно ніхто не хоче.

Усі кажуть - "вивези". Тобто візьми і тихенько підкинь кудись, де, може бути, знайдуться добрі люди, які будуть підгодовувати.

А коли я кажу, що правильніше - умертвити, аби живе створіння не поневірялося невідомо де і врешті б загинуло чи то від голоду, чи холоду, чи знущань якихось малолітніх садистів, чи попавши під машину - мені кажуть - ТИ ШО, ЦЕ Ж НЕГУМАННО!!! Це ж ти гріх на душу візьмеш...

А ви як вважаєте?
Коментарів: 55
Юрій Ричук Показати IP 27 Жовтня 2010 13:48
Підтримую. Вбити - гуманніше
Коти кращі ніж люди до Юрій Ричук Показати IP 27 Жовтня 2010 14:31
Вбити Ричука - гуманніше точно. Спробуйте віддати людям. На старому ринку роздають кошат і цуценят. Кошеня на другій фотці - просто супер. Не вбивайте кошат - комусь ці пухнастики потрібні.
Tarantino до Коти кращі ніж люди Показати IP 27 Жовтня 2010 14:37
Носили на базар у вихідні три тижні. Лишали кошенят і копію паспорта, аби тьотка, яка там стояла, повірила шо прийдемо і заберемо їх, якщо не забере ніхто. Марно. а кошенята в селі, возити щоразу, а потім їхати забирати - постійно це робити нереально.
))) до Tarantino Показати IP 27 Жовтня 2010 15:07
все одно у Вас рука не підніметься. Стерилізуйте мамашу, а з цими... нехай зиму переживуть, потім - на вільні хліби. Коти виживуть, це не собаки.
Tarantino до ))) Показати IP 27 Жовтня 2010 16:42
Рука не підніметься??? Не далі як сьогодні вранці я вбив свиню...
Юрій Ричук до Коти кращі ніж люди Показати IP 27 Жовтня 2010 15:25
Ну, якщо альтернатива - викинути на смітник, то щодо першого речення я з вами згідний ))))))))
Артьом до Коти кращі ніж люди Показати IP 27 Вересня 2022 19:41
А якщо вони вже відкрили очі але вони маленький і я їх собі взяти неможу іїх ніхто брати не захоче то їх ліпше вбити
yav до Юрій Ричук Показати IP 27 Жовтня 2010 14:49
Я колись задумалась: якщо запитати якусь сироту, якого мати викинула на смітник, що б він вибра, якби був вибір: чи його все-таки щоб кинули, але дали шанс на життя чи вчасно ГУМАННО зробили аборт? Як думаєте, що б відповіла ця людина? Думаю шанс на життя є в кожного, кому Бог його дав
))) до yav Показати IP 27 Жовтня 2010 15:03
а можна третій варіант, вчасно абортувати вагітність його бабусі разом з його мамою. І всєго дєлов.
Tarantino до yav Показати IP 27 Жовтня 2010 15:04
Ви цю сироту киньте у холод, потримайте голодною, заразіть хворобами, потім погодуйте дохлятиною, потім відмутузьте ногами, а потім спитайте... Недавно сиділо під Новою лінією чорне котеня, і верещало не своїм голосом. Охоронець вийшов і копнув його так, що воно відлетіло на метри три. і посунуло геть, тягнучи за собою задню частину тіла - по моєму був переламаний хребет.
Маргарита до Юрій Ричук Показати IP 21 Червня 2020 17:40
Коли ти виносиш кошенят, ти даєш їм шанс вижити, а якщо вбиваєш - ти просто обриваєш нитку їхнього життя
Anita до Юрій Ричук Показати IP 26 Березня 2021 21:31
За вбивство треба відповідати. Зверху все видно.
Ната Показати IP 27 Жовтня 2010 14:09
А де ж наше Товариство захисту тварин?Найгуманніше було б віддати їм. Але вони шифруються, я ніколи і ніде не бачила ні їх телефонів ні адреси, лише розповіді в пресі і по телебаченню про жорстоке поводження з тваринами та заклики так не чинити.
Ірина до Ната Показати IP 24 Серпня 2020 12:30
Товариство, через таких придурків як ви всі тут, теж не резинове, бо ви дебіли жалієте пари сотень тисяч гривень, щоб не було такого клопоту, який всього навсього лізе під ноги, і вас слобонервових напрягає, то наші товариства не резинові, і таких благородних людей одиниці, що не вистачає рук, приміщень, на таку кількість викинутих тварин, нажаль таких дебілів які собі жерти пити не жаліють грошей, а для тварин на їжу, на стерилізацію шкода, убоге деградоване суспільство.
Валентина до Ната Показати IP 13 Квітня 2022 16:31
Я в жаху! Ми забираємо до себе всіх бродячих тварин,що повикидали.Було 5 собак,а торік знайшли в посадці в мішку 8 народжених цуценят..душа не дозволила їх залишити там.забрала додому.подзвонила до притулку,все їм розповіла,що маю 4 своїх знайдів,а тут ще 8 малюків,сеазала,що я їх вигодую,поки самі будуть їсти і привезу до них,адже я не можу скільки прокормити,вони ж нічиї...А вони відповіли,що раз я їх забрала( треба було залишити їх там),то вони вже мої і вони їм не потрібні! Отакі,, благодєтєлі"...сказали- викиньте,як підростуть.ми всіх вигодували,3 забрали,а всі інші живуть..кормити їх пів біди- тут 4 дівки,що тепер погуляли,а стерилізувати скількох немає коштів...і я в ропачі- що робити,коли вони кожна приведе діток...Що з ними робити? Всі кажуть,щоб закопала- так буде людяніше,ніж викинути їх на вулицю на ногодну і холодну смерть,для знущань...Та це ж гріх і я не знаю,що робити...вибачте,що пишу таке,та просто накипіло і немає в кого спитати ,як правильніше...
Українець Показати IP 27 Жовтня 2010 14:23
Випустити,однозначно.Існує природний відбір,і взагалі кожна жива тварина буде мати шанс на виживання в будь яких умовах.Життя,і ще раз життя.
Tarantino до Українець Показати IP 27 Жовтня 2010 14:38
Отож-бо й воно. Природній відбір не дасть цим малявкам переляканим ніякого шансу
Mirna Показати IP 27 Жовтня 2010 14:37
до Ната пані, я з вас в шоці! ви що думаєте, що товариство - це комерційна структура? чи думаєте, що воно державою розкішно фінансується? о, так! вони державні гроші гребуть лопатами! а любов'ю до тваринок лише прикриваються! звідки стільки цинізму?! фе!
Оля Показати IP 27 Жовтня 2010 15:02
краще зробыть своїй кішці стерилызацію!!! А цих малят все ж спробуйте комусь віддати, чи вже на крайняк кудись віднести. Але точно не вбивати.
Яків Показати IP 27 Жовтня 2010 15:22
Ви тут всі такі розумні: віддайте, віддайте, вони комусь потрібні... То й заберіть, врятуйте життя! Говорити всі можуть, а якдо діла...
іра Показати IP 27 Жовтня 2010 15:24
я своє кошенятко просто пошкодувала воно-простеньке рябеньке кволе на строму базарі сиділо в кліточці.таке нещасненьке було.правда тітонька ще 25 гр взяла.То може і ваші за гроші хотіли .Бо безплатно таку красу забрали б у добрі руки.
Ната Показати IP 27 Жовтня 2010 15:38
До Мірна. Нема чого фекати. Що цинічного в тому, щоб звернутись, за допомогою до організації, яка і існує для того щоб опікуватись долею таких тварин. Чи вони себе задекларували, а роботу їх організовувати, проблеми вирішувати, гроші шукати повинні всі навколо. Якщо прцювати за принципом, не смійте нас чіпати бо ми гроші лопатою не гребем, то на біса те товариство взагалі потрібне.
Сашуля Показати IP 27 Жовтня 2010 15:58
В этой ситуации я вижу только Ваше безответственное отношение, наверно оно проявляется не только к животным. Чего Вам стоило стерилизовать кошку??????? Или роздать самому котят. Неужели корона с головы бы упала? Скажу так и убить и выкинуть - это одно и тоже. Делайте то что позволяет совесть, если она еще есть. А сваливать свои проблемы на кого-то последнее дело.
Сашуля Показати IP 27 Жовтня 2010 16:10
Ната Общество Защиты животных занимается бездомными животными,это во первых. Где написано, что они должны заниматся домашними? Знаете сколько таких желающих? Это не агенство добрых дел, аля сносите всех котят-щенят сюда мы вам тут будем всех их роздавать и пристраивать.
Mirna Показати IP 27 Жовтня 2010 16:19
Ната мене просто дивує те, що людина так різко і категорично висловлюється, не знаючи, як видно зі слів, абсолютно нічого про товариство захисту тварин!!!! дати номер керівника??? думаю, розмова з ним вам відкриє очі!
Ната Показати IP 27 Жовтня 2010 16:42
Сашуля, захисту потребують не тільки бездомні тварини, а й домашні, а то інколи такі господарі трапляються, що домашні тварини ще бездомним можуть позаздрити. Та й де написано що "Товариство захисту тварин",повинне захищати саме бездомних тварин а не тварин взагалі. Але це власне суті не міняє так,як ці кошенята про які ведеться мова, сьогодні домашні, а завтра можуть стати бездомними.
Ната Показати IP 27 Жовтня 2010 17:02
До Мірна. А мене здивувало звинувачення в цинізмі на пропозицію звернутись за допомогою до товариства захисту тварин. Звичайно ідеально було кішку стерелізувати, але час втрачено. Убити кошенят жорстоко, викинути негуманно, звернутись за допомогою то Товариства цинічно, а тримати чотирьох котів хто буде? То що ж робити в такій ситуації? А телефон керівника мені не потрібен, оприлюдніть відразу весь список питань по яких не цинічно до них звертатись, замісь того, щоб фекати.
!! до Ната Показати IP 27 Жовтня 2010 17:34
У цивілізованій країні вам би запропонували заплатити кругленьку суму за те, що голова ваша (чи не ваша) вчасно не подумала і не стерилізувала кішку, якщо котенята не були потрібні. Чого кивати на Товариство? Я не подумала - то будьте добрі думайте за мене (бо я не можу, не хочу...) Не подумали - заплатіть. До речі, теж вихід. Одного разу, підібрали ми з колегою кошеня на вулиці. Селити в себе не хотіли. Занесли на ринок пані, що кошаками торгує, заплатили, щоб запропонувала комусь. Через 10 хв. при нас його забрала молода сім"я з дитям, заплативши пані 2 грн :)) Отака історія з хеппі ендом
Сашуля до Ната Показати IP 28 Жовтня 2010 09:49
Что значит кто будет? Хозяева кошки ОБЯЗАНЫ заниматся пристройством кошкиных котят так как это только их проблема. Почему-то вы забыли,что животное - это не игрушка!!!! И за него надо нести ответственность. Заботится о потомстве нужно заранее, и если оно нежелательно - нужно просто стерилизовать животное, не моленькие уже, надо учится самому решать проблемы. И еще ВТЗТ никому ничего не должно!!!Оно и так делает все возможное и невозможное для бездомных животных. А благодаря таким как Тарантино их количество на улицах не уменьшается.
Читач Показати IP 27 Жовтня 2010 17:36
А риженький котик чи киценька? Хочу риженького котика собі.
Tarantino до Читач Показати IP 27 Жовтня 2010 18:54
Дівчинка. Переходьте по ссилці, там телефон є, дзвоніть
Mirna Показати IP 27 Жовтня 2010 18:19
таке враження, що ви щомісяця даєте гроші з власної кишені тому товариству. та воно бідне. держава не дбає про тварин! нема на це грошей! в нас на людей нема, не те, що на тварин! а в таких організаціях із захисту тварин волонтери працюють! за добре слово! то до чого тут ваша порада звернутись до товариства???? воно бездомних підбирає і своїми силами лікує як може!!! Ті, які зачухані, або хворі!!! Ви спочатку дізнайтесь, як і для чого діє Волинське товаристо захисту тварин і як воно фінансується, а тоді робіть висновки! До речі, завдяки цій новиніці, одне кошеня вже знайшло власника! А ви кажете - товариство! ще раз ВЕЛИКЕ ФЕ!
Не вбивайте т-ки Показати IP 28 Жовтня 2010 00:36
Вбивати не треба, пошкодуйте кошенят.
Знайомий Показати IP 28 Жовтня 2010 09:30
У моїх друзів, які втрьох (сім'я) знімають однокімнатну квартиру, живе чотири котика. Цікаво за котиками спостерігати - у кожного свій характер, манери. З одним можна весь час гратися, інший цілий день може пролежати і його не чіпай. Є лідер, який всіма керує. Я знайомим кажу, що скоро ваші котики захватять власть, їх же більше. Знайомі тварин не ображають, корм, пісок є завжди. А куди ж ми їх дінемо, кажуть, маємо, то й доглядаємо. Що кошенята зайві, може сказати тільки той, в кого ніколи не було за якимись великобізнесовими справами приділити трішки уваги маленькій домашній тваринці. В мене котик є.
Ната Показати IP 28 Жовтня 2010 09:59
До !!. Свою собаку я якраз і стерилізувала за 80грн. в вет.клініці на Ковельській. Трьох щенят, які перед цим таки з"явились на світ пороздавала через оголошення в газеті та знайомим. Але мова в даному випадку йшла про те, що нема де подіти тварин і вдома тримати не можна.Чому лише думка про те, що можна звернутись за порадою до Товариства захисту тварин,як один із варіантів, викликала таке обурення? З дебільного безперервного фекання Мірни можна зрозуміти, що краще вбити ніж потурбувати Товариство, це виличе менше осуду. До речі гроші міфічному Товариству я не перераховую, а бездомних тварин, які живуть біля УТОсу, і якими без зайвого пафосу опікуються тамтешні мешканці,по можливості підгодовую,як це роблять і інші люди, які живуть на цій вулиці.
Кук Показати IP 28 Жовтня 2010 14:05
Прикольно!Кошакам надо стать брудными и зачуханнымии тогда они могут претендовать на помощь и защиту своих прав(смешно даже говорить, и люди то этого лишены), а так ни-ни! Прям как в бородатом анекдоте о милиции:"вот убъют вас, тогда и приходите". Профилактика лучше.
Нудьга Показати IP 28 Жовтня 2010 17:03
Всіх тваринок потрібно пристоїти!!! Думаю господарі були в курсі, що коти-собаки непогано розмножуються. Вчасна стерилізація - єдиной засіб на сьогоднішній день. Це не так накладно, як здається. Щодо товариства.. Безмежно вдячна людям за їх роботу. Працюють там виключно волонтери, яким небайдужа доля тварин.
Сашуля Показати IP 29 Жовтня 2010 07:37
Меня больше всего добивает то , что Тарантино даже не приложил никаких усилий чтобы их отдать. Даже обьявление, на которое он дал ссылку написано в тоже время, что и эта новость.А заниматся пристройством котят нужно еще до появления их на свет, тогда и проблем не будет............+ есть еще и куча газет, где можно дать обьявление бесплатно и по телефону, не поднимая жопы с дивана, а про интернет форумы и кучу сайтов я вообще молчу
Ната Показати IP 29 Жовтня 2010 10:10
В моєму випадку по оголошеннях телефонувало багато людей, але тільки одне щенятко знайшло господрів таким чином. З двома іншими було складніше, але таки вдалось через знайомих. Всі хочуть породистих. А моя собака до нас потрапила все з того ж УТОСу.Хоча по розумових здібностях вона нітрошки не програє породистому доберману, який був у нас раніше, а відданіша господарям ще й більше. Кіт теж безпородний, але мене це не засмучує ніскільки.
Олена Показати IP 29 Жовтня 2010 23:41
Звертаюсь до Тарантіно. Я вас дуже прошу - не беріть гріх на душу - не вбивайте! З радістю б взяла, та вже дома маю (до речі, безпородного). Почекайте трохи,не поспішайте з рішенням, дай Бог знайдуться для них власники. Дайте оголошення, походіть з ними у вихідний по ринку - такі пухнастики мало кого залишать байдужим. А на майбутнє кицьку стерилізуйте. Бажаю Вам успіхів у тому, щоб ваші кошенята знайшли своїх власників!!!
Aliona Показати IP 30 Жовтня 2010 00:03
Я Вас дуже прошу - не беріть гріх на душу, не вбивайте! Почекайте трохи, нові господарі знайдуться. Можливо Вам треба проявити трохи активності - дати оголошення скрізь, де тільки можливо, походити з ними у вихідний по базару - не думаю, що такі пухнастики можуть залишити когось байдужим. Я б з радість притулила одного в себе, та вже маю, до речі теж підібраний, безпородний, але таке щастя, що він в нас є. Бажаю Вам успіхів у пошуку нових господарів, а кицьку ваше стерилізуйте.
Антон до Aliona Показати IP 7 Вересня 2020 07:46
Aliona, себе стерилізуй!
Аліна до Антон Показати IP 5 Травня 2023 17:36
Токсична людина це ти! Сам стерелізуй
кєк Показати IP 5 Листопада 2010 16:08
звари і з'їж!
Анонім Показати IP 10 Січня 2018 18:24
Не вбивайте вони теж жити хочуть
Alex Показати IP 29 Листопада 2018 00:19
На майбутнє подумайте про стерилізацію
Антон до Alex Показати IP 7 Вересня 2020 07:45
Alex, ні. - Давай краще тебе стерилізуємо, щоб ідіот не плодився. - Так буде краще!
Anita до Антон Показати IP 26 Березня 2021 21:30
Антон в Вас з головою все в порядку? Я дуже сумніваюся!
Макс до Антон Показати IP 12 Травня 2023 23:24
Ти даун а що по твоєму краще нехай мучаться краще смерть і не пизди хуйні
Маргарита Показати IP 17 Грудня 2019 17:24
Віднесіть на базар. Їх 100% розберуть.
Віра Показати IP 18 Травня 2020 17:39
Наша киця тоже мала чотири пухнастими.В їх півтора місячному віці написала в інтернеті оголошення віддам в добрі руки.За два дні розібрали всіх і хлопчиків і дівчаток.
Антон Показати IP 7 Вересня 2020 07:42
Д*біл ти, що дратують! Візьми кошенят, вийди на вулицю, напиши табличку, що роздаєш кошенят і хтось візьме. Якщо не будеш цим займатись, то краще випусти. - Вони мають право на життя. Їм би було краще виживати, якби не ідіоти.
Євгенія Показати IP 5 Травня 2023 06:49
Можливо комусь треба будуть котики , моя киця народила 4 .Преші в її житті . Завжди треба шанс дати тварині як і людині вивести потомство .Котики ще маленькі . Дуже гарні .
Маріанна Показати IP 14 Травня 2023 03:38
Зараз 2023 рік і читаючи це я в шоці... Натрапила на цю статтю тому що оплакую двох новонароджених кошенят яких покинула кішка мама, яких я вигодовувала 2 дні, але вони все ж померли і я думаю як їх правильно поховати, а ви просто пишите вбити.... Вбити кошенят? тому що вам вони заважають? ви з глузду з'їхали? Себе вбийте, буде гуманніше.. Диявол в плоті... П. С ви ніхто і звати вас ніяк, ви не маєте абсолютно ніякого права забирати в живого створіння життя, підкиньте комусь, вивезіть в якесь село, але не смійте...
Анонім Показати IP 8 Серпня 2023 20:40
Ви взяли або підібрали тваринку ви несете за нею відповідальність ви не маєте ніякого права ії викидати вивозити або вбивати поставте себе або свою дитину на місце цієї тваринки уявіть що ваша дитина страждає від зневожування голоду або болю від того що над ним хтось познущався або його збили машина я в вважаю що таких людей потрібно вивезти як непотріб

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus