USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Болгарія планує розпочати туристичний сезон з 1 травня

15 Березня 2021 08:44
Болгарія з 1 травня має намір почати туристичний сезон з карантинними обмеженнями і дотриманням протиепідемічних заходів.

Про це повідомила віцепрем’єр і міністр туризму країни Маріяна Ніколова, пише НВ.

Вона зазначила, що 15 березня будуть затверджені протиепідемічні заходи для майбутнього сезону. Вони стосуватимуться місць проживання туристів, громадського харчування та розважальних закладів.

Міністр зазначила, що вимоги для в’їзду туристів до Болгарії вже розроблені і узгоджені.

За її словами, на наступному тижні Євросоюз прийме рішення про так званий «сертифікат про стан здоров’я», і болгарський уряд підтримує цю позицію.

Паспорти здоров’я дозволять відвідати Болгарію тим, хто вже перехворів на коронавірус, і має антитіла, вакцинованим туристам, а також тим, у кого є негативний результат ПЛР-тесту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus