USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

В інтернеті пишуть, що у Луцьку є «оборотні в погонах». ВІДЕО

7 Лютого 2011 12:55
6 лютого на сайті-відеохостінгу youtube.com користувач під ніком «dedhasan2011» розмістив відео, на якому знято пожежу.

Відео має назву "В Луцьку спалили машину оборотня в погонах"

Відео – дуже поганої якості, очевидно зняте мобільним телефоном. Як стверджує користувач, на відео – горіння автомобіля заступника начальника УБОЗ УМВС України у Волинській області.

Відео супроводжується інформацією, яку «ВН» подають без будь-якого редагування:

«У Луцьку спалили автомобіль заступника начальника УБОЗу вартістю 120 тисяч доларів США.
Вчора, 4 лютого, близько 19:00 біля будинку, де винаймає квартиру заступник начальника УБОЗ УМВС України у Волинській області, згорів автомобіль"BMW X-5" 2011 року випуску вартістю 120 тисяч доларів США.
Керівництво обласної міліції розглядає версію пожежі внаслідок короткого замикання електропроводки. Цікаво,як у такому дорогому та новому авто, виникли саме такі неполадки?!!!
З неофіційних джерел стало відомо, що насправді причиною пожежі була помста людей, які не витримали фінансового тиску зі сторони керівництва УБОЗу.
Власник авто разом із начальником волинського УБОЗу прибули на службу з Чернівецької області у травні 2010 року. З того часу представники УБОЗу "пресують" тіньовий та офіційний бізнес на Волині, починаючи з дрібних контробандистів цигарок і спирту та закінчуючи вимаганням коштів у митників за безперешкодний прохід контрабанди через український кордон.
Якщо ж офіційна версія виникнення пожежі- правдива, то виникає запитання, звідки 31-річний міліціонер взяв кошти ,аби придбати новий автомобіль 2011 року випуску вартістю 120 тисяч доларів США?..»

* * *

Як повідомляли «ВН» раніше, на вулиці Будівельників у Луцьку у п’ятницю увечері згорів автомобіль. Зазначалося, що він належав заступнику начальника Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Волинській області.

Як стало відомо «ВН», неподалік місця пожежі мешкає заступник начальника Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Волинській області В’ячеслав Євтеній.

Євтеній в телефонній розмові заперечив інформацію, яка оприлюднена в інтернеті.

На запитання журналіста, чи справді авто BMW X5 належить йому, міліціонер відповів, що «ця інформація трошки не відповідає дійсності».

Інформацію про те, що авто, можливо, підпалили, В’ячеслав Євтеній також заперечив. «Не правильно це все. Люди пишуть дурниці, аби щось написати та щось «розпіарити», - прокоментував ситуацію правоохоронець.

«Волинські новини» 7 лютого звернулися до керівництва обласного УМВС з офіційним запитом - роз’яснити ситуацію і прокоментувати інформацію, оприлюднену в інтернеті, пов’язану з пожежею автомобіля на вулиці Будівельній.

«ВН» обов’язково повідомлять про те, яку відповідь надали правоохоронці на запит про цю резонансну ситуацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Стрийко Показати IP 7 Лютого 2011 13:12
Я думав, що УБОЗ займається пресуванням колишніх чиновників на замовлення нової влади. А вони, виявляється, банально відбивають бабло, заплачене за посаду:)
трошки вагітна Показати IP 7 Лютого 2011 13:33
А як це "трошки не відповідає дійсності"? Це означає машина моя, але записав на довіренону особу і формально ні при чому?
мирек Показати IP 7 Лютого 2011 13:33
нормальная ситуация похвала ребятам. у меня в свое время украли авто два брата из криминального районна Локачи которые сегодня и ментуру и прокуратуру купили.надеюссь что АЛИКУ-ОЛЕГУ ГАПЯКУ не хватит денег купить Франтовского если к ним не подключится честный судья на мерсе-007
Вот так! Показати IP 7 Лютого 2011 14:19
Народ знає і бачить ВСЕ!!!
Colonel Показати IP 7 Лютого 2011 15:37
Реформу милиции надо проводить поэтапно. Первые несколько этапов - на Колыму....
маслобак Показати IP 7 Лютого 2011 20:15
бідака при його зарплаті напевне років 100 збирав гроші не пив не їв.
1 Показати IP 7 Лютого 2011 21:05
"трошки не відповідає дійсності" Бо навіщо йому купа спаленого металолому. Якщо це його номер починався на 555- то їздив він дуже зухвало.
Всезнаючий Показати IP 7 Лютого 2011 23:18
Вже давно ходять легенди про волинський УБОЗ. Дехто з тамтешніх, врісши за десятиліття в злочинну багнюку, живе як король. А зверхники УМВС, які б мали пильнувати за порядністю підлеглих в підполковничих пагонах, або дрімають, аби приспані подачками того ж підполковника-ветерана...
обыватель Показати IP 8 Лютого 2011 09:59
Господа журналисты,а поработать не пробовали? Отправить запрос любой может.Или журналистские расследования только в кино проводятся?Если дошло до неисправной проводки, у мирно стоящего автомобиля,может у людей стоит поспрашивать,как такое бывает.Может БМВ опасный автомобиль?!
Пенсіонер Показати IP 8 Лютого 2011 13:20
Він сильно почав тиснути на ковельських, які займаються фальсифікатом горілки та сигарет, скоріше всього звідти ноги ростуть.
Лобанов Д. до Пенсіонер Показати IP 9 Лютого 2011 10:10
Да Ковель это столица спиртовиков, наверное оотуда ветер дует.
Пенсіонер Показати IP 8 Лютого 2011 13:27
Цікаво, хто візьме на себе відповідальність за підпал. Там могли б і постраждати дома, які стоять близько один біля одного.
Луно Показати IP 8 Лютого 2011 16:17
Настрашніше, коли будуть горіти квартири наших прокурорів - а це десятки квартир у різних кутках міста - Луцьк згорить точно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus