USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Ніч у Луцькому замку-2012». ФОТО

17 Червня 2012 11:39
Свято-феєрія «Ніч у Луцькому замку» зібрало більше двох тисяч гостей, як з Луцька, так і з інших міст та навіть країн. Більше того, чимало охочих хотіло потрапити на дійство вже під час свята, та усі квитки були розпродані.

Гуляти замком Любарта можна було у ніч з 16 на 17 червня.

Дійство, за традицією, розпочалося аудієнцією Князя Любарта, роль якого незмінно виконував Народний артист України Олександр Якимчук. Після цього господарі свята – мер Микола Романюк та благодійник-нардеп Ігор Палиця запалили «корону» у знак відкриття «Ночі».








Усі відвідувачі мистецього дійства мали нагоду прогулятися замком. Щоправда, спокою ніде не було: музика, танці, вогняні шоу, ярмарка народних товарів та ремесел, живі скульптури. Проте, ціни на їжу та воду, м’яко кажучи, кусалися.














Із пропускною системою усе було гаразд. Квитки, за словами лучан, які не встигли потрапити на дійство, перестали продавати після 23. Мовляв, усе розкупили, а більше замок не вміщає. Так, у середину потрапило більше 2 тисяч гостей.

До речі, вартість вхідного квитка, як і торік, складала 100 гривень. У день свята ціна збільшилася на 20 гривень. Як пообіцяв зі сцени нардеп Ігор Палиця, усі кошти, отримані з квитків, підуть на допомогу постраждалим з будинку на Рівненській, 109.






Тим часом на сцені виступали угорці «Mare Temporis», поляки «Tryzna», білоруси «Troitsa». А от грузинський гурт «Mgzavrebi» багато разів зі сцени вибачався за те, що не говорить українською. «Хедлайнером» мистецького дійства стала українська співачка Руслана.





До речі, і з освітленням організатори цьогоріч попрацювали добряче.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
колюня Показати IP 17 Червня 2012 12:13
і ,звичайно,як завжди, прибирати за всіма будуть працівники заповідника.....
так Показати IP 17 Червня 2012 13:38
так.усе було. тільки запрошення роздали тим,хто міг заплатити 100 і більше.
Осінь до так Показати IP 18 Червня 2012 10:24
Правельно,а не прийшли б-хай би й далі запрошення роздавали самі собі!!! А ТАК НА ВАС НАЖИВАЮТЬСЯ,А ВИ ЩЕ ДЯКУЄТЕ!
Юлія А. Показати IP 17 Червня 2012 14:24
Було чудово!!!! мені дуже сподобалось)
Zozul'ka Показати IP 17 Червня 2012 20:12
Mgzavrebi - просто красунчики! Творчі, талановиті й комунікабельні люди. Спасибі організаторам за них)
кузя Показати IP 18 Червня 2012 09:45
Прекрасний фестиваль. Дуже сподобалось.
Іруся Показати IP 18 Червня 2012 13:36
Мені теж дуже сподобалось!!! Молодці!!!
Ліна Показати IP 18 Червня 2012 17:59
Прекрасне свято! Цілу ніч насолоджувалися усією родиною. Не можемо похвалитися високими статками, але квиток 100 грн. - воно того варте!!! Хтось має організувати, хтось приїхати і виступити, хтось потім прибрати. Чи усе це люди мають робити безкоштовно? Я вперше вночі у Замку, і , якщо так було щороку - шкодую що щороку тут не була. У захваті від усієї концертної програми, а особливо гурту "Мгзавребі" з Грузії . За них - спасибі!Хлопці просто "порвали"!!! На Руслану уже не лиишилося майже емоцій))) Вогняні шоу - прекрасні. Невже 100 грн така ніч не вартує? А я - рада , що вхід платний. Немає п’яного бидла, шо вешталося б поміж культурних людей))Звісно, шкода, що усім не вистачило квитків. Наступного року обов’язково подбаємо про квитки заздалегідь. Організаторам - дякуємо. Просимо лише робити усе, щоб подібні дійства не шкодили нашому ЗАмку ( на те сподіваємося)
Аня Показати IP 3 Липня 2012 14:31
Цьгорічного свята бракувало розважальної програми для молоді. А саме: купальських хороводів, гаівок, веснянок. Поліських самодияльних колективів, фолькльорних співів, живих скульптур, а також справжніх народних майстрів не тільки з волині а й з України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus