USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Побила бабцю через зауваження за матюки

22 Березня 2012 11:18
Через зауваження за нецензурщину молода лучанка накинулася на бабцю з кулаками. Окрім того, жінка відібрала у старенької мобільний телефон.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
До чергової частини Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області надійшла заява про пограбування від 66-річної місцевої мешканки Любові. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група.
З’ясувалося, що цього дня до постраждалої прийшла у гості 27-річна знайома Руслана. Дівчина часто навідувалася до бабці, оскільки за фахом – медсестра, тому, за потреби, надавала жінці необхідну допомогу.
Цього разу, будучи у старенької вдома, медик говорила по мобільному, час від часу вживаючи нецензурні слова. Лайка ж різала вуха бабці, яка, не витримавши, зробила гості зауваження.
Дівчина сприйняла це неадекватно ‒ накинулася на знайому з кулаками. Відлупцювавши стареньку, забрала у неї мобільний телефон, який випав у неї з рук, і пішла геть.
Наразі у слідчому відділі Луцького міськвідділу УМВС України у Волинській області за цим фактом порушили кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
тиць-здиць Показати IP 22 Березня 2012 11:55
Це що... В мене є гінеколог знайомий, то він, як нап"ється, то і матюкається, і б"ється і сусідів посилає...
Кічкарівка Показати IP 22 Березня 2012 11:55
О то така комусь попадеться жінка тра бути баньдюгою самому бо підзатильників не оберешся
Каріна Показати IP 22 Березня 2012 13:59
ну не накидатись ж на беззахисну бабцю через зауваження? та медсестра взагалі проходила обстеження у псих лікарні коли її на роботу брали? догана і її місцю роботи має бути куди світ катиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus