USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Атака на мову – це атака на незалежність, - Єремеєв*

4 Липня 2012 13:02
Атака на українську мову в будь-якому вигляді – це атака на незалежність держави.
Так вважає відомий волинський політик та бізнесмен Ігор Єремеєв, - повідомила його прес-служба.
Коментуючи скандальне прийняття Верховною Радою 3 липня 2012 року Закону про засади мовної державної політики, відомий волинський політик Ігор Єремеєв зазначив, що мовна проблема знову штучно розкручується певними політичними силами напередодні виборів і цьому є кілька давно знаних причин: мобілізація електорату у Східній Україні, намагання заробити бали на свою користь в перемовинах з Росією, цілеспрямована діяльність певної групи народних депутатів, які демонстративно та наполегливо відпрацьовують антиукраїнський сценарій.
«Але українські можновладці, які «проштовхнули» цей закон, мають розуміти, що Росія не оцінить такого кроку і на поступки в газових питаннях не піде. Якщо щось і цікавить нашого сусіда, то це економіка. Саме економіка визначає і справляє справжній вплив однієї держави на іншу. Фактично відбулась не лише чергова, але й найбільша перемога над українською державністю за останні двадцять років. Великий крок до того, щоб перетворити Україну на губернію, президента на губернатора, а народних депутатів викинути «за ненадобностью». Варто вже зрозуміти народним обранцям, затятим захисникам всього російського: атака на українську мову в будь-якому вигляді – це атака на незалежність держави, а відповідно і на їх владні повноваження, які вони хочуть мати в Україні», - зазначив політик.
Ігор Єремеєв підкреслив, що коли в української нації, завуальовано під начебто захист мов національних меншин, хочуть забрати власну мову, це означає лише одне: ми продовжуємо потерпати від мовно-культурної агресії, яка має зовнішні потужні джерела підтримки. Причому, відбувається це з використанням українських політиків-запроданців, в головах яких навіть не виникає жодної нової ідеї на користь вітчизняної економіки чи соціальної політики держави.
«Впевнений, прийняття закону про засади мовної політики не оцінить електорат в східних областях, як сподіваються регіонали. Коли «поліпшення життя вже сьогодні» люди так і не відчули, то гуманітарні питання для пересічного громадянина кардинально не змінять його незадоволення правлячою партією. Скоріш за все, це більш згуртує електорат на заході, якому вже давно «сидять в печінках» депутати, які кожен день, крок за кроком здають національні інтереси України», - зазначає Єремеєв.
На його думку, з іншого боку, прийнятий злочинний стосовно української мови закон надасть всі шанси, що Верховна Рада хоча б частково очиститься від запроданців вже на найближчих виборах. Бо люди побачили обличчя всіх «героїв», які причетні до його прийняття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
nfk Показати IP 4 Липня 2012 13:13
Був би у ВР цей Єрємєєв голосував би за знищення українскьої мови , як і нинішня його Народна партія, розповідає тут казки.
Облрада Показати IP 4 Липня 2012 13:22
Ігорьок твоя мова феня і говориш ти не Українською а чисто по понятіях... ЛЯдям гроші за молоко відай а тоді про мови патякай!
ПРОТИ КОМУНЯК! до Облрада Показати IP 4 Липня 2012 18:54
Мартинюк сокиру в спину встромить, аж загуде. Що він і зробив і всій Волині і всій Україні. Комуняку - на ГИЛЯКУ!
Міля Показати IP 4 Липня 2012 13:27
А Гриць Смітюх як галасував?
ісса ндойє Показати IP 4 Липня 2012 13:43
Це той Еремеєв якій бензин осліною січою розбавляє та ще антибіотики сипе у продукцію КОМО ...
Кіндрат Показати IP 4 Липня 2012 14:36
Єремеев знизь ціну на бензин, а то це теж зазіхання на Україну в свій карман
Волиняка Показати IP 4 Липня 2012 14:42
Не кіздіть панове!хто запроданець з волинян-очевидно!!це Мадама Мартинюк.І як його волинська земля ще носить?!!
Петро, лучанин Показати IP 4 Липня 2012 14:42
Єрееєв каже про щиру свою позицію. я в цьому не сумніваюся. А ті, хто ось тут тявкає на нього, сприймають мову як ту ковбасу без м'яса.
111 до Петро, лучанин Показати IP 4 Липня 2012 15:14
ага, або сметану без домішків молока
Роман Показати IP 4 Липня 2012 15:34
Люди добрі, Народну партію "розвели, як котят" із Литвином на чолі, не дарма він подав у відставку після такого кидалово. Поки Литвин був на зустрічі з президентом наш земляк, Адам, поставив закон на голосування і його протянули. З Єрємєєв з Мартинюком по одному округу балотуються. І за кого голосувати? Мені здається після вчорашніх подій (прийняття закону в другому читанні) питання зняте і Мартинюк хай йде у сільські голови у рідне село.
О до Роман Показати IP 4 Липня 2012 16:35
Адам принаймні послідовний як і регіонали обіцяли і зробили.... а цей пан говорить одне думає інше робить як руки кажуть
Клим до О Показати IP 4 Липня 2012 18:51
І я бажаю щиро , щоб вам все життя попадалися на шляху такі паскуди як Адам Мартинюк. Такі продадуть три рази і перепродадуть ще стільки ж!
Макар Показати IP 4 Липня 2012 16:24
Бажаю,щоб, Мартинюку,щоночі снились його батьки-поліщуки і увісні розмовляли з ним віключно мовою путіна і били по с.аці,як шкідливу скотину.
Українець Показати IP 4 Липня 2012 18:59
Ще один зашевелився в бідканнях за Україну.Соратник ващучки,литвина раптом забув про бензин та молоко і спритно побіг до виборців за мандатом.Видно чимось пахне,бо терміново потрібна недоторканість.
misha Показати IP 5 Липня 2012 09:35
як перед виборами перетворюються всі в патріотів)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus