USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Хто став переможцем Чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ. Фоторепортаж

24 Червня 2023 17:43
У Луцьку нарешті визначився переможець Чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ. Кубок чемпіона та золоті медалі Вищої ліги отримала команда «Четвертня». Переможцем Першої ліги став «Агромат».

Інформаційне агентство Волинські Новини підготувало для вас огляд п’ятого туру Чемпіонату Волині.

Читати ще: Боротьба за чемпіонство – на піку інтриги: четвертий тур чемпіонату Волині АДФ. Фоторепортаж

ПЕРША ЛІГА

Ще у минулому турі достроково стало відомим ім’я чемпіона Першої ліги – ним став «Агромат». В останньому турі «агроматівці» довели, що вони гідні звання чемпіона, та навіть з одною заміною зуміли перемогти претендента на срібло «Неріс Авангард» – 5:2.
Тож навіть поразка «Samyrai» від «Ветеран Струмівка» з рахунком 7:1 дозволила їм залишитися на другій позиції у турнірній таблиці, а «Неріс» таки став третім.
Ще один матч туру «Альянс» (Рожище) - «ЕМД Волинь» не відбувся, оскільки рожищенці не назбирали достатню кількість гравців. Їм зарахували технічну поразку.

Найкращим бомбардиром Першої ліги став Богдан Гладун – 7 голів.
ВИЩА ЛІГА

ФК «Четвертня» - «ЛуцькЦентр»

У цьому матчі «Четвертні» треба була лише перемога. Вже у першому таймі претенденти на чемпіонство перемагали «центрових» 3:0 – дубль на рахунку Олександра Дубця. Але на початку другої половини «ЛуцькЦентр» зумів понервувати суперників: завдяки дублю Віталія Корця рахунок скоротився до мінімуму – 3:2. Проте гол Вадима Дубця на 36 хвилині заспокоїв гру. В підсумку «Четвертня» святкувала перемогу в цьому матчі (4:2) та перемогу в чемпіонаті.
ФК «Олімп» - ФК «Земан»

«Олімп» вже знав результат матчу за участі «Четвертні», тож не міг претендувати на чемпіонство. Навіть у разі перемоги та рівної кількості очок в «Олімпа» та «Четвертні» останні мали перевагу за особистими зустрічами.

Однак «олімпійцям» потрібно було перемагати, аби точно забезпечити собі срібло, не оглядаючись на суперників. Матч розпочався для них не найкраще – «Земан» вже на 9 хвилині перемагав 2:0 завдяки голам Пащука та Гаврилюка. Однак на допомогу «Олімпу» прийшли Гараган та Бандура, які зрівняли рахунок ще до кінця першого тайму – 2:2. На початку другої половини команди знову обмінялися голами. Але остаточний рахунок зустрічі встановив гравець «Олімпа» та найкращий бомбардир Вищої ліги Іван Бандура (9 голів), забивши на 27 хвилині – 4:3. Тож «Олімп» здобув срібні медалі.
«Сокіл» - «Дубнівська»

«Сокіл» переміг непоступливу команду «Дубнівська» з рахунком 4:2. Вже у першому таймі «Сокіл» перемагав 2:0. А у другому таймі «соколи» забивали самі та дозволяли забити супернику.
Хоч «Сокіл» і здобув три очки, але ця перемога не дозволила їм скочити вище третього місця.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus