USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

5-річний волинянин, якого побив п'яний батько, у реанімації з важкими травмами

5 Жовтня 2020 15:29
Лікарі волинської обласної лікарні розповіли про стан п’ятьох дітей, яких напередодні побив батько. Двоє з них нині госпіталізовані, одна дитина у реанімації, – розповіла анестазіолог Надія Катаман.

У відділенні реанімації та анестезіології перебуває 5-річний хлопчик. Його стан, кажуть лікарі, – важкий. У дитини медики діагностували – закриту черепно-мозкову травму важкого ступеня, струс мозку важкого ступеня, забій грудної клітки та черевної порожнини, правобічний пневмоторакс з подальшим дренуванням, повідомляє Суспільне.

«Він виконує все і боїться сказати, що в нього болить. Хлопчик дуже наляканий, у нього емоційний стрес», – каже Надія Катаман.
Хлопчика та ще чотирьох його братів та сестер побив нетверезий батько. Про це лікарям розповіла матір дітей. Напередодні, 4 жовтня, вона разом з дітьми звернулася до Рожищенської районної лікарні.

Після огляду – дітей направили до обласного дитячого територіального медичного об’єднання. Маму та дітей госпіталізували.

«У трьох діток виявили синці. Мама з ними провела ніч в обласній дитячій лікарні у приймально-діагностичному відділенні. Сьогодні зранку їх виписали додому», – розповіла лікарка.

Ще одна дівчинка зі струсом мозку переведена у відділення неврології. Найважчий п’ятирічний хлопчик. Про переведення його з реанімації, поки не йдеться. Лікарі кажуть, що діти пробудуть у лікарні щонайменше тиждень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Iren Показати IP 5 Жовтня 2020 15:36
Надіюсь, цей ск*т вже здох

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus