USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

На Волині СБУ викрила на хабарах посадовця Укртрансбезпеки

14 Лютого 2019 10:51
Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури викрили на систематичному отриманні хабарів головного спеціаліста відділу надання адміністративних послуг Управління Укртрансбезпеки у Волинській області.

Про це повідомили у прес-службі УСБ України у Волинській області.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець налагодив механізм отримання неправомірної вигоди від перевізників за надання дозвільних документів на міжнародні перевезення вантажів.

Правоохоронці затримали чоловіка в одному із районних центрів області під час отримання чергового хабаря у розмірі сто американських доларів від місцевого мешканця. Раніше оперативники спецслужби задокументували ще однин факт отримання зловмисником аналогічної суми неправомірної вигоди.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
перевізник Показати IP 14 Лютого 2019 11:38
наступний має бути Віталій Конончук - начальник Укртрансбезпеки у Волинській обл, біднятко податкове зі Львова, та його друг Михайло Нонік - сотник майдану, касір Мінтрансу, копілка Народного фронту , друг Адія Падубія (як кандедат Зе говорить).
111 Показати IP 14 Лютого 2019 12:09
Нарешті почали ловити дійсних хабарників. Не смішіть людям голови цими 100 доларами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus