USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

На Волині з початку року працевлаштували 39 учасників бойових дій

24 Квітня 2024 19:59
Із початку року послугами служби зайнятості в області скористалися 343 учасники бойових дій, а за оперативними даними 39 з них уже працевлаштовані.

Про це повідомляє Волинський обласний центр зайнятості.

Зазначається, що всі вони знайшли роботу в популярних волинських компаніях. Так, 11 осіб стали водіями автотранспортних засобів, 2 – слюсарями з ремонту колісних транспортних засобів, а також слюсарем-ремонтником і слюсарем із складання металевих конструкцій.

Окрім того, учасники бойових дій працевлаштувалися: машиністами (кочегарами) котельної, інженером-електроніком, інспектором-ревізором, робітником з комплексного обслуговування й ремонту будинків, фельдшером, робітником зеленого будівництва, сторожом, сушильником переробної (картоноробної) машини та інші.

Читати ще: Інтеграція ВПО: у Нововолинську відбулася економічна екскурсія підприємствами міста

До слова, у березні цього року, один з учасників бойових дій з числа ВПО, розпочав підприємницьку діяльність у сфері громадського харчування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марія Показати IP 24 Квітня 2024 20:50
а скільки загинуло із початку року ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus