USD 39.85 40.28
  • USD 39.85 40.28
  • EUR 40.05 40.35
  • PLN 9.95 10.20

Чоловік влаштував погром в торговому центрі Нововолинська. За Bounty?

5 Жовтня 2012 16:20
Невідомий чоловік влаштував погром у торговому центрі Нововолинська. Опісля схопив 12 батончиків Bounty і з’їв.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, правоохоронці встановили, що того дня 29-річний мешканець Нововолинська перебував біля входу у магазин. У той момент, як виявилося пізніше, «він був під впливом токсичного дурману – клею», - інформують в міліції.

Чоловік, мовляв, побачив, як до магазину зайшла жінка з дитиною (продавець торговельного закладу). Безпричинно накинувся на жінку і почав її бити. Та ледь встигла забігти всередину, намагалася сховатися, але зловмисник швидко її наздогнав. Заступитись за колегу вибігли всі продавці. Чоловік розбив вітрину торгового центру та пішов уздовж торгового приміщення чинити погром. Уже на виході він схопив 12 батончиків Bounty і з жадібністю почав їх їсти.

Робота закладу припинилася. Працівники викликали міліцію. Правоохоронці виїхали на місце злочину та виявили неподалік магазину чоловіка з шоколадними батончиками в руках.

Під час бійки зловмисник з працівниками магазину наніс тілесні ушкодження 55-річному продавцеві, а власникам закладу завдав збитків на 1600 гривень.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочинів, передбачених статею 187 (Грабіж) та статею 296 (Хуліганство) КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Чеширский Кот Показати IP 5 Жовтня 2012 16:33
Вспомнил Майкла Дугласа в фильме "С меня хватит".
тиць-здиць до Чеширский Кот Показати IP 5 Жовтня 2012 20:51
А я мальчіша-плахіша с бочькаю варєнья - ящікам пічєнья
Ага Показати IP 5 Жовтня 2012 17:04
Продавці нелюди! Хлопцеві потрібно було чогось солодкого попуститися, а вони шоколадок зажали. Подарували би йому банку згущенки, і все було би тихо-мирно. А то ще й статтю впаяли. :)
miassol до Ага Показати IP 5 Жовтня 2012 17:24
Розуміючий )))
LP Показати IP 8 Жовтня 2012 09:29
Невідомий чоловік, 29-річний мешканець Нововолинська. То який же він невідомий?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus