USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька міськрада заборонила концерти українських зірок, які виступають в Росії

30 Березня 2016 11:07
Заборонити в Луцьку концерти тих виконавців, які виступають на території Російської Федерації під час війни, вирішили депутати міськради.

Про це йшлося під час 5 сесії Луцької міської ради 30 березня.

Як зауважив депутат Микола Федік, вже два роки триває війна, Росія анексувала Крим та окупувала частину сходу України, але дехто з представників шоу-бізнесу продовжує заробляти гроші на крові, виступаючи у Російській Федерації, наприклад, у концертах до імперських дат, таких як 23 лютого. Депутат зазначив, що шоу-бізнес має значний вплив на свідомість юного українця, закладаючи русифікацію та неправильні ідеї. З його слів, ГО «Бойкот» та низка інших громадських організацій підняли питання щодо недопущення виступів у Луцьку українських так званих «зірок», які дозволяють собі в умовах війни виступати на території агресора.


Голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук поцікавився, який механізм виконання рішення пропонується і хто ухвалюватиме рішення щодо заборони виступу того чи іншого виконавця.


Микола Федік відповів, що повинен існувати індивідуальний підхід до кожного випадку. Так, не всі українські виконавці дозволяли собі описані ним речі. Якщо виконавчим органам міськради не вистачає повноважень, міська рада або виконком може розробити відповідний порядок.

Своєю чергою, голова ГО «Бойкот» Михайло Бабенчук зауважив, що у місті є чимало радикальних патріотів, які можуть у випадку виступу таких виконавців «винести цих блазнів».


У підсумку, депутати підтримали проект рішення про заборону проведення концертів на території міста представниками шоу-бізнесу, які здійснюють свою бізнесову діяльність на території РФ під час російсько-української війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
київ Показати IP 30 Березня 2016 12:13
привалки....повні
456 Показати IP 30 Березня 2016 12:21
А рошен хто бойкотувати буде?
українка Показати IP 30 Березня 2016 12:56
Молодці! Оце українці! Як можна таких як кремлівських прихвостні анька лорак та їм подібні слухати! І так весь теле- та радіопростір переповнений московською попсою. Це злочин перед тими, хто захищає нашу країну!
Андрій Показати IP 30 Березня 2016 13:49
Як на мене,це -націоналізм ,але у збоченому вигляді! Я розумію притензії до Повалій,яка будучи депутатом ВР зрадила Україну,але до чого тут Потап??? То запросіть Дзідзьо-там багато чому є повчитись навіть у мому віці,а про дітей взагалі промовчу.......Ви шановні депутати,зупиніться на хвильку,випийте по келишку самогоночки,та на тверезу голову подумайте,що творите!
Соромітник Показати IP 30 Березня 2016 13:56
хворі люди... навіщо ж так показово заздрити чиємусь успіху
Анонім до Соромітник Показати IP 30 Березня 2016 16:13
та який там успіх. тупе заробляння бабла. про повну відсутність моральних принципів у таких горе-артистів мовчу
Анонім Показати IP 30 Березня 2016 16:34
Ось демократія! Чому зборище не зрозуміло яких "активістів" вирішують на чиі концерти мені ходити , а на які ні! Потап член жюрі голосу краіни (передача з надвисоким рейтингом, іі дивляться мільйони), це про щось все-таки говорить. Чому не ідуть в Киів пікетувати 1+1!!! А цей Блаженчук взагалі не думає, що його теж можуть винести, бо квитки на концерт розкуплені і глядачів явно буде більше , ніж так званих "активістів-радикалів"
Анонім Показати IP 30 Березня 2016 16:40
А чому оперу не бойкотували, Потап туди приізджав? Чи не можна тільки в драмтеатр? А може цим активістам заплатили, щоб не було бойкота...? За які кошти вони взагалі живуть цікаво, ці бездарі.... Ідіть на роботу!!
Сергій Показати IP 30 Березня 2016 16:48
Шкода лучан , до нас і так ніхто не їде , в нас навіть нормального залу нема , ми такими рішеннями виставляємо себе затурканими дикунами .
Лучанка Показати IP 30 Березня 2016 16:57
Немає слів... Іхали б краще ліс охороняли від бурштинокопачів, а то скоро страшно буде відпочивати , а по-друге ніде!!! Користі б більше було
сек Показати IP 30 Березня 2016 17:31
Звісно, пропозиція цікава само по собі. Звісно у категоричній формі, але.... Але перед тим, як забороняти виступи таких артистів, потрібно дивитись в корінь проблеми. А чи не задумувались Ви, шановні, щодо наступного: звісно артисти проводять скої концертні тури по території країни-агресора. Вони декларують свої заробітки на території України, вони сплачують податки із цих коштів (і знову ж таки - на території України). А чи не задумувались Ви над тим, що ті ж самі артисти заробляючи в Росії, левову частку коштів віддають нашим солдатам в зоні АТО, при цьому не піарячись на право і на ліво.
месник Показати IP 31 Березня 2016 09:11
Вже сусіда іду пі.дити! Він собака акупантам плитку клав у Москві!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus