USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.93 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Мерія «заробила» майже півмільярда

3 Листопада 2011 10:55
За 9 місяців 2011 року луцька скарбниця поповнилася на 496 мільйонів гривень.
Про це 3 листопада під час засідання виконкому міськради розповіла начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова, - пише ЗІК .
Зокрема луцький бюджет отримав майже 166 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб. Щоправда, обсяг цих надходжень менший, аніж очікувалося, через зниження фіскального тиску на підприємців, - зауважила чиновниця.
Єлова розповіла і про становище із поповненням «другого кошика». Зокрема плати за землю надійшло 28,4 мільйона гривень. За словами начальника фінуправління, міський бюджет отримав за 9 місяців дотацій обсягом понад 90 мільйонів.
Також Лілія Єлова розповіла, що з державного бюджету має надійти ще субвенція обсягом 8 мільйонів гривень. «Наприкінці року, 30 грудня, місто отримає частину цієї суми, але, ймовірно, всіх коштів не віддадуть», - додала чиновниця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Sergej Показати IP 3 Листопада 2011 12:13
"обсяг цих надходжень менший, аніж очікувалося, через зниження фіскального тиску на підприємців, - зауважила чиновниця." - угу, дай вам волю, вы последнее отберете, чтобы свои карманы набить. Поражает логика этой чиновницы, вернее полное её отсутствие. Кто нами рулит?
журналіст Показати IP 3 Листопада 2011 12:19
Пані Лілія і панове журналісти "ВН"! Відомо, що усе пізнається в порівнянні. Ці цифри ні про що не говорять, адже не відомо, які вони були торік, позаторік і 1000 років тому. Прогрес чи регрес? Це - як "повесить нельзя помиловать". Якщо можна, будьте такі добрі? Це займе в вас 100 секунд - глянути минулі роки і натиснути мишом піктограму. Завчасно дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus