USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: ​Як у Володимирі-Волинському водій виштовхав пасажира з маршрутки
Конфлікт між водієм маршрутки “Володимир-Волинський – Ковель” та пасажиром Іваном Морозом відбувся 22-го червня на місцевій автостанції. Про пригоду чоловік написав в соціальних мережах.
 

Журналіст інтернет-видання “БУГ” зв’язалися із чоловіком та уточнили деталі конфлікту.
 
“Маршрутка відправлялася. Я не встиг купити квитка, зайшовши в маршрутку він спитав “куди їдете?”, я кажу до Верби. Він говорить “як ви мене уже (ненормативна лексика) з тією Вербою”. Я спитав чому ви так говорите і він почав виштовхувати мене з маршрутки, тоді я показав йому посвідчення учасника бойових дій, але йому було все одно. Хоча в маршрутці я платив гроші без посвідчення, а показав лише коли він почав мене виштовхувати з транспорту.” – прокоментував ситуацію Іван Мороз.
 
Як далі розповів пан Іван, в цей час реакція пасажирів була абсолютно байдужою. Після того, як його виштовхали із маршрутки, чоловік зверувся в довідкове бюро Володимир-Волинської автостанції, де шукав контакти керівництва станції.  Там отримав відповідь, що керівниика немає на місці, поїхав до Шацька. Тоді чоловік пояснив ситуацію, що з ним трапилась. Після того як розповів все в довідковому бюро, отримав відповідь “без квитка нічого не докажете”.
 
Зазначимо, що це вже не перші скарги, які надходять в адресу Володимир-Волинської автостанції. Кілька місяців тому була й спроба через систему електронних петицій змінити керівника автостанції.
Коментарів: 13
Аня Показати IP 23 Червня 2016 11:09
А ці учасники дійсно всіх дістали. Все їм безоплатно. Пільги давай,землюдавай, квартиру давай,зарплату платити,бо він контратник.Заробітничанин він,таким чином гроші заробляє. таких більшість.А хто повертає водіям гроші, за те,що вони їздять безоплатно, а ніхто.От хай купить машину,ремонтує і їздить та хай його безоплатно ще заправлять,бо він учасник.
Яна до Аня Показати IP 23 Червня 2016 12:49
Відправте Аню на фронт, хай "заробітчанам" миє посуду. Менше патякати буде!
Аня до Яна Показати IP 24 Червня 2016 14:37
А я краще тут буду заробляти і в мене виходить. А ти полешко вали туди на фронт,у вас нячого нема,ви бідні,все життя шастаєте по заробітках.
Полешко до Аня Показати IP 27 Червня 2016 09:41
коментар було видалено
Полешко до Аня Показати IP 27 Червня 2016 13:02
Що ви, що водій явно не дружите з головою. Водій - тому що відмовився брати пасажира який був готовий ЗАПЛАТИТИ ЗА ПРОЇЗД, а ви - тому що чи не в змозі зрозуміти про що йшлося у статті чи не в змозі дочитати її докінця.
ваня Показати IP 24 Червня 2016 13:00
Аню на соловки!!!!!!!
Ігор до ваня Показати IP 24 Червня 2016 13:36
А ти такий добрий,бери машину і вози їх безоплатно. В падло
Віра Показати IP 24 Червня 2016 17:41
Це не Аня, а черства бездушна особа, для якої не має нічого святого, лише зранку до вечора прожити. Наші українські хлопці захищають нашу землю, ризикуючи своїм життям! А ми, бездушні, сприймаємо це як належне і навіть не задумуємося, що це значить. Мені соромно і прикро за таких як товариш Ганька!
миииииииии Показати IP 25 Червня 2016 14:07
учасник ато воділі гранату в салон я все рішено
я Показати IP 27 Червня 2016 21:15
Аня, не соромно бути бідним. Не соромно їздити по заробітках. Соромно бути такою, як ти, і заздрити пільгам і тій копійці, яку хлопцям платять на фроні. Тисячі хлопців ніколи не повернуться додому,тисячі стали інвалідами - непогані такі заробітки, правда? Цікаво, щоб ти заспівала, якби твій батько/брат/чоловік/син повернувся з ато і його отак виштовхали з автобуса. На кожному б перехресті кричала, яка бездушна країна, які черстві люди, як так можна і т.д. Я від людей в просто в шоці...Заздрять всьому: повернувся з фронту - о, заробітки, відрізали ногу і отримує пенсію по інвалідності - а що ж йому жити, гроші щомісяця дають?, вже навіть одного разу почула, як заздрили пенсії на психічно хвору дитину - це ж заробіток щомісяця. Куди вже цей світ котиться....
Аня Показати IP 29 Червня 2016 13:15
Пільги потрібно дати тільки тоді, коли переможуть. А так нема вигоди перемагати, за рік-два кожен українець стане учасником Ато і всіх возити буде потрібно безплатно.
ТТ Показати IP 29 Червня 2016 19:57
бізнес проект під назвою АТО уже усім надоїв. одна тріскотня в змі про обстріли та мінські угоди. ДЕ РЕАЛЬНІ ДІЇ - НАСТУП, ВІДСТУП, РЕЗУЛЬТАТ Є ЧИ НЕМАЄ. а так росія тисне , зробили з наших хлопців живий полігон для відстрілу російського озброєння. і так одним шана посмертно, а іншим, хто вижив пільгами рот закривають, щоб не пиздюли. народ по ходу біднішає і відповідно стає агресивним. так що не у водієві прикол і не у учасника ато.
Валя Показати IP 30 Червня 2016 09:29
Я підтримую АНЮ, вона права, що ці учасники АТО вже всіх дістали. Я знаю таких контрактників, які сидять два роки вдома, отримують зарплату . матеріалку (а зарплата зараз 7300 грн) і їздять маршрутками та ходять в туалет по посвідченню. То це так має бути........( А був тільки в Рівне на полігоні)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus