USD 40.00 40.30
  • USD 40.00 40.30
  • EUR 40.10 40.35
  • PLN 10.00 10.20

Луцьк розвантажать від транспорту ‒ побудують ще одну обʼїзну?

7 Серпня 2012 15:41
Об’їзні дороги навколо Луцька, Ковеля, Ратного, Володимира-Волинського, Нововолинська та ще 8 міст області побудують, аби зменшити навантаження на вуличну мережу від транзитного транспорту.

Про це розповів працівник сектору транспортних мереж ДП УДНДІПМ «Діпромісто» інженер Олександр Чубенко під час розширеного засідання містобудівної ради щодо розгляду проекту «Схема планування території Волинської області» 7 серпня.

У Волинській області можуть побудувати трасу залізничного коридору «Балтійське море – Чорне море».

Протяжність запроектованої залізничної траси у напрямку Ягодин – Ковель – Здолбунів – Шепетівка – Козятин – Жмеринка – Одеса становитиме 170 кілометрів.

Окрім того, на далеку перспективу проект «Діпроміста» передбачає будівництво так званої європейської колії, яку, за статистикою, мають 60% усіх залізниць світу. Довжина такої колії в межах Волинської області становитиме 109 кілометрів. А з нашої області вона пройде на південь з виходом до Румунії.
Зміни торкнуться й автотранспортної системи Волині. Тож, у межах проекту через область передбачають прокласти 2 транспортних коридори. Один із них проходитиме трасою міжнародної дороги державного значення Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече. А другий – проектний – «Балтійське море – Чорне море» проляже через міста Ягодин – Ковель – Луцьк – Хмельницький – Балта – Одеса.
Загальна ж протяжність запропонованих для будівництва доріг на території Волинської області становить 890 кілометрів.
Чубенко також повідомив, що проект передбачає будівництво об’їзних доріг навколо Луцька, Ковеля, Ратного, Володимира-Волинського, Нововолинська та ще 8 міст області. Мовляв, подібні заходи є необхідними для зменшення навантаження на вуличну мережу міста від транзитного транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
План Показати IP 7 Серпня 2012 16:48
Що курить інженер Чубенко? Для викупу земель під будівництво всіх перелічених доріг потрібно декілька бюджетів України.
Дідо Показати IP 7 Серпня 2012 17:14
Ага!!! Розкажіть ще щось цікаве перед виборами, може хтось і повірить. Людям з рівненської допомогти неможуть, а дороги будують, от брехуни
Петро до Дідо Показати IP 7 Серпня 2012 19:25
Буде ЦУМ і від влади ЦЬОМ)))))
Alla Показати IP 8 Серпня 2012 08:39
Невже зроблять обїздну і на Львівській вулиці не буде в майбутньому повторення Рівненської? Чи це "роблять" тільки до виборів?
:) Показати IP 8 Серпня 2012 10:17
Протяжність запроектованої залізничної траси у напрямку Ягодин – Ковель – Здолбунів – Шепетівка – Козятин – Жмеринка – Одеса становитиме 170 кілометрів. БРЄД, яких 170 км ?
Exaboto Показати IP 8 Серпня 2012 23:27
ахахахахаааааааааа :))))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus