USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині водійка «Ланоса», яка збила на переході жінку, отримала умовне покарання

7 Травня 2024 23:14
Рік умовного покарання отримала водійка «Део Ланос», яка у Горохові збила на пішохідному переході жінку. Також вона змушена буде компенсувати потерпілій моральну шкоду та витрати на правничу допомогу.

Відповідний вирок ухвалив Горохівський районний суд.

ДТП сталася торік 23 травня близько 17 години. Водійка «Део Ланос» Лілія В., рухаючись вулицею Луцькою в напрямку обласного центрі Волині, втратила пильність та допустила наїзд на жінку, яка переходила дорогу зліва направо відносно руху авто.

У результаті ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження середнього та легкого ступеня тяжкості.

Лілія В. визнала свою вину в суді. Жінка розкаялася у вчиненому, просила у потерпілої вибачення та частково відшкодувала завдану моральну шкоду.

Читати ще: Не побачив: у Луцьку водій мінівена, який збив на переході жінку, відбувся штрафом у 850 грн

Своєю чергою потерпіла підтвердила, що обвинувачена частково відшкодувала завдану їй моральну шкоду в розмірі 30 тисяч гривень. Однак попри часткове відшкодування, просила суворо покарати винуватицю ДТП.

Про Лілію В. відомо, що вона народилася у селі Журавники Горохівського району, незаміжня, має інвалідність третьої групи, на її утриманні перебуває одна особа.

Суд, врахувавши усі обставини, призначив волинянці покарання у вигляді двох років обмеження волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на три роки, яке замінив на рік іспитового терміну.

Окрім того, Лілія В. буде зобов’язана компенсувати потерпілій 30 тисяч гривень моральної шкоди та витрат на правову допомогу.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus