USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині - нова книга для громадських лідерів

22 Березня 2013 15:45
Волинські науковці видали книгу про демократичні трансформації в області.

Так, нещодавно у видавництві Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки вийшла друком колективна монографія, присвячена двадцятій річниці незалежності України під назвою «Волинь в умовах демократичної трансформації, кінець ХХ – початок ХХІ століття».

Основний внесок у підготовку масштабної колективної праці, яка налічує понад 650 сторінок зробили професори Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Валерій Бортніков, Наталія Коцан та Наталія Павліха. Серед авторів - й інші науковці університету, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування в області.

Це, кажуть, перше солідне науково-практичне видання, присвячене становленню політичних інститутів та перебігу соціально-економічних процесів, що відбувалися на Волині в роки незалежності.

У першій частині монографії висвітлені теоретичні, соціокультурні та практико-політичні аспекти процесу демократичної трансформації на Волині наприкінці ХХ - початку ХХІ століття. Друга частина книги присвячена аналізу ринкових реформ в області.

Видання, переконують автори, буде цікаве не лише науковцям, але й широкому колу громадських лідерів, політиків, державних діячів для поглибленого ознайомлення з соціально-політичною історією не лише Волинської області, а й України загалом, оскільки події, які відбувались в цей період на Волині, автори трактують у контексті загальнодержавних суспільно-політичних процесів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
рецензент Показати IP 22 Березня 2013 16:31
Книга ні про що... Книга ні для кого... Видана 100% державним коштом. Будуть тулити за бабки студентам (завуальований хабар). Професори - продуценти політизованої макулатури.
Автор Показати IP 22 Березня 2013 17:13
А ти, "рецензент" її хоча б бачив? Ти коли останній раз книгу в руках тримав, щоб язиком ляпати?
рецензент до Автор Показати IP 22 Березня 2013 21:17
Звичайно, що не бачив))) А читати взагалі не вмію, - продукт епохи))) І "тикати" незнайомим, навіть, відвертим ... не звик. Був би Вашим спудеєм - жбурнув би Вам у волосся жуйкою))) А так - вік не дозволяє. І вихованість. Тому, даруйте, шановний (-вна), не вгадали.
Свободу Попугаям! Показати IP 22 Березня 2013 21:21
К Рецензенту. Вы читали ее уже? А где ее можно купить?
рецензент до Свободу Попугаям! Показати IP 22 Березня 2013 21:53
Див. вище))) На розкладках в СНУ або під час сесії... Як завжди)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus