USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 40.05 40.30
  • PLN 9.95 10.20

Камінь-Каширський – початок Європи, а не кінець світу

28 Жовтня 2011 15:42
Волинські міста повинні мати стратегічні плани розвитку.
Про це розповіли керівники Волинського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» під час зустрічі з журналістами 28 жовтня.
Зокрема фахівці розповідали про Львів як взірець позитивного досвіду розробки та втілення стратегічного плану розвитку міста. «Луцьк і Львів – міста, які повинні співпрацювати, передавати один одному досвід. У нас одна історія, і, ймовірно, одне майбутнє», – стверджують експерти.
Наголошували також, що реалізовувати проекти стратегічного розвитку набагато простіше та ефективніше у невеликих містах. Нібито вони привабливіші для інвесторів, оскільки результати роботи там помітні одразу, на відміну від обласних центрів.
На прикладі Каменя-Каширського, мер цього поліського міста Василь Бондар пояснив: «Тут у Луцьку не знають що таке Камінь-Каширський, всі чули тільки Камінь-Кашмарськ». Натомість міський голова переконаний, що місто має перспективи розвитку і назвав його «початком Європи, а не кінцем світу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Свідомий громадянин Показати IP 28 Жовтня 2011 23:46
Так чому ж так з "початку Європи" втікають люди в Луцьк, Київ, Львів?!
Vigilante Показати IP 29 Жовтня 2011 17:09
Дякую за статю, поржав. З яких то пір депресивне поліське міістечко стпло "центром Європи". Напевно в статті описка: не Європи, а @@опи. :)
Хатуль Мадан Показати IP 29 Жовтня 2011 18:48
Кашмарськ він і є кашмарсь. А Бондар - той ще поц, знайомі з Каменя розповідали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus