USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 40.05 40.30
  • PLN 9.95 10.20

На Волині – позитивна динаміка надходжень до держбюджету

11 Травня 2024 07:18
Платники податків Волині впродовж січня-квітня 2024 року спрямували до загального фонду держбюджету 2 мільярди 585 мільйонів гривень платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області. Це на 21,9 відсотка більше проти аналогічного періоду торік.

Зростання показників сплати податків до загального фонду держбюджету на 463,5 мільйона гривень дозволяє прогнозувати сталі податкові надходження в майбутньому,

констатують у Головному управлінні ДПС у Волинські області.

«В умовах, коли бізнес активно адаптується до обставин воєнного часу, ДПС працює над удосконаленням процесів адміністрування податкових платежів. Запобігання та виявлення ризиків несплати – головний акцент нашої роботи з компаніями, які намагаються ухилитися від виконання податкових зобов’язань. Запобігти зловживанням насамперед важливо для наповнення бюджету. Разом з тим, створення рівних конкурентних умов для реального сектору економіки – основа фінансової стабільності», – коментує в. о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що позитивної динаміки надходжень до держбюджету досягнуто не шляхом податкового тиску. Серед чинників, які сприяють ритмічним податковим надходженням, – сучасні інформаційні рішення для якісного податкового супроводу та конструктивний діалог із платниками податків.

Читати ще: За 4 місяці волинський бізнес сплатив податків на понад 6 млрд грн

Сплачуючи податки, кожен робить вагому інвестицію у майбутню перемогу над ворогом, нагадують у податковій службі та пропонують взаємодіяти з ДПС дистанційно.

Про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності, інформацію щодо сплати податків і податкового боргу можна дізнатися через Електронний кабінет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
фракція КУКУ Показати IP 11 Травня 2024 07:21
Позитивно товариші є що красти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus