USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Подвійна жалоба у Володимирі: повідомили про загибель двох воїнів

14 Липня 2023 16:13
Володимирська громада, на жаль, втратила на війні іще двох захисників – володимирчанина Андрія Анатолійовича Нехая (25.11.1972 р. н.) та мешканця села Суходоли Олександра Івановича Власюка (1976 р. н.).

Про це повідомив міський голова Ігор Пальонка.

Старший солдат Андрій Нехай та рядовий Олександр Власюк були мобілізовані до лав ЗСУ понад рік тому. Мужньо захищали Батьківщину від ворога. Життя Андрія Нехая обірвалося 11 липня, а Олександра Власюка – 12 липня на Харківщині.

«Щирі співчуття рідним та близьким. Уся наша громада розділяє з вами біль важкої втрати. Вічна пам’ять та шана захисникам України!» – йдеться в дописі.

Наразі відомо про день та час прощання із полеглим бійцем Андрієм Нехаєм – у неділю, 16 липня, о 10:30 захисника відспівуватимуть у будинку, де він мешкав, на вулиці Грушевського, 10.

О 10:45 траурний кортеж вирушить від дому вулицями Шевченка, Ковельською та Драгоманова, вздовж яких мешканців просять сформувати коридор шани. Чин похорону розпочнеться об 11:00 у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Про прощання з Олександром Власюком буде повідомлено згодом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus