USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: Набір в команду Саакашвілі: потрібні досвідчені дівчата з великим ентузіазмом
Новий політичний рух колишнього грузинського лідера і екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі набирає людей в свою команду безпосередньо в соцмережах.

Так, соратник політика, колишній прокурор Одеського регіону Давид Сакварелідзе опублікував на своїй сторінці в Facebook пост такого змісту: «Потрібні волонтери - дівчата з досвідом комунікації з людьми і великим ентузіазмом! Пишіть в личку! Дякуємо!".


Варто додати, що нещодавно екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі заявив про намір домагатися дострокових виборів до Верховної Ради України. Таку заяву колишній чиновник зробив на прес-конференції в Києві. Він підкреслив, що після свого звільнення з посади голови ОДА збирається створювати нову широку політичну силу - «Платформу нових сил».

«Наша мета - зміна існуючої так званої політичної еліти. А насправді - бариг і покидьків суспільства, які контролюють Раду, Кабінет міністрів і всі гілки влади України. Нашою метою є дострокові парламентські вибори. Максимально швидко, в стислі терміни », - заявив колишній одеський губернатор.
Джерело: Таймер
Коментарів: 2
Aero Показати IP 2 Грудня 2016 19:32
З великим ентузіазмом, це яким? Не меншим за третій розмір, напевно?
віктор Показати IP 3 Грудня 2016 10:05
24 річних і з трудовим стажем не менше 10 років. Приклади вже маємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus