USD 40.85 41.15
  • USD 40.85 41.15
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.55

Луцькі волейболістки стали віце-чемпіонками України

22 Квітня 2012 15:52
Волейбольний клуб «Континіум-Волинь-Університет» виборов срібні нагороди чемпіонату України серед жінок у Суперлізі.

Після учорашньої перемоги із рахунком 3:2 над лідером чемпіонської гонки – южненським «Хіміком» – у лучанок з’явився шанс поборотися за золоті нагороди. Для цього їм потрібно було перемагати «Сєвєродончанку» і сподіватися, що «Хімік» зробить «осічку» у грі проти тернопільської «Галичанки-ТНЕУ».

Зі своїм завданням перемогти команду із Сєверодонецька лучанки впоралися бездоганно. Незважаючи на опір представниць Донбасу, «Континіум-Волинь-Університет» не лишив їм жодних шансів – 3:0 (25:23, 25:21, 25:12). Завдяки цьому луцькі волейболістки на годину очолили турнірну таблицю. Вони набрали 16 очок, випередивши на одне «Хіміка».

Однак вже 14.00 сьогодні, 22 квітня, розпочався матч «Хіміка» і «Галичанки». На жаль, южненки без особливих труднощів перемогли тернополянок 3:0 і знову повернули собі перше місце, набравши загалом 18 очок.

Таким чином, «Континіум-Волинь-Університет» виборов срібні нагороди чемпіонату України з волейболу серед команд жіночої Суперліги.

Нагадаємо, що володарками Кубка України стали саме лучанки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Знаючий Показати IP 22 Квітня 2012 16:27
А баскетболісти стали чемпіонами!!!
фанат Показати IP 22 Квітня 2012 16:42
молодці)))))) волинянки все одно кращі..на слідуючий сезон золото буде наше!!!!!
lola Показати IP 22 Квітня 2012 19:48
Молодці!!!! Я за них дуже вболівала, навіть дивилася онлайн трансляцію на офіційному сайті "Континіум-Волинь-Університет")))
Олександр Показати IP 22 Квітня 2012 20:15
Знаючий, порівняв ))) Дівчата стали справді ВІЦЕ-ЧЕМПІОНКАМИ!!! Це Суперліга! А хлопці грають у першій лізі...
Знаючий-Олександру Показати IP 23 Квітня 2012 12:17
Хлопці грають у вищій, а не першій лізі, це найвища ліга в національній класифікації, бо баскетбольна Суперліга, то окремий комерційний турнір. І вони стали ЧЕМПІОНАМИ!
Олександру від знаючого 2 Показати IP 23 Квітня 2012 13:28
Суперліга в баскетболі- це комерційне змагання (з елементами шоу)за грошовий приз за допомогою афроамериканців.А перша ліга-це справжній чемпіонат України,в якому грають українці,які бажають себе показати баскетбольному світу.І перемога в якому дуже престихна.Вибачте,але суперлига в жіночому волейболі-це всього три більшь-менш подібних на професійні команди.
Олександр Показати IP 23 Квітня 2012 14:08
Друзі, якщо ви дійсно вірите у те, що пишете на рахунок баскетболу... УСІ найкращі баскетболісти України грають у Суперлізі (якщо не закордоном), чи хтось із вищої ліги (яку виграв Луцьк) грає ща збірну України? А може луцькі баскетболісти тепер у Євролізі ФІБА будуть грати або у Кубку Європи? Для чого писати глупі речі? Яне принижую завоювання злопців - це честь для Луцька, де й баскетбольної команди недавно ще й не було, одначе порівнювати з дівчатами не можка. Вони - у трійці найкращих волейбольних команд України без огляду на всякі комерційні турніри, а хлопці - як переможці російської ВХЛ, де грав "Донбас". Хто скаже, що "Торос" чи "Рубін" найкраща команда Росії, якщо є два десятки клубів у КХЛ???
lychanka Показати IP 23 Квітня 2012 16:16
Дорогий Олександре і всі інші...."доброзичливці" ... Національний Чемпіонат України з баскетболу - це і є Вища ліга !!!!!!!!ЦЕ ЧЕМПІОНСТВО - ВЕЛИЧЕЗНИЙ ЗДОБУТОК ДЛЯ МІСТА І ОБЛАСТІ.....не можна прирівнювати результат і рівень ліг....ТРЕБА РІВНЯТИ ДОКЛАДЕНІ ЗУСИЛЛЯ ПРИ НАЯВНИХ МОЖЛИВОСТЯХ... вітаємо наших дівчаток, бажаєм їм подальших успіхів, та все ж їх результат -ЗАКОНОМІРНИЙ! для їх успіху створені були передумови ось уже багато років...на противагу їм хлопці баскетболісти з власної ініціативи без наявності залу і навіть відлілень баскетболу для хлопчиків в ДЮСШ міста протягом БАГАТЬОХ років формували команду, водночас плекаючи власну молодь.....бігали в пошуках залу, коштів, спонсорів... і коли через стільки років, наперекір перешкодам і негараздам, зрештою знайшлися небайдужі люди,які підтримали команду ще й фінансово....ТО ВИ СМІЄТЕ ЗАЯВЛЯТИ : ДЕ НАШІ В ЗБІРНІЙ?????? Олександре! Вставай , іди і спитай у влади міста, у спортивних функціонерів....спитай у громадськості: Чому більше десятка років не було відділення баскетболухлопчики? Чому при наявності останні 4-5 років тренерів - для дітей так і немає залу в місті? Чому діти які зараз займаються - їздять на змагання за власний кошт, а приймати їх взагалі не мають ДЕ ??? який ТВІЙ вклад в розвиток дитячого і юнацького спорту ? І, ЗРЕШТОЮ , ЧОМУ ТИ ОСОБИСТО НЕ КУПИВ М'ЯЧ І НЕ ПОДАРУВАЙ ОБДАРОВАНІЙ ДИТИНІ ??? Може, той малий, якому б ти його подарував - став колись гравцем збірної. от так то. ТОМУ: УРА ! МИ ЧЕМПІОНИ! Є ЧИМ ПИШАТИСЯ, І , БЕЗУМОВНО, ДО ЧОГО ПРАГНУТИ !!!!! Вітаю усіх людей з спортивними успіхами ВОЛИНІ..... Перша домашня гра розіграшу Кубка України - 13 травня.... ПРИХОДЬТЕ ВСІ!!!! а, до речі, небайдужі, знаючі, фанати прихопіть но все-таки м'ячика....в подарунок... для початку.....
NAVRIK до lychanka Показати IP 23 Квітня 2012 17:08
Підтримую!! Олександр, сидіти критикувати може кожний. А порадуватись і подякувати за досягнення команди потрібно вміти!!! Дівчат вітаю зі сріблом!! А наших БАСКЕТБОЛІСТІВ - з ЧЕМПІОНСТВОМ!!! Ура - ми найкращі))))) Очікуємо і на перемогу в Кубку.
ФАНАТ Показати IP 24 Квітня 2012 13:54
Я теж підтримую!!!!!!!!! Лучанка - респект!!!!!!! Баскетболісти - ЧЕМПІОНИ!!!!!! Нереально круте досягнення - ЗОЛОТО!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus