USD 40.75 41.05
  • USD 40.75 41.05
  • EUR 40.75 41.00
  • PLN 10.30 10.44

Перемога волинянок – «їжачок у штани всім», – Клімчук

26 Грудня 2011 10:44
Збірна України з волейболу має формуватися на базі команди «Континіум-Волинь-Університет».
Про це заявив голова ОДА Борис Клімчук під час оперативної наради 26 грудня.
Зі слів губернатора, те, що лучанки вибороли Кубок України з волейболу серед жінок – успіх, якого Волинь не мала в жодному виді спорту до вчорашнього дня. Клімчук також наголосив, що команда проявила не тільки майстерність, але й волю, й це зобов’язує владу до певних дій.
Так, посадовець похвалився тим, що про успіхи волинських волейболісток уже знає Президент. Нібито під час останньої зустрічі з главою держави Клімчук розмовляв з ним про жіночий волейбол.
«Я сказав про ті речі, де Україна може досягти успіху. Тому, що на цих олімпійських іграх в нас немає жодної ігрової команди. Україна не представлена ігровими видами спорту. Я казав про те, як я це розумію, а розумію я це просто. Збірна Азербайджану на 99% складена з українок. Тобто трошки грошей, трошки організації, таланту. В Україні тренери прекрасні, традиції волейболу. Кажу: «Пане Президенте, від вас – тільки увага, увага саме до організації на рівні Києва». Я сказав, що я готовий підписатися під тим, щоб збірна України формувалася на базі «Континіум-Волинь-Університет» в Луцьку», – зауважив губернатор.

Крім того, посадовець каже, що грошей на усе це треба не надто багато, нібито справа швидше в організації. Щоб «не продавати дітей, (продавати в лапках), дівчат за кордон, а тут працювати», – переконаний Клімчук.

Насамкінець губернатор додав: «Те, що волинянки виграли кубок, це – «їжачок в штани всім!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Zavtramen Показати IP 26 Грудня 2011 12:11
... маразм крепчалЪ)))) "їжачок"..... Не - ну не ...?!?
VCS Показати IP 26 Грудня 2011 12:14
Zavtramen - сам ты... рогуль!!! Смысл всего сказанного знаешь? Нет конечно! Журналисты всей сути не пишут, гонятся только за "словечками", теряя при этом всю суть! "Громкое" название - превыше всего! :)
Zavtramen до VCS Показати IP 26 Грудня 2011 18:05
м...м (это - громкое словечко) слова не давали.....
ФБВО Показати IP 26 Грудня 2011 14:47
БРАВО, МОЛОДЦІ, ТАК ТРИМАТИ, УСПІСХІВ У СУПЕРЛІЗІ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus