USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Футболісти збірної України долучилися до благодійної ініціативи волинських волонтерів

13 Вересня 2023 09:16
Збірна України з футболу підтримала спільний збір для військових від волинського волонтерського логістичного центру «Марлог» і громадської організації «Рестовратор».

Як розповіла у коментарі Суспільному керівниця «Марлогу», волонтерка Наталія Попова, перед матчем «Україна – Англія», який відбувся 9 вересня у Вроцлаві, українські футболісти залишили свої автографи на командних м’ячах і футболках, щоб допомогти волонтерам придбати партію турнікетів для військових.

Зі слів волонтерки, долучилися до благодійної ініціативи Андрій Шевченко, Сергій Ребров і такі провідні гравці, як Олександр Зінченко, Михайло Мудрик та Андрій Ярмоленко.
Читати ще: Україна здобула першу золоту медаль на «Іграх нескорених»

«Всі вони долучилися до підписів командних м’ячів і футболок для аукціону, який будуть спільно проводити «Марлог» і наші партнери ГО «Рестовратор» вже в Україні. Це будуть аукціони на благодійних вечорах», – говорить Наталія Попова.

Згодом футбольну атрибутику розіграють на аукціонах. Усі лоти та місця проведення благодійних вечорів, на котрих можна буде придбати мерчі та допомогти в зборі на турнікети для ЗСУ, зазначила Наталія Попова, оголосять додатково.
Окрім зустрічі з футболістами, завдяки підтримці Української асоціації футболу у Вроцлаві відбувся аматорський матч між українськими та англійськими вболівальниками з результатом 6:4 на користь України.
Також, додала керівниця волонтерського центру, Українська асоціація футболу організувала заходи народної дипломатії і зустрічі фанклубів, під час яких волонтери розповідали про війну в Україні та роботу організацій, що допомагають ЗСУ.

Додамо, що матч збірної України проти Англії завершився з рахунком 1:1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 13 Вересня 2023 10:58
на фронт то буде тоді чим пишатися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus