USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Лукашенко провів перемовини з Пригожиним. Той погодився зупинити рух «вагнерівців» Росією

24 Червня 2023 20:45
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко за погодженням путіна провів перемовини з очільників «ПВК Вагнера» Євгенієм Пригожиним.

Переговори тривали протягом дня. Вони домовилися «про неприпустимість розвʼязування кривавої бійні на території росії».

Євгеній Пригожин пристав на пропозицію Лукашенка зупинити рух «вагнерівців» на території росії та про подальші кроки щодо деескалації.

«Наразі на столі абсолютно вигідний і прийнятний варіант розвʼязки ситуації, з гарантіями безпеки для бійців «ПВК Вагнера», – додав Лукашенко.

Очільник «ПВК Вагнера» Євгеній Пригожин заявив, що вони розвертають колони і вертаються в польові табори.

«ПВК «Вагнер» хотіли розформувати. Ми вийшли 23 червня на марш справедливості. За добу ми пройшли, не доходячи 200 км до Москви. Зараз настав той момент, коли кров може пролитися. Розуміючи всю відповідальність, що може бути пролита російська кров, ми розгортаємо свої колони і йдемо в польові табори, згідно з планом», – заявив Пригожин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Правда Показати IP 24 Червня 2023 21:10
Головне,що багато хто повірив в це лай...і дібіла картопляного підключили для чогось і не просто так.ЗСУ не повелись і це добре.Напруга зростає,але нашим воїнам робити свою священну справу,бити ворога-окупанта,нелюда і людожера.Слава ЗСУ і Україні!
Анонім Показати IP 24 Червня 2023 21:24
Ось і завершення першої дії вистави
скептик Показати IP 25 Червня 2023 11:10
кримінальне чмо обіс"алось

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus