USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Гроші на стадіон попросять у Києві, бо в Європі – «шиш»

29 Лютого 2012 15:56
Депутати міськради попросять понад 4 мільйони гривень у центральної влади на реконструкцію футбольного поля в Луцьку.
Про це йшлося 29 лютого під час сесії Луцької міської ради.
Депутат міськради із «Фронту змін» Микола Дендіберін пропонує колегам звернутися до Кабміну та Президента України Віктора Януковича з проханням виділити понад 4 мільйони гривень на реконструкцію стадіону «Піонер» неподалік річки Стир.
Він палко переконував обранців громади у необхідності прийняття цього рішення. Навіть продемонстрував колегам шматок синтетичного покриття поля.
Представник фракції «Батьківщина» депутат Петро Савчук зауважив, що на ці кошти можна звести новий стадіон. «А ще краще спробувати залучити гроші з Євросоюзу», - додав він.
Дендіберін доволі емоційно відреагував на слова колеги. Він сказав, що у ЄС всі проекти виграють поляки. «А нам – шиш. Ми маємо пробити гроші. 12 місяців протягом 12 років наші діти матимуть, де займатися», - прокричав «фронтовик».
Член депутатської групи «Рідне місто» Анатолій Бірюков попросив доповідача показати інші матеріали, які використовуватимуть у реконструкції стадіону – пісок, глину, щебінь. «Щоб ми бачили, на що проситимемо гроші», - з усмішкою пояснив обранець громади.
На це Дендіберін відреагував не менш емоційно. Він викрикнув: «Ви тільки чуєте себе. Ви – дилетант».
Натомість у «біло-сердечного» депутата Сергія Григоренка виникли сумніви щодо сум, які вказані у зверненні. Мовляв, потрібно серйозно розписати кошторис.
Водночас «тимошенківець» Роман Бондарук попросив колег підтримати ініціативу Дендіберіна. «Я бачив у Вільнюсі такий майданчик. Там всі будуть грати: і дорослі, і діти. Це дуже прекрасна ідея. Треба серйозно відноситися», - відзначив обранець громади.
Зрештою, депутати вирішили підтримати пропозицію Дендіберіна та просити в уряду, Президента та парламенту гроші на реконструкцію стадіону «Піонер».
Нагадаємо, про ініціативу Дендіберіна обранці луцької громади чують не вперше. Так, під час засідання бюджетної комісії депутати розкритикували ідею колеги. А голова фракції «Батьківщина» Юрій Корольчук назвав звернення до керівництва держави «холостим пострілом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Пухлий Показати IP 29 Лютого 2012 16:19
в облспоживспілки попросіть.....
SPIKER Показати IP 29 Лютого 2012 16:32
з тим стадіоном повна дурка...зійде сніг,і до червня туди не влізти,болото...сильний дощ-позаливає...
Всезнайко Показати IP 29 Лютого 2012 17:02
В Яценюка попросіть, а не в Азарова. Почнуться вибори, будете обс...ти владу.
1111 Показати IP 29 Лютого 2012 17:45
Чому пан Дендіберін заставляє дітей прибирати сніг на підконтрольній йому площадці(київський майдан)? Куди йдуть кошти які платять люди , що бігають футбол на полі пана Дендіберіна? Я за розвиток футбола та інших видів, але я проти щоб такі як Дендіберін відповідали за спортивні майданчики.
Вася (Гнідава) Показати IP 29 Лютого 2012 18:00
Ще б у лісі той стадіон побудувади. А що то за фамілія - Дендіберін? рускій?
SPIKER Показати IP 29 Лютого 2012 22:08
схожа схемка в любешові була...відгрохали шикарний стадіон в 10-ти метрах від болота,так весною там рис засівати можна було...після чого ще просили грошей для пониження рівня води в водоймі...
Читач Показати IP 29 Лютого 2012 23:35
А у нас все футбол та для футболу. Як більше немає інших видів спорту на Волині. Луцьк напевно єдиний обласний на Україні, який немає людського стадіону.
Leonid Показати IP 1 Березня 2012 00:01
Егей! Дилетанти! Піонер то легендарне для волинського футболу місце. Тут Міша Бурч починав... Там грали теперішні керівники "Луцьксантехмонтаж" і "Континіума", та там і я грав :) І нічо там не затоплює...
SET Показати IP 1 Березня 2012 08:07
Побудувати стадіон за державний кошт, далі передати у власність якомусь Пупкіну, і в кінці кінців брити гроші з батьків за тренування на цьому стадіоні їх дітей. Проста арифметика луцьких депутатів )))
Лучанин Показати IP 1 Березня 2012 11:29
Діндіберин попроси гроші в Клима з його фонду "Капєц Волинь" дати не дасть але піар тож нічьо)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus