USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Частину культурного центру в Ковелі віддали в оренду

4 Січня 2012 15:08
У Ковелі відбувся конкурс на право оренди частини нежитлового приміщення по вулиці Незалежності, 89 під аптеку. У цьому приміщенні розташовувалася муніципальна аптека Культурно-просвітницького центру.

Про це повідомили у прес-службі Ковельської міськради.

Участь у конкурсі взяли п’ять підприємств, що займаються відповідним видом діяльності. Стартова орендна плата становила майже 2,8 тисячі гривень щомісяця.

Переможець конкурсу запропонував 8,5 тисячі гривень щомісячної орендної плати (без врахування ПДВ та оплати комунальних послуг). Таким чином до міського бюджету протягом року надійде 112,5 тисячі гривень.

«Ціни на лікарські засоби для ковельчан будуть доступними. Щонеділі для усіх покупців діятиме знижка 10% на лікарські засоби. Діятиме програма лояльності – покупці матимуть можливість отримати дисконтні картки зі знижкою 3%. Орендарі планують також запровадити систему знижок для пільгових категорій громадян, зокрема 7% знижку для пенсіонерів», - обіцяють у міськраді.

В конкурсних умовах окремим пунктом також зазначено про підтримку аптечного музею. Тож орендар зобов’язується забезпечити його діяльність.

Аптека розташована на першому поверсі будівлі по вулиці Незалежності, 89, що є пам’яткою архітектури. Саме в цьому будинку у ХІХ столітті працював провізор Фрідріксон. На той час клієнтами знаного на всю округу фармацевта були відомі люди, зокрема письменник і лікар Модест Левицький та родина Косачів. Тому закономірно, що саме тут - в приміщенні зі славним історичним минулим, і надалі буде розташована аптека.

У повідомленні йдеться, що приміщення Культурно – просвітницького центру, зокрема і приміщення аптеки, входить до переліку об’єктів, які не підлягають приватизації. Будівля і надалі залишатиметься в комунальній власності міста.

Нагадаємо, перед Новим роком Ковельська міськрада вирішила розпочати процес ліквідації комунального підприємства «Ковельський культурно-просвітницький центр».

А раніше під час зборів трудового колективу Культурно-просвітницького центру, заступник міського голови Ковеля Ігор Прокопів стверджував, що «про закриття Центру влада не говорить».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ковельчанин Показати IP 5 Січня 2012 09:25
От вже і прибуток піде. А то при Кошарукові лише збиток показували.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus