USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Нагородили рятівників палаючого ЦУМу. ФОТО

29 Лютого 2012 17:18
Начальник Територіального управління МНС у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук вручив нагороди рятувальникам, які проявили мужність та героїзм під час гасіння великої пожежі в універмазі Луцька, що трапилась 4 грудня 2011 року.
Про це повідомляють у Центрі пропаганди МНС Волині.
Зокрема, відзнаками «За відвагу у надзвичайній ситуації ІІ ступеня» нагородили помічника начальника зміни оперативно-координаційного центру капітана служби цивільного захисту Андрія Мазура та командира відділення частини спецтехніки аварійно-рятувального загону спецпризначення прапорщика служби цивільного захисту Миколу Микулу, нагрудним знаком «Кращий працівник пожежної охорони» нагороджені начальник караулу частини спецтехніки старший лейтенант служби цивільного захисту Мирослав Пастух та начальник караулу підпорядкованої державної пожежної частини №2 Луцька старший лейтенант служби цивільного захисту Дмитро Абрамчук.

За проявлений героїзм під час порятунку потопаючих людей, які провалились під кригу на озері в селі Гаразджа Луцького району, грамотою МНС України відзначені співробітники СДПЧ-1 Луцька: пожежний сержант служби цивільного захисту Олександр Линник і начальник караулу лейтенант служби цивільного захисту Василь Потапчук, а відзнаками «За відвагу у надзвичайній ситуації II ступеня» нагороджені водій сержант служби цивільного захисту Сергій Шеверда та старший пожежний сержант служби цивільного захисту Ігор Криворучко.

За зразкове виконання службового обов’язку грамотою МНС України нагороджено також заступника начальника СДПЧ-4 Ковеля майора служби цивільного захисту Олександра Дерев’янчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
старий пожежник Показати IP 29 Лютого 2012 18:30
А тих, хто БЛАГОСЛОВИВ цю пожежу, підписуючи дозволи, погодження, порожні акти ХТО притягне до відповідальності. Генерале, і не соромно?..
Оптиміст Показати IP 29 Лютого 2012 21:13
По моєму стаття не про дозволи та акти, а про людей які за 2000грн. (в місяць) смажилися, як на сковорідці.... Але Вам цього вже не зрозуміти Ви ж "старий пожежник"
VADIMYCH Показати IP 1 Березня 2012 06:42
"Герої"!!!!!!
!!!! Показати IP 1 Березня 2012 11:22
Микула Микола маладца!!!!!!Заслужив!
??? до !!!! Показати IP 1 Березня 2012 11:46
Цілком з вами погоджуюся!!!!!!!
док Показати IP 1 Березня 2012 13:04
генерал, з медалями й грамотами ви не забарилися а от на депутатський запит стосовно пожежі, проведених в ЦУМі пеервірок до цього часу не дали відповідь, громада чекає з нетерпінням...
віктор Показати IP 1 Березня 2012 15:03
а ти, старий пожежник, поліз би під кригу шукати потопаючого, не знаючи, чи схопить тебе самого судома або ще шось може бути? І думаю генералу не може бути соромно, а лише приємно, що у нього у підпорядкуванні є такі справжні професіонали і чоловіки з великої літери!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus