USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Через батьків діти пішли в міліцію. ФОТО

15 Листопада 2011 13:45
Присягнули на вірність українському народу вихованці Луцького правознавчого ліцею.

Про це повідомила Юлія Локотько у СЗГ УМВС області.

Дійство відбулось на Меморіалі Вічної Слави. Нові вихованці Луцького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою» зібрались, аби скласти присягу на вірність українському народові.

Вихованці офіційно виявили своє бажання стати у майбутньому міліціонерами та поповнити лави МВС України.
Привітати їх із прийняттям важливого рішення прийшли не тільки батьки, рідні та друзі, а й представники міліції Волині та місцевої влади.
Начальник управління кадрового забезпечення УМВС України у Волинській області полковник міліції Володимир Остапович виголосив промову вдячності батькам ліцеїстів.
Із його слів, саме завдяки їхньому вихованню та підтримці такі ще юні і в той же час уже дорослі діти вирішили стати на стежину правопорядку. На згадку заступник начальника управління, начальник кримінальної міліції УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Никитюк вручив вітальні листівки.
Благословив на успіхи у майбутньому настоятель храму святого Георгія Побідоносця, що на території УМВС області, протоієрей Олександр Мазурак та побажав, щоб усіма їхніми починаннями керувало слово Боже.
Дійство завершилось звуками оркестру та святковим крокуванням ліцеїстів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Max Freeman Показати IP 15 Листопада 2011 14:16
Название дезориентирует
Кузя Показати IP 15 Листопада 2011 20:54
А ВН таким начали грешить.Оболочка одна-начинка другая.Подумал, что детей родители довели до отчаянного шага - пожаловаться на них милиции. Что же, право журналистов,куда нам, читателям, тягаться. Но, кстати, уважаемые ВН, можно хоть иногда исправлять ошибки, если на них указали в комментариях? Исправьте и удаляйте комменты на здоровье!
kamil Показати IP 15 Листопада 2011 22:20
хто Вас вчив такі заголовки писати..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus