USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10
Світ вражає: Чому Саша Боровик - гірше ворога
Видатний реформатор Саша Боровик напередодні референдуму в Голландії щодо асоціації з ЄС дав інтерв'ю для спецвипуску однієї крупної місцевої газети, де дуже переконливо облив всіх нас брудом.Суть заяв "європейця Боровика" зводиться до того, що Україна - повна ж...па, але він все ще вірить, що тут можна щось змінити (Яценюк на нього кричав, вибори в Одесі сфальсифіковані, міліція займається рекетом і т.д.).

Звичайно, Боровик має право все це говорити, але коли від твоїх слів може залежати результат такого важливого для країни референдуму, може варто просто подумати головою, перш ніж все це говорити?, - пише Вадим Денисенко на Depo.ua.

Чи може хтось сказати, що Боровик зробив в Кабміні, крім того, що голосно стукнув дверима? Що він зробив в Одесі, крім того, що на іміджі Саакашвілі показав другий результат на виборах мера? Що він зробив для партії Саакашвілі, крім того, що пише фіскальну консервативну програму з соціально-ліберальними елементами?

Але у цієї людини імідж реформатора. І найгірше те, що нас оточують симулякри реформаторів, антикорупціонерів, моральних авторитетів і т.д. Боровик - це нуль без палички, який взагалі нічого не зробив. І напевне, не зробить. Бо його максимум - це розповісти європейцям, яка тут клоака, але він такий мудрий і поблажливий, що готовий ще трохи в цій клоаці покопирсатися.

Нагадаємо, після виступу соратника Михайла Саакашвілі, Сашу Боровика перед депутатами Одеської міськради, його «винесли» з залу засідань на руках. Це сталося після заяви Боровика про пільги для АЗС «Кіпр-Інвест».

У мережі з'явилося відео, як депутат Одеської міської ради Дмитро Палпатін підійшов до соратника Саакашвілі з букетом квітів, і піднявши його, потягнув у вестибюль мерії, передає Depo.Одеса.

Боровик - це діагноз всім нам, бо ми сприймаємо його всерйоз. Наша система влади породила два типи імітаторів. Імітаторів від влади, які говорять про реформи і імітаторів з опозиції, які говорять про неправильну імітацію роботи влади. І одні, і другі - це зло, бо вони не продукують нічого, крім мильних бульбашок.
Коментарів: 5
Milentochka(ці) Показати IP 21 Березня 2016 11:22
З огляду на ваше іноземне походження та латинізоване ім’я, зауважу - ignoratia non argumentum, що до даного випадку перекладається, як – зневага не є доказом. Може Боровик і передав куті меду, але приховування корупції та іншої злочинності веде до її розвитку. Для України важливою є не позиція голландців, а переміщення з 130-го корупційного місця, принаймні, на 30-те.
Інокентій Показати IP 21 Березня 2016 15:13
"Саша" ходить на горщик. Політичний діяч - Олександр. Якщо в США так прийнято - "Саша", то тут не США.
1 до Інокентій Показати IP 23 Березня 2016 13:25
Здєся вам нє тама, панаєхалі панімаєшь. Якщо людина має ім"я Саша то не вам її перехрещувати.
Леонід Показати IP 23 Березня 2016 11:00
Речі завжди потрібно називати своїми іменами.Скільки ще будемо жити совіцькими правилами-сидіти в г...і,а з трибуни,з сльозами на очах,славити уряд і портрети на стінах.І якщо хтось сказав правду,то стоїть,можливо,задуматись і починати щось змінювати,а не кинути усі сили на пошуки негативу про цю людину...
Степан Бандера Показати IP 24 Березня 2016 20:34
Здався вам той Саша, в нас он на Волині набагато гірші керівники і що?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus