USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Нахуліганив на кримінал: атовець з Ковеля напав на луцького муніципала, його втихомирила поліція

29 Квітня 2022 23:04
28 квітня під час виконання функцій з контролю за дотриманням правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів на вул. Глушець та вул. Замковій біля ринку «Центральний» відбувся конфлікт між інспектором департаменту муніципальної варти Луцької міської ради і людиною, яка називає себе атовцем.

Про це повідомили у Департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

«Керівник ГО «Ковельська міська спілка учасників бойових дій та АТО» Новицький Олексій Петрович, вийшовши із контейнера на розі ринку «Центральний» з надписом ГО «Товариство інвалідів АТО Волині», умисно завдав удари в обличчя, голову, грудну клітку, пошкодив праву руку інспектору та розбив службовий телефон.

Новицький О.П. після завдання тілесних ушкоджень інспектору спробував втекти із місця вчинення злочину.

На місце події було викликано працівників поліції та карету швидкої допомоги», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: Атовцю з Ковеля, який напав на луцького муніципала, повідомили про підозру

Департаментом муніципальної варти направлено заяву до правоохоронних органів щодо відкриття кримінального провадження за фактом умисного нанесення побоїв, легкого чи середньої тяжкості тілесного ушкодження службовій особі у зв’язку з його службовою діяльністю, що підпадає під ч. 2 ст. 350 ККУ та карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Чоловіка затримали й доставили в ІТТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ау Показати IP 30 Квітня 2022 16:55
На передову, або за грати на 3роки
Добродій Показати IP 30 Квітня 2022 22:30
Позорник а не атовець ,свинособачу мову знає чмо.
Відомо Показати IP 30 Квітня 2022 23:30
Все розумію,дехто звинувачує людей що атовець це не герой а все дозволеність,порушив - розплатись,агресія породжує негатив.Стоп .На днях зустрів чоловіка який звинуватив мене що я ходжу на вулиці,таке враження що він за це мене ненавидить. В будь-якому випадку залишаймося людьми,я за людяність і доброту.
123 Показати IP 1 Травня 2022 13:43
Муніципали не праві! Ведуть себе хамовито. Понабирли по оголошенню
ЛмР Показати IP 14 Жовтня 2022 09:02
Бидло муцифальне!,Чогось воно" зірка по шкандалях, по поломаних руках і побитих телефонах?! А знову тому, що бидло, а не людина разом со своєй царіцей в міськраді. Нафіг не потрібні такі борци за " дотримання правил паркування! Написати сфотографувати легко бл! Парковок побудуйте мудаки достатню кількість, а тоді пишіть! Метр парковки дадуть і пишуть собаки що на 20 см не там став! Ганьба муцифалам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus