USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Пасажирку автобуса, який потрапив у ДТП, прооперують в Луцьку

6 Липня 2018 17:15
Родичі пасажирки автобуса, який розбився на Волині сьогодні близько обіду, стверджують, що дівчині не надали жодної медичної допомоги. Мовляв лише вкололи кровоспинне і наклали шину.

В коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини головний лікар обласної клінічної лікарні Іван Сидор спростував цю інформацію та зазначив, що постраждалу відразу оглянув нейрохірург, лікар щелепно-лицьової хірургії, профільні спеціалісти.

"Дівчині надали всю необхідну допомогу, за станом на 16:50 її готуються оперувати. Її стан стабільний, за постраждалою спостерігають лікарі", - прокоментував головний лікар.

З його слів, з 7 постраждалих лише одну пасажирку доставили в обласну лікарню через складність травми.

Нагадаємо, у селі Підбереззя Горохівського району 6 липня автобус «Еталон», сполученням «Ниви-Губинські – Нововолинськ» з’їхав з дороги й врізався в дерево. Постраждали семеро пасажирів транспортного засобу, п’ятеро з них госпіталізували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ольга Показати IP 6 Липня 2018 18:01
Дякую редакції, мою Наталю Доставили в обласну лікарню близко 11 години ранку, на операцію повезли після того як її станом поцікавилось агенство Волинські новини, після 17 години
Лучанан до Ольга Показати IP 7 Липня 2018 06:09
Журналісти - візьміть коментар - чому ДІЙСНО так сталося, що потерпіла 8 год чекала операційного втручання в передвихідний день...
пасажирка Показати IP 6 Липня 2018 20:01
Жаль пасажирів і жаль водія.Цей водій завжди спокійний, культурний і їздив завжди по-помало, не нервовий, не крикливий.- спокійна ЛЮДИНА. Не один рік з ним їжджу. Те, що тверезий був впевнена, бо завжди лице свіже, запаху алкоголю чи перегару від нього не чути. Ніхто від ДТП не застрахований, а чому так сталося .....? щось останні дні якісь несприятливі чи як назвати ...незнаю.
Щасливої дороги Показати IP 6 Липня 2018 20:04
всім. Чимшвидше виздоровляйте всі пасажири і водій.
Нікіта Рязанскій Показати IP 7 Липня 2018 00:33
Дорога як моя судьба... латка на латці....
Ввв Показати IP 7 Липня 2018 07:01
Автобус розбився.... ?.... Не можу зрозуміти суті. Може потрапив у дтп.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus