USD 39.80 40.15
  • USD 39.80 40.15
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Фортифікаційні споруди будуватимуть оперативніше – уряд ухвалив рішення

10 Березня 2023 16:20
Кабмін ухвалив протокольне рішення, яке дозволить пришвидшити процес будівництва військових інженерно-технічних фортифікаційних споруд для потреб оборони в окремих областях України.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

«На засіданні уряду ухвалили важливе протокольне рішення щодо невідкладного будівництва військових інженерно-технічних фортифікаційних споруд для потреб оборони в окремих областях. Роботи проводитимуться, зокрема, з використанням коштів за відповідною програмою Міноборони. Також після визначення обласними військовими адміністраціями потреб на засідання Уряду мають бути винесені пропозиції щодо збільшення фінансування», – наголосив Шмигаль.

Читати ще: Оборонні споруди та мінування території: як готуються захищати кордон із Білоруссю на Волині

За словами прем’єра, це має забезпечити оперативне зведення фортифікаційних споруд для оборонних потреб там, де це необхідно.

У Держприкордонслужбі раніше повідомили, що нарощення оборонних позицій і по лінії кордону, і в прикордонні не припиняється. Такі заходи відбуваються по всій протяжності кордону з Білоруссю – від Волині до Чернігівської області, додав Демченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 10 Березня 2023 16:48
відкати зростуть?
прокуроркиня Показати IP 10 Березня 2023 16:49
І року не минуло!!!?
Манергейм Показати IP 10 Березня 2023 20:21
Можливо спочатку потрібно віднайти ту фортифікацію під кодовою назвою * стіна* яку будував яценюк-аваков

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus