USD 40.55 40.85
  • USD 40.55 40.85
  • EUR 40.73 41.00
  • PLN 10.16 10.30

«Перевертнів у погонах» у нас немає, – начальник УБОЗу про підпал машини

2 Березня 2011 16:24
«Убозівцю» ніхто не погрожував перед тим, як згоріла його машина, а всі звинувачення на його адресу щодо тиску на підприємців – безпідставні.
Про це 2 березня під час прес-конференції повідомив начальник волинського УБОЗу Сергій Горбатюк.
Все-таки підпал?
Нагадаємо, що 4 лютого 2011 року у центрі міста згоріло новеньке BMW X5 2011 року випуску, на якому їздив заступник начальника УБОЗ УМВС України в області В’ячеслав Євтєній.
За словами Горбатюка, якби «перед тим, як трапився цей неприємний інцидент, хтось би погрожував міліціонерові, то вони б стовідсотково його відслідкували».
Водночас правоохоронці припускають, що ця подія цілком може бути пов’язана зі службовою діяльністю заступника начальника обласного УБОЗу, проте версію несправності електрики також не відкидають.
«Чи підпал, чи ні, на даний час як юристи ми говорити не можемо, адже нам потрібно констатувати конкретні факти», – наголосив Сергій Горбатюк.
І зачитав висновок пожежників, у якому йдеться про те, що «ймовірною причиною пожежі є занесення стороннього джерела запалювання. Версія про виникнення пожежі від теплових проявів електричної енергії внаслідок аварійних режимів роботи електричних мереж у системі електроживлення авто повністю не відкидається. Але без підтвердження металографічного дослідження не підтверджується».
Горбатюк запевнив, що вони вже замовили таку експертизу у Києві. Скільки доведеться чекати на її результати, правоохоронець поки що сказати не може.
На запитання, як у такому новому авто могла бути несправною проводка, начальник УБОЗу відповів просто: батько його підлеглого напередодні інциденту розбив фару, а замінив її на звичайному СТО, а не поїхав до спеціалізованого автосервісу у Київ.
Тиск на валютників і контрабандистів – законний
Крім того, міліціонер зазначив, що він би хотів спростувати плітки навколо цієї історії.
«Ніхто до нас не звертався за коментарями про цю подію, тому ми десь говорили про це. А тепер якщо є така нагода, то хотів би на цю тему поспілкуватися. Щоб не було деяких розмов та коментарів, які мали місце у пресі», – сказав Сергій Горбатюк.
Він повністю відкинув звинувачення у неправомірних діях своїх підлеглих.
«Було написано, що здійснюємо тиск на контрабандистів, продавців цигарок, валютників. Так тиск є, але він законний. Було дуже неприємно читати про «перевертнів у погонах». До чого тут це? Не розумію», – зауважив міліціонер.
«До нас приїжджали працівники ГУБОЗ з Міністерства, які робили службове розслідування за цим фактом. Вони також з’ясовували всі обставини цієї неприємної події. Однак ніяких службових зловживань не виявили», – наголосив керівник УБОЗу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
мент (перевертень в квадраті) Показати IP 2 Березня 2011 16:48
Якщо попрацював в мінтярні 2-3 роки і не потрапив в психушку, то автоматично стаєш перевертнем. Така робота - бачити в кожній людині потенційного злочинця. Мало хто витримує. "Син юриста" Луценко, якось представляючи в Луцьку чергового весільного генерала, сказав, що 47% (пгоцентов)українців довіряють міліції. Насправді ж лише 7%. Тобто, вони самі собі довіряють, їхні жінки і коханки, брати і сестри, тещі і тесті. Враховуючи, що Україна має 350 тисяч ментів, виходить рівно 7 відсотків. Проста арифметика - навіть не треба розуватися. Це жах!!!
Чесний ментос Показати IP 2 Березня 2011 17:51
Ця порядна людина все життя відкладала гроші і нарешті назбирала 120000$ на скромненьке авто. Перевертень перевертню око не виколе!
Гуцул до Чесний ментос Показати IP 2 Березня 2011 18:24
Так, так.. З лейтенантських погон по гривні збирав гроші.
Гуцул Показати IP 2 Березня 2011 18:22
Що згорить, то не згниє.
дідо Показати IP 2 Березня 2011 18:25
ага... і всі живуть на зарплату 1500 грн..
Той самий Показати IP 2 Березня 2011 18:38
Рука руку миє.Як начальник скаже погано про свого підлеглово,він же його сам за собою привів,чиїмось же руками все буде робитися???!!! А нагле вимагання грошей у підприємців на зразок боротьби з валютниками та контрабандистами - це ЗАКОННИЙ ТИСК ????? Добре,що таких "правоохоронців" хоч СБУ може взяти під негласний контроль,люди ж все бачать і мовчати не будуть.А це питання лише часу...
Дід Панас Показати IP 2 Березня 2011 18:44
Та як таке можливо? при заробітній платі купувати такі авто? Це і є організована злочинність. Адже людина не може тратити більше у його роки як заробляє, чи мо знайшов де випадково гроші? Ось і я учора гривню біля гастроному знайшов - радий був, так ото, певно, й пан міліціянт знайшов та трошки більше...
михаил Показати IP 2 Березня 2011 20:16
Було дуже неприємно читати про «перевертнів у погонах». До чого тут це? Не розумію», – зауважив міліціонер!!!!!! КАКОЙ НЕПОНЯТЛИВЫЙ!!!!!!!!ПРЯМ ПЛАКАТЬ СО СМЕХУ ОХОТА!!!!!:))))))ДЕТИ И ТО ПОНИМАЮТ ВСЕ!!!!!!!!!!!!!
Fantom Показати IP 3 Березня 2011 12:48
Горбатюк скатіна! Неприємно йому читати... то може ви і на ЗП живете ? козли!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus