USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

8 основних проблем, які розв’язує ЕКЗ

2 Травня 2024 15:53
Сьогодні часто застосовують екстракорпоральне запліднення. Технологія ЕКЗ передбачає запліднення яйцеклітин не у жіночому організмі, а в спеціальному середовищі у пробірці.

Наша ЕКЗ клініка в Києві LITA пропонує всім парам, які зіткнулися з непліддям, але хочуть зачати дитинку, курс терапії за допомогою штучного запліднення. Технологія змогла себе зарекомендувати тільки з хорошого боку, вже показала чудові результати.

Як з'явилася технологія ЕКЗ?

Перше штучне запліднення цього виду було виконано в Британії у 1977 році. Через 9 місяців після вдалого запліднення народилася дівчинка.

Як свідчить світова статистика, щороку на планеті виконують приблизно 2 400 000 циклів ДРТ. Щороку завдяки цій методиці народжується приблизно 500 000 малюків.

У нашій країні перший малюк, якого було зачато саме завдяки ЕКЗ, з'явився на світ у 1991 році.

Наразі завдяки цій методиці штучного запліднення в багатьох жінок нашої країни, та й не тільки, у яких відсутні маткові труби, з'явився величезний шанс. Також технологію застосовують під час лікування багатьох захворювань. Дізнатися, скільки коштує зробити ЕКЗ, можна на цьому сайті: https://litaclinic.com/skilki-koshtue-ekz/.
Які проблеми може розв’язати штучне запліднення?

Ця методика показана в разі жіночого та чоловічого непліддя. Непліддя – захворювання, за якого жінка не вагітніє протягом 12 місяців, при цьому партнери ведуть активне статеве життя.

Крім того, процедура штучного запліднення показана, якщо:

1. Поганої якості чоловічий біологічний матеріал. Це знижує ймовірність настання вагітності.

2. Виявлено ендометріоз.

3. Порушена овуляція.

4. Патологія труб матки, непрохідність маткових труб.

5. Відсутні маткові труби.

6. Виявлено полікістоз яєчників.

7. Діагностовано хворобу ендокринної системи.

8. Генетична несумісність партнерів.

До методики штучного запліднення вдаються в тому разі, якщо жінка не здатна виносити сама дитину, наприклад, за відсутності матки, якщо виявлено ниркову недостатність, хворобу легенів та інші патології.

У яких випадках ЕКЗ протипоказано?

Процедуру штучного запліднення не проводять у таких випадках:

виявлено злоякісне новоутворення яєчників, матки;

діагностовано інфекційну хворобу (виконувати процедуру штучного запліднення можна тільки після того, як закінчиться курс терапії).

ЕКЗ вважається безпечною медичною процедурою. Її виконують після того, як партнери проходять ретельне обстеження. Результативність цієї методики становить мінімум 25% і максимум 55%.

*реклама

*Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Викладена вище стаття є інформаційною. Перед прийманням медпрепаратів або застосуванням процедур обов’язково проконсультуйтеся з лікарем та ознайомтеся з інструкцією до лікарського засобу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus