USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: «Бравий Швейк»


Затишний ресторан «Бравий Швейк» на вулиці Лесі Українки у Луцьку. Перед ним - скульптура веселого та не менш бравого Швейка, який ніби запрошує до закладу кожного. Бо ж він, так само як і його літературний батько Ярослав Гашек, дуже любив пиво. Тож, певно, у справі цій розуміється.

Ресторан розташований в історичній частині міста, на одній з тихих пішохідних вулиць. Заклад має величезний асортимент свіжого розливного пива, а також якісної їжі. Тішить гостей також літня тераса.

Відвідувачі кажуть, «Бравий Швейк» допомагає їм поринути в унікальний світ пивоваріння, а також «розповідає» цікаві традиції споживання пива.

У ресторані - затишна атмосфера. Тут можна поєднувати відпочинок з розвагами.

Відвідувачі мають вибір, як провести своє дозвілля: комфортна зала ресторану або ж літня тераса.

Більшість людей відвідують такі місця, щоб спокійно, смачно поїсти та насолодитися прохолодним пивом, у той час інші віддають перевагу більш емоційному відпочинку. Будьте переконані: всі ваші побажання будуть виконані в одному місці - у ресторані «Бравий Швейк».

Щодо кухні, то на Ваш вибір - найсмачніші страви чесько-німецької кухні, окрім того є можливість замовити фірмові чіпси чи хрустики до улюбленого пива.

На додаток можна спробувати оригінальні чеські настоянки.

Заклад із задоволенням поділиться безкоштовним Wi-Fi. Жива музика в стилі джаз може спонукати Вас і до танців, - обіцяють організатори.

Головна зала розрахована на велику кількість відвідувачів, серед яких – сім’ї, друзі, закохані та колеги по роботі.

Загалом, приміщення може вмістити до 60 чоловік.

Ласкаво просимо!
"БРАВИЙ ШВЕЙК",
м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 56,
тел. (0332) 72-20-94, 099-421-82-98

Система Orphus