USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Палац культури перетворюють на «нужник»

2 Лютого 2012 13:54
У Луцьку мешканці міста обговорять доцільність створення в облцентрі мережі громадських туалетів.

Таку пропозицію 1 лютого на засіданні Громадської ради при Луцькому міському голові внесла політолог Оксана Ярош.

Так, експерт хоче звернутися до департаменту ЖКГ та департаменту містобудування та архітектури міськради, аби ті надали інформацію про стан справ із вбиральнями у місті.

«У місті зараз не працює жоден туалет», - зауважила Ярош. Вона також додала, що проблема потребує вивчення і її варто обговорити на офіційному сайті міськради.

Не оминув нагоди прокоментувати ситуацію директор Палацу культури Юрій Войнаровський. Він, своєю чергою, розповів, що через відсутність у місті, а особливо у центрі, громадських туалетів найбільше страждає Палац культури.

Войнаровський бідкається, мовляв, у центрі людям немає де «справити нужду», тому всі йдуть у Палац. За його словами, ні у кафе, ні у драмтеатр, ні у собор на Театральному майдані у туалет звичайних перехожих не пускають. «Як результат - всі ідуть до нас», - каже директор Палацу культури.

Він переконаний, що питання громадських туалетів у Луцьку стоїть гостро. Також додає, що вони повинні бути безкоштовними. «Ніхто не має права з людини брати гроші за справляння природних потреб», - сказав Войнаровський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ковельчанка Показати IP 2 Лютого 2012 17:16
У нас у Ковелі Палац учнівської молоді слугує нужником. По всьму!!!!! місту жодного туалета!!!! На що тільки дивиться влада?
Пук до ковельчанка Показати IP 2 Лютого 2012 21:49
Мрачные времена Вместе с Римской империей(читай Советской империей) канула в лету и высокоразвитая античная туалетная культура. Для общественного гигиенического дела начались мрачные времена. см. http://druspace.com/izba/100 http://lifeglobe.net/entry/143
Anti-Mafia Показати IP 2 Лютого 2012 17:30
Чого тут дивуватись. Сортирне мислення наших міських владців дальше дерибану не рухається. Навіть міські туалети вони пустили під блатну забудову. Ось один з прикладів, який публікувався влітку в одному з волинських інтернет видань Volyn Times - http://volyntimes.com.ua/news/484
Igor_vt Показати IP 2 Лютого 2012 19:59
Шановне паньство, мережі комунальних тугалетів - рудимент совєтів з усім комплектом смердоти і гидоти, що в них БУЛИ, або диких цін які в них Є в нашій Україні. В цивілізованих країнах, в окремих містах, КОМПЕТЕНТНОЮ муніципальною владою приймаються місцеві закони по ГАРАНТОВАНОМУ доступу до туалетів в барах, кафе, магазинах за ЛІМІТОВАНОЮ встановленою КОМПЕТЕНТНОЮ муніципальною владою оплатою. Але, оскільки, Волинська область є аграрна - а основні атрибути КУЛЬТУРИ міста (двірники, фонтани, архітектурне обличчя) в Луцьку невпинно вимирають, то найоптимістичнішим варіянтом вирішення даного"питання" буде "відсос бабла" з міського бюджету. Було б логічним призначити виконавчим директором по даному питанню депутата Швондєра (Шиба).
Вікінг Показати IP 2 Лютого 2012 22:59
правити нужду у нашому місті можна лише по-культурному.
ліберал2 Показати IP 2 Лютого 2012 23:40
Створити пільгові умови для підприємців які займаються "туалетною спавою" у місті.. і ве беде ок..
Отто Показати IP 3 Лютого 2012 09:20
Добре, що хоч таким чином використовується Будинок культури. Це стало, мабуть, його єдиним призначенням з часів панування очільника управління культури Танечки Гнатів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus