USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 40.05 40.30
  • PLN 9.95 10.20

Лучанок навчатимуть танцювати на підборах. ФОТО

4 Жовтня 2012 13:27
Заняття із так званого High Heels презентували у Луцьку. Так, дівчат запрошують до занять танцями у новому стилі, зокрема на високих підборах.

Про це інформують організатори.

За їх словами, танцююча на високому каблуці дівчина (поправка: вміло танцююча) - неймовірно сексуальна! «Перш за все, від каблука міняється постава! Спина красиво прогинається, плечі йдуть назад, а груди, відповідно, вперед! Ось і весь секрет дівчат на підборах - усі принади в найбільш вигідному світлі!» - зауважила інструктор-хореограф фітнес клубу «Інтер Атлетика», початківець нового танцювального напрямку Ірина Пшенюк.

Напрямок High Heels (високі підбори – «ВН»), зауважила Ірина, виник не випадково: за спостереженнями творця цього стилю, дівчата на дискотеках, одягаючи високі підбори, замість того, щоб використовувати плюси своєї зовнішності, втрачають танцювальний потенціал. Так, відчуваючи себе невпевнено «на висоті», вони обмежують набір рухів переминанням з ноги на ногу, а іноді і зовсім виглядають безглуздо.

Таким чином, розповідає, виникла ідея створити напрямок High Heels. Розкрити на 100% танцювальний потенціал і використовувати всі переваги високих підборів під час танцю.

High Heels, мовляв, це не просте GO-GO, це так званий мікс клубних і вуличних танців для сміливих дівчат, які не бояться виділитися з натовпу. Тому, окрім високих підборів для танцю, іноді використовують і спортивне взуття.

«Не сперечаюсь, що буває освоїти деякі рухи не так вже й легко, однак це вже справа кожного. Окрім того, подобається те, що кожного разу освоюємо щось нове, рухаємось далі», - висловилась учасниця занять Євгенія Ткаченко.

На тренуваннях, зокрема, вивчаються базові елементи GO-GO SWAG, HIP-HOP, JAZZ FUNK, WACKING, DANCEHALL.

High Heels спрямований не тільки на те, щоб навчити дівчат красиво і стильно рухатись під будь-яку музику, але й на вдосконалення тіла і підсвідомісті, - розповідає Ірина.

«Так, завдяки заняттям поступово посилюється впевненість в собі, внутрішній позитив і енергічность, тіло стає підтягнутим, більш пластичним і витривалим. Натхненням для учасниць є такі діви як Beyonce, Rihanna, Ciara, Aguilera. Постановки в цьому стилі показують потужність і силу жінки, як центру Всесвіту, всю її енергію і красу», - додала тренер.

Зокрема зауважила: «Моє завдання як тренера - розкрити дівчат, допомогти навчитися відчувати і контролювати кожну частинку свого тіла! Але для цього мені потрібні щире бажання пізнати себе, цілеспрямованість і завзятість! Адже найчастіше, коли ви починаєте займатися цим стилем, багато чого буде виходити не відразу. Здаватись ми не будемо, навпаки: наполегливо йтимемо до мети стати «DIVA».

Вартують заняття - 240 гривень у місяць, занять у тиждень - 3.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 45
анонімус Показати IP 4 Жовтня 2012 14:20
дівчата на дискотеках ТАНЦЮЮТЬ? 0_о шановні, не смішіть
Коля Показати IP 4 Жовтня 2012 15:14
Вони зараз так танцюють -що пиво вже не помагає...
miassol до Коля Показати IP 4 Жовтня 2012 16:01
ну, от і навчаться =)
Rex Показати IP 4 Жовтня 2012 19:43
Гарна PR-стаття!!! Реклама, як то кажуть "двигатель торговли". Не так про танці, як про Інтер-атлетику і про вартість. Гарно, розумно і не навязливо))) Хоча може і навязливо))
ковирялочка Показати IP 4 Жовтня 2012 22:20
Яка там реклама про Інтер -Атлетику?,головний акцент на новий стиль танцю в нашому забитому луцьку,на мою думку це дуже добре розвивати дівчат гарно рухатись,бути яскравою,більш впевненішою на підборах,а то взують і ходять вибачте як інцифалітні цвіркуни))
О_О СТИЛЬНО?????? НІ НЕ ЧУЛИ) до ковирялочка Показати IP 5 Жовтня 2012 09:55
ох йо.......а ви знаєте про шкоду підборів????? А уявіть 1 годину ще танцювати на них......жах.....дітки це ж варикоз....а ви ще не народжували.....( Шкода мені вас...женетесь за УЯВНОЮ красою...... краще на ЙОГУ запишіться.....і розтяжка буде....і для хребта добре...для кровообігу....
Diva Показати IP 5 Жовтня 2012 16:25
Щодо підборів, то хочу сказати, що тренування розраховані таким чином, щоб мінімізувати шкідливий вплив даного взуття...Ніякої реклами тут не бачу. А навпаки рада тому, що нарешті в нашому місті з'явилось щось варте уваги в плані танцювального розвитку молодих дівчат!!! раджу всім зекономити тих 240 грн на гулянках, барах та алкоголі і зайнятись собою))) Це ж так зачаровує, коли дівчина витончена, красиво танцює, тримає поставу і ТВЕРЕЗА!!!
kooper ^-^ Показати IP 5 Жовтня 2012 17:05
Шкідливо вдома сидіти і чіпси з пивом жерти!!!
Jenyffer Показати IP 5 Жовтня 2012 17:26
Мені дуже подобаються наші заняття. Хороший настрій і позитив на тренуванні в поєднанні з емоційними енергійними рухами дають можливість відволіктись від повсякденних турбот і внести в своє життя яскраві барви! Розвиває впевненість в собі і допомагає підтримувати себе завжди в формі. І величезну роль відіграє звичайно ж тренер, а тренер - накращий у місті, це точно! Порадить, виправить недоліки, уважна і завжди така позитивна!!! Іноді буває важко, але завдяки особистій наполегливості і добрій роботі тренера, все долається і ти окремий раз можеш доказати собі і всім, що ти можеш і вмієш, а те чого не вмієш, завжди можна навчитися)!
Таня ) Показати IP 5 Жовтня 2012 17:28
я повністю згідна з висловлюваннями вказаними вище! найбільш подобається поєднання різноманітних стилів,оскільки кожний раз емоції переповнюють різні, і танець виходить різним, в тому і його унікальність.Вираження своїх емоцій, море позитиву, драйв, адреналінчік, ендорфіни)) не відчуваєш ні болі ні втомленості, тільки енергетичний позитивний настрій=)) також приєднуюсь до рекомендацій!)))
Bdfyyyf Показати IP 5 Жовтня 2012 17:33
Тільки тут море радості, сміху і позитиву.. Я вчусь не тільки гарно танцювати, але за короткий час стала впевненішою у собі...Стиль дуже класний, а тренер просто СУПЕР!!!! Тренування завжди різноманітні і насичені. Проте якою б не була замучена після тренування, завжди залишаєшся задоволеною і в піднятому настрої.... Дуже раджу всім.. Особисто я дуже задоволена.. Дякую, Ірочка!!)))
Туруру Показати IP 5 Жовтня 2012 17:39
Найбільше мені подобається те, що у нас дійсно класний тренер! Часом мені складно поєднувати заняття з навчанням , але коли є бажання - то й час знаходиться. Дуже подобається цей вид танцю,він справді допомагає бути більш впевненішою.А тим, хто тільки хоче почати займатися танцями можу сказати, що головне не впадати у відчай, якщо на початку щось не буде виходити. Головне в танці не техніка, головне емоції.Не соромтесь, вкладайте в танець всі свої сили і серце !! І ніколи не здавайтесь )
Таня Сарапін Показати IP 5 Жовтня 2012 18:19
Я займалась різними видами танців, але саме цей стиль... це те що я шукала давно)Тіло завжди в ідеальній формі, тренування це просто свято для мене, музика дуже енергійна, ніколи не скучно. У нас часто таке бувало. що тренування закінчувались, а ми ще продовжуємо танцювати,навіть коли йдем по дорозі до дому))).А наш тренер просто неперевершена...Ми її дуже любимо... Я мала багато тренерів, але нівкого не бачила такої віддачі. Вона просто живе нами...(в мене інколи виникало питання, як в неї вистачає терпіння, не кожний так би з міг).Дуже креативна, завжди нові рухи, нові ідеї. На превеликий жаль, я зараз не з Вами(((Але за Вами дуже сумую мої хороші... А новим дівчатам, які хочуть ходити саме сюди,хочу сказати. ви ніколи не пожалієте. Повірте, велику роль відіграє тренер і його професіаналізм. Ти приходиш в студію бачиш як вона танцює...ааа і самій так хочеться, і стараєшся робити так як вона. Але це дуже складно...танці не для лінивих...PS. Дуже сумую за нашими тренуваннями..
:)) Показати IP 5 Жовтня 2012 18:51
До кого звертатися, щоб записатися на заняття? Напишіть, будь ласка, контактний телефон тренера або особи, яка за це відповідає.
Diva Показати IP 5 Жовтня 2012 19:02
http://vk.com/prettygirl_swag обращаться сюда))Будем рады Вас видеть)
Уля Показати IP 5 Жовтня 2012 22:48
А де навчилась цього стилю сама тренер? і чи є в неї відповідна освіта?
Петро Показати IP 5 Жовтня 2012 23:09
Це під патронатом Ігоря Палиці , чи так собі,самоволочка?.....
Ковирялочка Показати IP 5 Жовтня 2012 23:28
ну шо з'їла," О_О СТИЛЬНО?????? НІ НЕ ЧУЛИ)" так шо перш ніж говорити, треба інформацією володіти!
Вася до Ковирялочка Показати IP 6 Жовтня 2012 11:58
Ну и рассмешили. Написали все хвалебные комментарии с одного компа и гордятся этим.
О_О СТИЛЬНО?????? НІ НЕ ЧУЛИ) до Ковирялочка Показати IP 6 Жовтня 2012 20:38
Що? Ха.....реально смішно. "ВОЛОДІТИ ІНФОРМАЦІЄЮ" - взагалі підбори вони шкідливі коли на них ходиш довго.....а то НАПРИГАТИСЯ 45 хв. повірте....ви потім будите проклинати ті танці у більш зрілому віці. Зайдіть в кабінет лікаря ОРТОПЕДА....він вас проконсультує більше КВАЛІФІКОВАНО!!!!!!!
Diva Показати IP 6 Жовтня 2012 12:17
Как же людей бесит чужой успех...Успокойтесь, все сертификаты и дипломы о соответствующем образовании есть, и к тому же давно доказано, что бумажка об образовании еще ничего не доказывает, тисячи людей с двумя, а то и с тремя красными дипломами стоят на рынке торгуют!
О_О СТИЛЬНО?????? НІ НЕ ЧУЛИ) до Diva Показати IP 6 Жовтня 2012 20:43
УСПІХ??????? На всіх ваших публічних появах ви на протязі року танцюєте один і той самий танець.... А щодо освіти....яка????? Конкретно напишіть вуз...навчальну степінь...коли закінчували...де займались практичною діяльністю. А щодо тисяч людей, то тисячі людей і працюють по спеціальності...не ображайте тих хто справді гризе граніт науки а не КУПУЮТь корочки!!!!!!
Андрій Показати IP 6 Жовтня 2012 17:55
Чому немає мого вчорашнього комента?
Привіт від МАМИ) Показати IP 6 Жовтня 2012 20:48
Та що та ІРА може навчити????? Нехай краще займеться вихованням синочка...мама мабуть вже томилась самотужки ставити його доглядати..а то вона дівчат ще навчить не того що треба.
Bergiva до Привіт від МАМИ) Показати IP 27 Жовтня 2012 16:25
Vzagalito zazvuchay batku puwayutsa yspihamu svoih ditey!Mama zamist togo wob obragatu svoyu dutuny,potukatu ii, potribno pidtrumyvatu ii,tumbilwe y nawomy teperiwnyomy gutti.....Ya dyakyyu Boga, wo v mene ne taka ) matu(
Ковирялочка Показати IP 7 Жовтня 2012 11:31
Перепрошую,яке взагалі вам вс*ане діло до її життя особистого,хай це вас не хвилює,якшо вам немає чім занятися то читайте книжки,Іра дуже хороший хореограф і багато чому може навчити,на відмінну від вас, ворони шо пхає носа куди не треба.ясно!
Diva Показати IP 8 Жовтня 2012 09:12
Во-первых, если вы хотите посмотреть бумажки об образовании-приходите в Интер Атлетику и сами все увидите! Во-вторых, мы выступаем всего лишь з апреля месяца 2012 года(сейчас сентябрь)а это никак не год, к тому же видео со всех наших выступлений видно, что девочки танцуют не одну и ту же постановку! А в третьих, личная жизнь никак не касается данной темы!!!По-этому хочу сказать, если вы не были на тренеровке у нас, нечего тут говорить ерунду!!!Приходите и сами убедитесь в том, что у нас действительно все позитивно и профессионально! Хорошего дня ВСЕМ!!!
Kralya!!! Показати IP 11 Жовтня 2012 20:38
Знаєте переглянула відео з танцями талановитих дівчаток,то хочеться їм подякувати за мій піднятий настрій.Думала про одне , як стримати сміх!!! Склалося таке враження що ці талановиті танцюристи передивилися кліпів Мадонни і їй подібних,і десь після 3-ї випитої плящини якогось горючого ,надумали що і їм треба створити щось подібне!!! Пластики нуль,ритм взагалі відсутній, а одні і ті самі рухи нагадують вправи з фізичної культури для початкових класів ,тільки в початкових класах не допускалися рухи - де руки лізуть до інтимних місць!!! Згідна з коментарем О_О СТИЛЬНО?????? НІ НЕ ЧУЛИ), на рахунок одного і того самого танцю,і хочеться порадити дівчаткам - щоб виходити на якийсь вищий рівень вдосконалюйте свої рухи,вчіть більше танців,та придбайте пару виступних костюмів!!! І тоді вже заявляйте себе як гарний танцювальний колектив! Якщо немає коштів - знайдіть гарного інвестора,який дасть гроші на розвиток!!! А покі дівчатка у вас немає ні одного, і не другого - вчіться танцювати і вдосконалюйте свої рухи,танці,пластику і молоді тільця!!!
DIVA до Kralya!!! Показати IP 12 Жовтня 2012 21:30
ахаххаха...Вы сеачала создайте что-то лучше, а потом критикуйте!!!
Ирина до Kralya!!! Показати IP 13 Жовтня 2012 19:10
Kralya!!! Ну и насмешила))))При чем тут Мадонна воопще, физкульткра, костюмы...ахаххаа...Вы воопще не знаете специфику и цель этих занятий.Судя по Вашей критике,Вы не только в хореографии не разбираетесь, но и стилях музыки и танца.
Добра фея) Показати IP 15 Жовтня 2012 09:33
Шановні, завжди є куди рости і до чого прагнути, взагалі це ціль кожного поважаючого себе танцюриста... А от те, що чийсь успіх не дає спокою іншим це вже невід"ємна частина нашої реальності... заздрість завжди була і буде, прикро, що в людей стільки негативних якостей... живіть своїм життям!!! а то тут більшість коментарів від людей, які абсолютно нічого не тямлять і жодного відношення не мають до хореографії, а просто вирішили лишній раз розпалити конфлікт, посперечатись, виплеснути свої негативні емоції... А тому, хто сюди всунув ще й і про особисте хочу сказати - опуститись нижче просто немає куди... хотіли допекти певній особі, а показали лише свою потворність... потворність своєї душі... таке не виноситься на загальний осуд... і взагалі ця тема тут не повинна обговорюватись... Перетворили коментарі в словесну перепалку хто кого... а навіщо? ціль яка? отож то ніякої, навіть щоб самоствердитись, та яке тут самоствердження хіба лише для себе коханого, бо ж ніхто не називається справжнім іменем, в очі сказати ніхто не наважиться... люди будьте добрішими, живіть позитивом! живіть своїм життям... а получиться в дівчат, то получиться, порадійте, а якщо ні.... вам і так нема ж до них ніякого діла... навіщо лізти? Спрямовуйте свою енергію в свій особистий розвиток, а то судячи з усього цього багато кому його не вистачає... Удачі вам!!!
Mirabel Показати IP 15 Жовтня 2012 13:36
Бачу, що тут вийшла не проста ситуація! Хтось «за», а хтось «проти» комусь подобається, а комусь ні... У багатьох ці події викликають ЗАЗДРІСТЬ, а в інших просто ГОРДІСТЬ! Особисто від себе я теж би хотіла багато чого додати! Починаючи від занять - це дійсно не даремна витрата свого часу, і надалі це стає у нагоді навіть у буденному житті. А на рахунок хореографа, я скажу більше : з цією людиною я знайома майже сім років, вона чудова у своїй справі! Крім того, у неї є ще одна професія - це професія НАЙКРАЩОЇ МАМИ, і повірте мені, не кожна мама віддає своїй дитині все те, що віддає Ірочка. І торкатися цієї теми я думаю не варто, якщо немає достовірної інформації. Моя власна порада для тих кого це все дуже інтригує : шановні, займіться чимось корисним! Почніть прибирати у власному будинку, а якщо у вас його немає, то робить щось для того, щоб незабаром він з’явився! І саме тоді вам не буде вистачати часу на дурниці, що пов`язані з прикрими «коментами»! Бажаю всім успіху! З любов’ю MIRABEL.
Офигевшый_ребеночек Показати IP 15 Жовтня 2012 19:29
Вижу здесь некоторые особые сверкают умом. Это дело каждого, заниматься этими танцами или нет. Вы не можете говорить о том какие они есть, какой есть тренер. Вы не можете судить то о чем совершенно ничего не знаете и не капельки не понимаете. Я бы советовала вам хоть раз прийти на тренировку, и тогда бы мы с вами поговорили.И еще одно я бы хотела увидеть ту выскочку которая чють не умерла от смеха когда смотрела видео, и говорила разную клевету, для того чтобы она пришла и показала мастер класс. А то сверкать умом в интернете может каждый, а ты попробуй показать что то лучше чем Ира, увидим как ето у Вас получетса!!! Потому что увы извините, но на данный момент для меня Ваш ум способен затмить только свет торшера, но никак не давать глупые советы здесь всем.
Офигевшый_ребеночек Показати IP 15 Жовтня 2012 19:29
да уж
Kralya!!! Показати IP 16 Жовтня 2012 18:39
Дівчатка,а чого ви так негативно сприймаєте критику? В нашій країні свобода слова ще існує,і ніхто не забороняв висловлювати свою думку! Ви не будьте такими самовпевненими,не всім людям можуть подобатися ваші танці,але критику сприйміть як пораду, від тих які цікавляться культмасовим сектором нашого міста!!! Зрозумійте одне- критикують не тільки тих кому заздрять,а ще й і тих яким хочуть дати якісь поради, над чім ще потрібно їм задуматись і попрацювати!!! Ви не одні на місцевому рівні які хочуть себе зарекомендувати як суперовий танцювальний ансамбль,але ви одні із багатьох яким дійсно ще треба вдосконалювати свої рухи та постановки танців . Я з вами згідна танець поставити дуже важко, але ще важче вивчити його всім гуртом так щоб усі як одне ціле попадали в такт!!! А для цього потрібно дуже багато часу щоб на сцені бути одним цілим звеном!!! Вам ніхто не забороняє займатися таким видом творчої діяльності ,ТА ЯКЩО ВИ ВЖЕ РОЗПОЧАЛИ ЦЮ СПРАВУ ТО ПОДАЙТЕ СВІЙ ВСПЛЕСК ЕМОЦІЙ - СТИЛЬНО , ГАРНО І ВІДПРАЦЬОВАНО !!! І повірте моєму слову що і ті які дійсно вам заздрять,десь далеко в глибинні душі розпочнуть вами пишатися!!! І знайте що впершу чергу своїм видом танцю ви повинні не тільки самі собі подобатися і щось доводити ,а ще і тим які дійсно заздрячи критикують вас!!!А я в свою чергу , час від часу буду стежити за вашим новим, щойно розпочатим танцювальним життям і висловлювати свою думку в ваших коментарях!!!
DIVA Показати IP 17 Жовтня 2012 11:40
Да мы не претендуем ни на какие звания)А критику мы воспринимаем нормально, если это не насмешки, как было в Вашем случае...Мы развиваемся и стараемся быть не лучше кого-то, а быть лучше чем были раньше вот и все...И всем,кто не был у нас на тренеровках и не знает наших целей, хочу сказать, ЧТО МЫ НЕ ГОНИМСЯ ЗА КАКИМИ ТО ПЕРВЕНСТВАМИ, СПОНСОРАМИ И Т.П , мы просто танцуем и развиваемся. Никого не трогаем, пытаемся вести здоровый и веселый способ жизни и уверены в том, что все делаем правильно)Если кому-то не дает покоя то, что мы творим, то это Ваши проблемы, сиите дальше за компами с озлоблеными мыслями пишите всякую ерунду...А мы на позитиве будем дальше танцевать)))Пусть каждый получит то, на что заслуживает)Будьте добрее
Надя Показати IP 31 Жовтня 2012 00:40
Я знаю про все не по чутках а з особистого досвіду шо за людина чим дише І хочу вам сказати шо все це добре тренер позитив але це спрямовано на таких собі дівчаток до 20 які ще поки не одружені а тому що справжня жінка в якоі стабільна робота хороший чоловік діти не буде приходити скакати на підборах тому що це дійсно не корисно і яка краще запишеться на той самий степ чи йогу....кожному віку свое але потрібно задумуватись....чи це хороше не заведе вас в неправильний напрямок...на хибну дорогу..... А спорт камплексу + зявилось ще одне джерело заохочення кліента
Оля))) до Надя Показати IP 5 Листопада 2012 10:53
Шановна Надя! А хто Вам сказав, що лише в Вашому віці можна знати ціль життя і його цінності? Ви абсолютно помиляєтесь, а Ваш коментар свідчить про абсолютну невпевненість в собі, якщо Ви говорите про вік, а тим більше переходите на особистості... що Вам знати про чуже життя? Дехто набагато раніше, ніж інші розуміють що справді в житті цінне і потрібне і формується набагато раніше, ніж в 28, як Ви і це абсолютно нормально, повірте! І Ви вважаєте себе сформованою особистістю? Навчіться спочатку зрозуміло і грамотно висловлювати свої думки чи хоча б розставляти розділові знаки в реченнях, а то залишається здогадуватись, що саме Ви хотіли донести своїм коментарем… І кажете знаєте «про все не по чутках а з особистого досвіду шо за людина чим дише», ну так напишіть все що думаєте про неї особисто їй в приватні повідомлення, а не будьте ще однією «крисою», яка говорить за спиною або, користуючись тим, що на сайті можна прикритись, розкриває рота і починає горланити про те, як це недобре… а Ви особисто зробили щось краще? Ні? Я впевнена що ні! От зробите, будете добре орієнтуватись в усіх ньюансах цієї теми, тоді і пишіть, бо на даний момент, крім заздрості в Ваших коментарях нічого адекватного не проглядається! Формуйтесь і розвивайтесь в усіх аспектах, жіночко!
DIVA Показати IP 31 Жовтня 2012 13:36
Надя,танцы-это прекрасно в любом возрасте...Ведь только в танце женьщина или девушка может научиться красиво и изящно управлять своим телом, к тому же развивается музыкальный слух и уверенность в себе, чего не дают другие виды занятий...Очень часто только танцем можно успокоить свою душу, отвлечся от трудовых будней и серости городской жизни.А если Вам, Надя, за 40, то идите на йогу))) Каждому свое, как говорится...
Ирина))) Показати IP 1 Листопада 2012 12:56
Я в шоке...народ, о чем вы говорите, потанцевать час в день на каблуках вредно?О_О...Посмотрите на наших девушек, куда не глянь-почти все ходят на ШПИЛЬКАХ, а тут пишите, что это вредно...А чего же вы даже в парк прогуляться одеваете их, если так беспокоитесь о здоровье, чего же вы жрете чипсы, булочки и всякую прочую гадость, бухаете... Тратить свою молодость и время на гадости,которые не приносят пользы-это вредно, а уделить всего час в день для совершенствования себя-это нужно))
Надя Показати IP 2 Листопада 2012 11:22
Поперше мені не за 40 а лише 28. І я думаю шо вам діва не більше 25 ви погано виховані і я вам не грубила а просто висловила свою точку зору.А позитив і розвіятись від сірих будні можна набагато цікавіше і перспективніше....а ваш вид заняття типу емоційна підтримка підбадьорений настрій гарна простава і хто про це розповідае якась тренер якій 20 і яка нічього сама в житті не бачила і незнее . Яка ціль ваших занять емоційна піднесеність чи відпочинок після трудового дня ......жінки я говорю про тих хто важае себе вже сформованою особистістю яка знае ціль життя його цінності..... Підтримае мое зауваження...щодо вас...
DIVA Показати IP 2 Листопада 2012 14:07
Надя,где Вы в моих словах увидели грубость??? А на счет личности тренера и т.п. Вы понятия не имеете, сколько ей лет и сколько ей в жизни пришлось пережить. Ваше утверждение не верно... И этот стиль расчитан на девушек от 18 до 27 лет!!!Вы не подходите!!!Не будьте такой занудой, а мыслите позитивнее!!!Цель тренеровок направлена не только на то, чтобы научить девушек красиво и стильно двигаться под любую музыку, но и на усовершенствование тела и подсознание. Во время занятий постепенно преобретается уверенность в себе, внутренний позитив и энэргичность, тело становится подтянутым, более пластичным и выносливым ( что особенно важно для девушек в будущем) Стиль сложный, но при этом очень инетересный, свежий и "незаежжанный". Чтобы научиться этому стилю нужно упорство, огромное желание и стремление перевоплотиться из серой мышки в ДИВУ!!!
**** Показати IP 30 Листопада 2012 15:10
Ужас... Почитала и волосы на голове дыбом встали! У каждого есть свое мнение - кому то нравится одно кому то другое, зачем перед кем то оправдываться и унижать друг друга, кому какая разница сколько лет???? Имейте уважение к людям, ведь годы не стоят на месте, а идут вперед.....
**** Показати IP 30 Листопада 2012 21:04
Ужас... Почитала и волосы на голове дыбом встали! У каждого есть свое мнение - кому то нравится одно кому то другое, зачем перед кем то оправдываться и унижать друг друга, кому какая разница сколько лет???? Имейте уважение к людям, ведь годы не стоят на месте, а идут вперед.....
Клубнічка Показати IP 27 Грудня 2012 23:19
Народ, якщо вам не нравиться - не ходіть, ідіть дивіться телевізор, їжте чіпси і т.д., ви просто заздрите тим людям, які хочуть чогось в житті і займаються цим заради задоволення.Адже це найлегше, когось обсудити, сказати щось, ніж почати щось робити. А танці- це море позитиву, вони додають енергії, життєвих сил. Адже це додає впевненості в собі, а це немаловажливо. Просто досить критикувати інших, якщо не знаєте що навчитись танцювати - це не так просто, для цього потрібно віра в себе, в те що ти робиш, терпіння і бажання працювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus