USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.00

Як ВІПи провели «Ніч у Луцькому замку». ФОТО

17 Червня 2012 13:23
Чимало відомих на Волині людей провели ніч з 16 на 17 червня в Луцькому замку, де відбувалася інтеркультурна феєрія «Ніч у Луцькому замку».

Вони та понад 2,5 тисячі людей насолоджувалися середньовічною музикою від іноземних колективів «Mare Temporis», «Tryzna», «Troitsa», сучаснішими ритмами відвідувачів свята тішив грузинський гурт «Mgzavrebi», а найбільше гучних оплесків зібрала переможниця «Євробачення-2004», народна артистка України Руслана.

В програмі дійства було багато інших розваг, а частування вистачало на всіх. Хоча ціни на харчі та напої, як зазначалося раніше, дійсно «кусалися».

Не всі прийшли на «Ніч у Луцькому замку», аби розважатися. Для прикладу, міський голова Луцька Микола Романюк, народний депутат України, засновник фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця та співачка Руслана відвідали прес-конференцію, де розповідали про свято та відповідали на запитання журналістів.

Згодом мер вручив подарунки учасникам концертної програми «Ночі у Луцькому замку». Опісля цього посадовець та Ігор Палиця запалили «корону» у знак відкриття мистецького дійства.


Народний артист України Олександр Якимчук традиційно виконував роль Князя Любарта. Оглянувши свої «володіння», він пішов до В’їзної вежі замку.

Керівник відділу інформаційної роботи муніципалітету Зоя Балюк допомагала журналістам.

Перший заступник міського голови Луцька Святослав Кравчук не втратив нагоди поспілкуватися екс-очільником волинського осередку партії «Сильна Україна» Сергієм Ющаком.

Усміхненою до замку зайшла заступниця мера Лариса Соколовська.

Заступник міського голови Василь Байцим прийшов на свято в компанії начальника управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції ОДА Андрія Ломаги.

Натомість ще один «зам» Романюка Юрій Вербич повсякчас шукав щось у мобільному телефоні.

На святі було чимало депутатів Луцької міської ради: представники фракції ВО «Батьківщина» Володимир Никитюк, Артур Василевський та секретар ради Григорій Пустовіт, «регіонали» Тетяна Дементьєва та Ірина Комлик.




А «біло-червона» Наталія Бунда прийшла з новопризначеною очільницею комунального підприємства «Центр туристичної інформації та послуг» Ліною Остапчук.

Перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко розповів, що його шеф Борис Клімчук поїхав на інший захід.

Також на дійство прийшов керівник обласної ради Володимир Войтович.

Депутат ради Ігор Гузь дуже радів тому, що завітав на «Ніч у Луцькому замку».

Керівник управління СБУ у Волинській області Володимир Мельникович та голова правління ВАТ “Сантехмонтаж № 536” Віктор Чорнуха не соромилися позувати для фотографів.

Були на святі керівники одного з найбільших ВНЗ Волині – Волинського національного університету імені Лесі Українки: ректор Ігор Коцан та проректор з навчально-виховної роботи Ірина Констанкевич.


Директора Палацу культури Луцька Юрія Войнаровського постійно зупиняли журналісти, аби поцікавитися його думкою щодо дійства.

Президенту Луцького джазового клубу Олегу Баковському бувати на мистецькому дійстві в замку не вперше, бо він – один з організаторів джазових фестивалів, які відбуваються на території туристичної «візитівки» Луцька.

А от луцький скульптор Микола Головань, мабуть, шукав творчого натхнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 36
Андрій Показати IP 17 Червня 2012 14:41
Одні "обличчя" начальства,що прийшли по ВІП-перепустках.Вони свої гроші точно не платили:)А де прості люди???І за тусовку ціх ... Гнатів просила 600 тисяч???Це не "Ніч у Луцькому замку",а шабаш у Луцькому замку...
Beautiful Days до Андрій Показати IP 17 Червня 2012 19:42
Не шабаш, бо шабаш-це тих "людей", які щось вміють, роблять та знають, а тут... ШАРАШКІНА КОНТОРА! ЛИШЕ РУСЛАНА НОРМАЛЬНА, А ВСІ ІНШІ ТАК..., ХАЙ БИ САМІ ПЛАТИЛИ ЗА ВХІД,А ЛУЧАНАМ ЗРОБИЛИ-БЕЗКОШТОВНО, А САМІ ПО ЗАПРОШЕННЯХ МАБУТЬ ПРОЙШЛИ..., не так?:) Чорнуха та Палиця ці гроші хочуть віддати людям? ГРОШІ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ,ХАЙ СВОЇ ВІДДАСТЬ, А ТОДІ БАЛАТУЄТЬСЯ ВІД НАШОГО ОКРУГУ ЗАХИЩАЮЧИ СВОЇ ІНТЕРЕСИ ТА СВОЇ ВЛАСНІ АМБІЦІЇ!!!
Свєта до Андрій Показати IP 18 Червня 2012 09:22
Гнатів ходила на цьому закладі, як весільний генерал. Всі працювали, а вона вела себе, як запрошена ВІП-персона, хоча саме вона повинна була працювати за десятьох. Але що візьмеш від людина, яка є прикрим випадком у культурі.
кукуня Показати IP 17 Червня 2012 15:42
Ух ти!!! Ще не обіс...али коментами? Вперед! Всі невдоволені життям та просто заздрісні "падонкі".
Василиса до кукуня Показати IP 17 Червня 2012 19:40
Добре, що ти "вдоволена" життям!!! Добре, що ти багата, щаслива та відпочиваєш в Швейцарії!!! ВИБАЧ, ЩО НАС ПРОСТИХ,БІДНИХ,яКІ НЕ МАЮТЬ КОШТІВ НАВІТЬ НА МОРЕ ПОЇХАТИ МЕНШІСТЬ...
йолка Показати IP 17 Червня 2012 16:01
А де ВІПи?))))))))))
!? Показати IP 17 Червня 2012 17:05
та кому це цікаво???!! журналісти, не косіть під табоїд. це луцьк!!!!
Чуйна Показати IP 17 Червня 2012 20:24
Абревіатуру ВІП давно вже перекладаю українською - ДВП))Раджу всім - так простіше спуститися з небес на землю) А може ВІПи - працівники Волинського інформаційного порталу??)
йолка до Чуйна Показати IP 18 Червня 2012 17:50
+багато!
Василині Показати IP 17 Червня 2012 20:44
Якщо свиню і в Швейцарію відвезти на відпочинок, вона всерівно свинею повернеться, не засмучуйтесь,Василино, що ви бідна, але Ви мабудь чесна та порядна, і це робить Вас людиною з великої літерим. А сміх без причини (на фото Соколовської ) - признак дурачини.
Василиса до Василині Показати IP 18 Червня 2012 10:22
Того й бідна, тому що чесна та порядна=) Отак..., дякую за підтримку. Толку правда з її дурачини? Мабуть ми дурачина більше раз таке дозволили!!!
лучанин Показати IP 17 Червня 2012 20:49
Через таких як Соколовська (які їздять в Швейцарію), Україну в Євросоюз не приймають - думають , щ в Україні всі такі дибіли...
Тетяна Показати IP 17 Червня 2012 23:15
А чому ж не посміятися дурням,в Луцьку біда а їм гульки подавай,А де ж наші настоящі Луцьки артисти чи їх туди не запрошували? Чи можливо їм запрошення не дали,бо Соколовська позабирала, Стидоба! нашими привикли тільки дирки затикати,Деж Руслана приїхала,нашим входу нема.
Народ Показати IP 18 Червня 2012 08:11
Скоро буде не Верховна рада, а синагога
Люся Показати IP 18 Червня 2012 09:34
А ще цікаво, що Гнатів запатентовала цей захід як власний бренд???!!! Але ж вона все це організовувала за кошти міської ради, використовуючи при цьому і майно міської ради, і відповідних її працівників. Відповідно до діючого законодавства, цей бренд повинен належити луцькій громаді в особі міської ради. Тобто ця ледарка знову обікрала лучан. І за кожне проведення цього заходу Гнатів буде отримувати девіденти, знову залазячи в кишені громадян.
Банкет під час Чуми Показати IP 18 Червня 2012 09:55
Немає на них Брейвика!!!
Лучанка до Банкет під час Чуми Показати IP 18 Червня 2012 13:01
Ні, нема на них нас!!! Бо є Янукович для всіх, а на Волині-БАРІС!!! РОМАНЮК, ЮЛЯ СИДИТЬ,А ТИ? ЩО ТИ ЗРОБИВ ДЛЯ ТОГО,ЩОБ ДАНІЙ ОСОБІ ДОПОМОГТИ? ТИ МЕРОМ НЕ БУДЕШ, А БАРІС НЕ БУДЕ ЩЕ РАЗ ГОЛОВОЮ ОДА, навіть нехай не мріють!!! НАДОЇЛО!!! СОКОЛОВСЬКУ ВЗАГАЛІ, ГНАТІВ...ВСІХ ЇХ РОЗІГНАТИ,ЛУЧАНИ ВОНИ ЧИМ КРАЩІ ЗА НАС? ЦЕ ЇЇ ЗАМОК? ЦЕ НАШ ЗАМОК-ЯКЩО БУДУТЬ ПРОТЕСТИ НІЧОГО ВОНИ НЕ ЗМОЖУТЬ ЗРОБИТИ,НІЧОГО!!! ЗАМІСТЬ ТОГО,ЩОБ КОШТИ ЛЮДЕЙ ВІДДАВАТИ ПОСТРАЖДАЛИМ КРАЩЕ Б ЗІ СВОЇХ КИШЕНЬ ВИДАЛИ, замість того щоб оплачувати 5 боді-гардів.... ДЕ ТАКЕ ВИДАНО? В ГРЕЦІЇ-РОЗНЕСЛИ Ю ВСЕ,А МИ МОВЧИМО, ТУТ ПИШЕМО, ТРЕБА ЄДНАТИСЯ,ЛУЧАНИ,БУТИ ОДНИМ ЦІЛИМ
А тебе хтось заставляє гроші здавати? до Лучанка Показати IP 19 Червня 2012 17:15
Не хочеш, чи не маєш - не плати...
ОГ Показати IP 18 Червня 2012 09:55
От дійсно якого Х..ра та чиновницька зграя преться туди безкоштовно, вони, що не можуть сто гривень витрати, щоб квиток собі купити?
Комаха до ОГ Показати IP 21 Червня 2012 22:36
Хто скахав, що вс1 чиновники п1шли безкоштовно??? Безкоштовно ходили орган1затори. Таке враження, що позбиралися тут Роб1н Гуди аби обгадити багатих 1 пожал1тись, як1 вони б1дн1!!! Ну не в1рю, я що коментатори деяк1 тут злиденн1!!! Хочете побачити б1дн1сь - по1дьте в Любеш1вське село, чи у дитячий будинок, подив1ться, як алкогол1ки туди д1тей, вибачте, в одних трусах привозять, як люди живуть не на 1500 грн., а на 500, в них зам1сть п1длоги в хатах - земля, немае н1 телев1зора н1 тим б1льше 1нтернету, одне л1жко 1 тумбочка, подив1ться на д1тей-1нвал1д1в в1д яких в1дмовилися батьки. Так я працюю в державн1й установ1, про таку б1дн1сь я чула не в газетах, а по робот1. До цього не можна залишатись байдужим н1кому. Бо це посправжньому горе, а тим що в робочий час сидять в 1нтернет1 1 квакають, обливаючи грязью 1нших напевно я не суддя...
Ллжд Показати IP 18 Червня 2012 13:37
Терпіть лучани, терпіть... Вся Україна терпи. Хай вони жирують! Хай попють нашої крівці! Нам що - шкода? То ж ВІПи якісь а ми хто?
Stlantiy Показати IP 18 Червня 2012 14:07
Опять CapsLockовская истерика. Почему некоторые считают, что от размера букв они становятся умнее, значимие?
Вампа Показати IP 18 Червня 2012 14:54
Використання Caps Luks при обговореннях означає підвищений тон, крик. Ну кричить людина, бо дістали вони її, то й що? до чого тут співвідношення "размера букв" і "умнеее и значимее"? Мені теж хочеться пару "ласкавих" сказати з приводу того, що якого "милого" ті хто цілком може без великих втрат для свого бюджету заплатити гроші за квиток, хитродупо "надовбує" всіх і йде безкоштовно, а той, для кого та сотня доволі суттєва - платить? Тьфу і ще раз тьфу "догогі" владці-чиновники. Повчіться в своїх закордонних колег, хоча б в тих же поляків.Стиду у вас зовсім нема - лише 100 грн, а ви й тут раденькі "на шару".
скільки бруду Показати IP 18 Червня 2012 16:44
добре, що такий захід відбувається щороку, адже то єдиний в Луцьку захід високого рівня, тому що на нього тепер не страшно і дітей брати, бо є нормальна охорона. а потім цих 100 гривень в барі запросто так пропивають, а тут ціла музична програма і різні видовища, тут потрібно радіти, а не гадити...
Вампа Показати IP 18 Червня 2012 17:40
Та капець! Значить всі свої гроші все одно в барах пропивають, а лише чиновники-високопосадовці розпоряджаються своїми грошима розумно та в благих цілях і за це їм бонус - безкоштовна "Ніч в Луцькому замку", а ми повинні дружно возрадуватись, що там де ми платимо(бо ж все одно недостиойні проп"ємо) вони йдуть безкоштовно.
Генсек Показати IP 18 Червня 2012 21:41
Волинські обкоми КПРС та ВЛКМС в дії.
))) Показати IP 18 Червня 2012 22:44
Позакривати б вс1 обриган1 ганделики 1 б1льше проводити в Луцьку заход1в такого р1вня. Бо той хто не пропивае грош1 кожен таждень в барах з сумн1вною репутац1ею, може соб1 таке дозволити.
D Показати IP 18 Червня 2012 23:40
Дякую меру за таке дійство! Низький уклін!
Z Показати IP 19 Червня 2012 10:25
А ))) ти без аргументу про обригані гендеклики і п"яниць скажи чого цілком забезпечені люди йдуть на цей захід "на халяву"?І рот свій закрий, бо далеко не всі, хто не відвалив чотириста гривень за квитки, якщо сім"я з чотирьох осіб, пропивають свої гроші і казяться з жиру.Добре що ти такий крутий, то не зневажай інших, а то незчуєшся як і сам "не зможеш собі дозволити"
))) до Z Показати IP 19 Червня 2012 17:21
По перше, я ЗАВЖДИ стараюся з повагою ставитися до людей і не ділю їх на соціальні прошарки. По друге - вибачте якщо я Вас образила своїм коментарем. І по третє - якщо Вам подобається, Ви можете взяти плакат з надписом "Слава обриганим ганделикам" і ходити з ним по місту, Вам цього ніхто не заборонить.
до ))) Показати IP 19 Червня 2012 18:26
Ну і з чого в моїх коментарях можна зробити такий висновок - "Слава обриганим генделикам"? Це ти, судячи з усього, ніяк не можеш без них обійтись, адже було прохання, не згадуючи ті злощасні "обригані генделики"(я особисто таких закладів не знаю, але повірю тобі на слово, що вони таки є, вочевидь знаєш з власного досвіду) пояснити чому ти вважаєш правильним і нормальним, що всі, доволі не бідні, чиновники ідуть на цей захід безкоштовно,за яким власне правом, тоді як решта громадян за це платять? Якби по безкоштовних запрошеннях пішли пенсіонери, люди, які мають проблеми з здоров"ям, малозабезпечені - є в нас такі, уявляєте?, і "ділення на соціальні прошарки" тут ні до чого - це можна було б зрозуміти. А от якого біса безкоштовно пішли туди ті, хто цілком може за себе заплатити? І ходять так, до речі, всі роки і не лише в замок, а скрізь?
Ви олігофрен до до ))) Показати IP 20 Червня 2012 10:43
Самий натуральний, Ідіть лікуйтесь, ато у Вас незнайомі люди стільки ненависті викликають, що Ви скоро вдавитесь. не пишіть тут більше, Те що у Вас зкомплекс неповноцінності - не дає Вам права зневажати інших. Ви своїми коментарями показуєте, що Ви НІХТО. І не тикайте незнайомим. Чи Вас цього не навчили? Взагалі не відповідайте. Не хочу псувати собі настрій через коментарі якогось неповноцінного індивіда... Або відповідайте, нехай з Вас люди посміються)))
Олігофрену Показати IP 21 Червня 2012 12:37
А ти напевно сам з тих хто пройшов безплатно, або їхній ср..колиз,шестьора, що так їх захищаєш, аж захлинаєшся, щоб ще що кинули з барського стола, як вірній шавці Ти чого вказуєш кому і що тут писати і за всіх розписуєшся? Хай би ті ...... по тих сто гривень перекинули постраждалим з Рівнеської, якщо "зайцями" в замок попали. Скупа бидл...та.!
Скішьки грязі Показати IP 21 Червня 2012 20:38
А свое ім я і координати слабо залишити? Можемо з вами поговорити про культуру мови. Хоч вам мабуть не відоме це словосполучення... На рахунок Рівненськоі ~ це мій сусідній будинок і я би на вашому місці не маніпулювала чужим горем для свого виправдання!
А Показати IP 27 Червня 2012 13:04
А ти своє ім"я і координати чого не вказазуєш? Жлоби, які вже третій рік, зажимають по сто гривень і пруться в замок по безкоштовних запрошеннях, так як і на інші заходи, ви і є жлоби. Іди ти "культурна" з своїми розмовами , сама здогадайся куди.
Romanse до А Показати IP 27 Червня 2012 21:15
Ти P...S. Засунь свою заздр1сть соб1 сам знаеш куди. Вони як ходили так 1 будуть ходити в замок, безкоштовно!!!!! а тебе твоя ж жаба задавить)))))) Хто мае, той буде мати ще б1льше, а хто не мае, в того забереться ще й те, що в1д думае мати! Ну давайте ЗАВИСТНИКИ нал1тайте з коментарями, ви ж кр1м них н1чого зробити не можете)))) ХА-ХА-ХА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus