USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Лучанин спробував «пограти у хованки» з ДАІ-шниками. ФОТО

8 Серпня 2012 16:12
Луцький водій чинив опір та ховався в автомобілі від інспекторів ДАІ.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
У Луцьку працівники ДАІ зупинили автомобіль Peugeot, за кермом якого був 29-річний лучанин. Водій зупинився, проте показати документи відмовився. Коли його попросили вийти, він зачинився у власній автівці та понад годину ігнорував «вмовляння» правоохоронців. Врешті порушник усе ж вийшов та показав міліції водійське посвідчення і техталон на авто.
Однак, показати страховий поліс водій знову категорично відмовився. Після невеликої суперечки правопорушник кинувся до машини та спробував через відчинене вікно проникнути в автомобіль. Чоловік почав чинити опір працівникам міліції, і ті змушені були його затримати та посадити у службовий автомобіль.
Згодом знайшли двох понятих та провели огляд транспортного засобу. В салоні авто знайшли прострочений страховий поліс. Окрім того,правоохоронці не знайшли вогнегасник, медичну аптечку і знак аварійної зупинки.
Машину доставили на майданчик, водія-правопорушника відвезли у Луцький відділок міліції, де на нього склали адміністративні протоколи.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
ббс Показати IP 8 Серпня 2012 16:31
сенсація!
Правоохоронець Показати IP 8 Серпня 2012 16:58
Не мали права його затримувати якщо він показав водійске посвідчення або любе посвідчення яке засвідчує його особу.. Це на них треба було скласти адмін протокол або краще кримінальну справу порушити за перевищення службових повноважень! Яке ДАЇшники взагалі мають право ВІДВОЗИТИ самі відвозити людину в відділок міліції..?????
рьо Показати IP 8 Серпня 2012 17:02
доблесно воювали з придурком
11 Показати IP 8 Серпня 2012 17:09
яке їхало- таке і здибало .
Павло Показати IP 8 Серпня 2012 17:12
Шкода, що в водія не було відеореєстратора!Тоді б всі змоги б почути"вмовляння" наших даішників!
antikommi до Павло Показати IP 8 Серпня 2012 22:44
не факт, що не було. може дайці видерли з коріннями...
знаючий Показати IP 8 Серпня 2012 17:21
працівники міліцї перевищили свої службові повноваження. вони фактично провелеи обшук, а не огляд ТЗ. Огляд в середині салону можливий тільки за згоди власника, якщо її не має, то вони можуть оглянути тільки зовні. Складений протокол свідчить огляду (а на справді обшуку) є доказом вчинення ДАЇшниками злочину - перевищення службових повноважень. Треба скаржитись до суду та прокуратури. Тимошенко за перевищення службових повноважень посадили, а ці і далі капустку косять на дорогах)
Роман Показати IP 8 Серпня 2012 19:46
Вогнегасник вони не знайшли, оце жах, як він так їздить?! Сміх сміхом, але так як їздять ті, хто повинні контролювати безпеку на дорозі, так, мабуть і злісні порушники не їздять. От взяти сьогодні, їде велике ЦБ, повороти не вмикає, по телефону говорить,стало в крайній лівий ряд та кашляє там. Шкода що реєстратора не було.
василь Показати IP 9 Серпня 2012 11:38
Мабуть ці Даішники конституцію України ніколи навіть в руках не тримали. Я часто стикаюся з беззаконням ДАІ на дорогах України, але такого бачити не доводилося. Це повне беззаконня. Не можу зрозуміти, чому ВИ журналісти виставляєте цих бандитів героями. Ви виставили простого хлопця бандитом тільки за те, що він зажадав дотримуватися закону. Вам ваші 30 срібників руки не печуть? Відео і роз'яснення тут: http://roadcontrol.org.ua/node/1545
Чеширский Кот Показати IP 9 Серпня 2012 11:53
Они будут ему инкриминировать "опір" и "перешкоджання". В суду можно отбить такие обвинения.
Андрій Показати IP 10 Серпня 2012 11:37
Журналісти в цій ситуації не праві, як це так людина захищала свої права, а ви не розібравшися в ситуації зробила водія винним. Це дуже не правильно. Я впевненни, що в працівників міліції також не має вогнегасника і аптечки. Це просто шок, журналісти волинських новин вже співпрацюють з міліцією.
AbnoroSot Показати IP 27 Травня 2013 22:31
Мы здесь - занимательный портал http://www.luxury-alcohol.ru Всё по вашей статье. А также этот крутой информационный портал http://cocomad.ru О том что вам нужно. Также прошу зайти на классный проект 2013 года - http://grandholidays.ru Всегда захожу. А также этот блестящий сайтик http://asma.su Похож на ваш ресурс. Кто бы знал что вот это увлекательный информационный портал http://moydoms.ru Обо всём на свете.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus