USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00
Світ вражає: У Луцьку дерево впало на авто
У Луцьку сталася надзвичайна подія – автівку придавило деревом.

Це трапилося 1 липня.

Пообіді в Луцьк почався сильний дощ, який супроводжував вітер. Хоча його сила не була значною верба в дворі між проспектом Волі і вулицею Коперника не витримала негоди і впала на авто.

У результаті пошкоджено дах, лобове скло і капот автомобіля.

Місцеві розповідають, що машину від сильного пошкодження зберіг гараж, біля якого ту припаркував водій. На конструкцію прийшлася більша частина удару.

Також жителі розповіли, що декілька разів скаржилися в мерію та просили спиляти дерево. І додали, що в дворі є ще декілька таких “небезпечних” дерев.

Коментарів: 3
Сусід Показати IP 1 Липня 2015 23:38
У цьому дворі не одне таке дерево. Нікому нічого не потрібно. Ніхто ні на що не реагує. На жаль. Тут багато таких дерев, які от-от впадуть на голову навіть коли нема негоди.
Сусіду Показати IP 2 Липня 2015 09:48
Якщо ви побачили, що аварійне дерево треба звернутися у ЖЕК чи куди там потрібно, щоб його зрізали. Може у вас в хаті й труба протікає, а ніхто не йде і вас не рятує.
Сусіду Показати IP 5 Липня 2015 08:08
Дякую за таку цінну пораду, а то, ми, мешканці будинку, не знали б що робити. До речі, труби для Вас актуальна проблема? Тоді зверніться у відповідну службу. Не порівнюйте нас з собою. Дерево і труби різні речі. На жаль, ЖЕК не реагує на наші численні заяви. Вони там просто "сплять" тривалий час. Прийдуть чи приїдуть, подивляться і просто обіцяють. До речі, поруч із аварійним деревом, просто поруч, є ще одне. Так от: те, що впало на силу прибрали, а інше - відповіди, що не мають вказівки щось робити. От-так працюють наші служби!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus