USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Покидьок зґвалтував 14-річну прийомну доньку

29 Березня 2012 12:23
На Волині 35-річний чоловік зґвалтував свою 14-літню прийомну доньку. За це злодіяння Миколі Данилюку доведеться провести за ґратами 9 років.

Про це пише газета Волинь-нова.

Опісля розлучення багатодітна волинянка привела в оселю тридцятип'ятирічного Миколу Данилюка, який став її співмешканцем. Невдовзі у них появилася спільна донечка. Опісля вони зареєстрували свій шлюб. Микола визнав батьківство над дітьми дружини від попереднього чоловіка. І їхня сім'я переїхала на постійне місце проживання в село, де мешкав Микола.

Ідилія швидко минула

У чоловіка це вже був третій шлюб. З двома попередніми дружинами розлучився, бо пиячив. А зважився на шлюб із багатодітною матір'ю, як не раз говорив, заради її дітей, пригадуючи, яким важким було його напівголодне дитинство в багатодітній сім'ї. Попервах подружнє життя у них складалося ніби й непогано.

Микола періодично їздив на заробітки. Але дуже швидко знову запив. Все частіше почала заглядати в чарчину й господиня дому. Замість злагоди та взаємної любові у ньому оселилися сварки, скандали і навіть бійки. Від цього неабияк страждали діти. Органами влади родина була взята на облік як неблагополучна.

Дійшло до того, що з сім’ї мусили забрати найменшеньких і влаштувати їх у дитячому відділенні центральної районної лікарні. Але невдовзі мати самовільно забрала дітей назад додому. Ситуація в сім’ї дещо поліпшилася лише після того, як жінку пролікували в обласному наркодиспансері від алкогольної залежності.

Вітчим-нелюд

Утім, одного дня в сім'ї забили тривогу: зникла не відомо куди донька Галина. Знайшли дівчинку в рідного батька. А втекла з дому, як з'ясувалось, через поведінку вітчима, який до неї чіплявся. Не наважувалася розказати про це матері.

Ще будучи дванадцятилітньою, помічала, що вітчим не байдужий до неї. Все їй купував і давав гроші на одяг. І це дівчину з одного боку радувало, з іншого – бентежило. Одного разу мало не збезчестив прийомну дочку. На щастя, почув крик молодший брат, який буквально стягнув вітчима із сестрички. Але про цей випадок матері нічого не сказали. Не хотіли, щоб виникла сварка.

Але згодом сталося непоправне. Серед ночі вітчим і 14-річна прийомна донька мопедом поверталися додому. Несподівано чоловік запропонував супутниці зайнятися сексом. Хутко вибравши «підходяще місце», звернув із дороги. І зробив це так різко, що обоє попадали на землю.

Чоловік, швидко піднявшись, став бідкатися, вдаючи, що мопед не заводиться. А потім налетів на дочку і почав заламувати їй руки за спину. Вона ж намагалася вирватися з рук мерзотника. І це в якусь мить їй вдалося. Однак той, завівши мопед, наздогнав утікачку. Та кричала, відштовхуючи нелюда від себе, просила порятунку. Вітчим не зважав на благання чотирнадцятирічної дівчинки.

Додому дівчинка бігла напівоголеною. Вітчим тим часом наздогнав її, щоб вона мовчала, дав їй чотириста гривень і пригрозив: «Пікнеш кому-небудь про цей випадок – уб’ю. І всю сім'ю знищу».

Злочин і кара

Галина прийшла додому близько третьої години ночі. Коли увімкнула світло, прокинувся брат. Вона, схлипуючи, не відразу зізналася в тому, що зробив з нею вітчим. І все ж, не витримала, розповіла про все, як було.

Ґвалтівник тим часом про свій сексуальний «подвиг» похвалився братові. Потім, будучи напідпитку, під час чергового скандалу з дружиною і їй заявив, що зґвалтував дочку. Жінка відразу ж звернулась у правоохоронні органи. Аж через три місяці після того випадку зловмисник опинився у слідчому ізоляторі Луцька. А потім сів і на лаву підсудних.

Під час розслідування злочину підсудний спершу свою вину визнав частково. Однак потім взагалі відмовився від сказаного. Мовляв, не зрозумів суті питання. Доказував, що все відбувалося за взаємною згодою. Але суд його покази визнав недостовірними.

Вироком Ратнівського районного суду ґвалтівник отримав дев'ять років позбавлення волі. Крім того, з нього буде стягнуто на користь потерпілої п'ятнадцять тисяч гривень моральної шкоди, а в дохід держави — судові витрати.

Колегія суддів судової палати в кримінальних справах апеляційного суду області вирок залишила без змін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
тиць-здиць Показати IP 29 Березня 2012 12:46
Педофілів на Волині розвелося... Прямо Чикаго якесь, чи Амстердам...
Beautiful Days Показати IP 29 Березня 2012 12:46
"На Волині 35-річний чоловік зґвалтував свою 14-літню прийомну доньку. За це злодіяння Миколі Данилюку доведеться провести за ґратами 9 років." ЯК НАБРИДЛ ЦЕ ЧИТАТИ,В НОВИНАХ ДИВИТИСЯ!!! ДО ЧОГО УКРАЇНА КОТИТЬСЯ?! НЕВЖЕ НЕ МОЖНА РАЗ І НАЗАВЖДИ ЦЕ ПРИЗУПИНИТИ!!! НЕВЖЕ ВЛАДА БЕЗДІЯЛЬНА?!ЯКБИ ЇХ ДОЧОК ТАК, СУРКІСА ЧИ ЮЩЕНКА? ЮЛІЇ ВОЛОДИМИРІВНИ?А? Нічого,їм нічого,а тут дітям простим,нещасним,бідовим і так не легке життя калічать!!! Вішати їх привселюдно треба,як в арабських країнах,батугами всякими до смерті бити чи смерту кару повернути!!! Тоді порядок буде,а так...демократія, на словах одна,лише слова...,а дій 0! ДО ОДНОГО МІСЦЯ ТАКІ ПРАВА ГРОМАДЯН ТА ТАКА ДЕМОКРАТІЯ З УСІМА ЇЇ ПЕРЕВАГАМИ ТА МІНУСАМИ!!! ХАЙ КРАЩЕ ЗДОРОВІ БУДЕМО ТА СПОКІЙНО ЖИТИМЕМО!!!
))) до Beautiful Days Показати IP 29 Березня 2012 18:26
это было всегда в еще худших масштабах. просто бабы (деватьсябыло некуда) и СМИ про это помалкивали.
Exaboto до Beautiful Days Показати IP 30 Березня 2012 20:28
хахахах... При чому тут Україна?? Важливі люди які населяють теріторію яка називається Україною.... Ми Українці,ми це робимо , ми обираємо владу, ми гвалтуєм дітей (((. Ми нікчемніші за арабів, ми будемо терпіти завжди (сподіваюсь я не правий). Ми на це все заслуговуємо і так нам і треба.
продовження... Показати IP 29 Березня 2012 13:09
кажуть в них - місячник...
химера Показати IP 29 Березня 2012 13:22
Який народ,така і країна.Чому дивуватись?Найвищій керівній особі держави можна,а чому низове бидло повинно соромитись.Кінець країні.
Совість Волині Показати IP 29 Березня 2012 14:22
В расход урода!!!
? Показати IP 29 Березня 2012 15:11
Чому лише 9 років за гвалтування дитини???
Exaboto до ? Показати IP 30 Березня 2012 20:20
так он за дтп з 3 - ма трупами 9.... по моєму - -нормально...
лучанка Показати IP 29 Березня 2012 15:31
а ще мами-такі теж не мають морального права називатися мамою. у нього було 2 дружини і розлучився через горілку,наївно надіятися,що третя буде особлива...придуряні баби,тащать в хату зброд,а діти тілька страждають....
Тихий ужас до лучанка Показати IP 29 Березня 2012 20:54
А знаете какой у таких мам самый весомый аргумент? (ДЕТЯМ НУЖЕН ОТЕЦ!)Так хочется обратится к разведенным и одиноким женщинам. НЕ ЗАВОДИТЕ МУЖИКОВ 10 РАЗ ЗА ЖИЗНЬ. На свете есть много чего интереснее и важнее, извените х-ра. А особенно дети.
лучанка до Тихий ужас Показати IP 29 Березня 2012 21:59
Дітям потрібен батько ,правда,але якщо рідний не хоче виховувати,то інший,нероба,алкоголік-зможе його замінити,чого не придумає жінка,щоб виправдати себе.Краще одній,як з таким супутником життя...
Sergiy84 Показати IP 29 Березня 2012 15:46
Дійсно, а президент то наш теж за згвалтування сидів....! От так вот! Так що, селяни на бунт!!!!!!!!!!!
бред до Sergiy84 Показати IP 29 Березня 2012 20:59
за розбой он сидел и нанесение телесных повреждений. И Юлька тоже сидит.
Думаючий до Sergiy84 Показати IP 30 Березня 2012 22:56
Як всі все добре знають. Ви разом з ним гвалтували? Разом сиділи? Не сиділи, переховувались? Може хочете явку з повинною зробити? Сісти просто, особливо по наших діючих законах. Відмитись потім неможливо, в принципі. Для прикладу, а якщо він на шухері стояв і не знав що там буде відбуватись, бо в ті часи всі в якихось бандах були, особливо в його регіоні і при його складі сім'ї. По закону - винен, але якщо б не став, то його життя було б в небезпеці? Варіантів дуже багато... Я не кажу що вони його виправдовують, але частково - так. І точних даних ніхто ніколи не взнає. Тим кому він не подобається вигідно про це говорити. Російському уряду теж це вигідно говорити, щоб тримати "на повідку" і не дати діяти самостійно. Але ж таких політиків більшість, якщо не всі! Хтось про це думав? Просто для когось ще не прийшов час бути заплямованим. Коли хтось щось говорить не знаючи це на всі 100% і не маючи змоги це довести - вмикайте в першу чергу мозок, іноді корисно!
про життя Показати IP 29 Березня 2012 16:31
до чого тут все це- винна мати-алкоголічка яка привела те бидло в сім"ю і не бачила за горілкою що навколо неї коїться.Винен батько -який дозволив своїм рідним дітям жити з такою мамою і вітчимом закрившо очі на все . От їх удвох теж не завадило б спитати суворо .
МОЯ ХАТА Показати IP 29 Березня 2012 17:00
Боже, як це страшно! Бідна дитина за 14 років бачила лише негативний бік життя.
! Показати IP 29 Березня 2012 17:16
Дійсно, складється враження, що українські баби довбонуті на всю голову і живуть за принципом "Краще жити з будь-яким бидлом, неробою, пияком, аби не самій", тягнуть всяке г....вно в свій дім, а діти страждають. Тьфу!
Каріна Показати IP 30 Березня 2012 00:46
9 років?????? що??? за маленьку дівчинку??? та катсрувати потрібно! можливо саме тоді гвалтування і перестануть існувати
))) до Каріна Показати IP 30 Березня 2012 16:48
УССР проходила через опыт введения смертной казни за изнасилование. Не поверите - не помогло. Более того, в срочном порядке пришлось эту меру отменять: она отправила на тот свет сотни женщин, которые при иных обстоятельствах остались бы живы. Выход один, но долгий и сложный - кое-кто должен понять, что женщина может быть не только жертвой, но и агрессором. И еще каким. Учимся драться...
Я Показати IP 30 Березня 2012 14:55
Будь що буде, головне щоб х..й в хаті був.
Уродам - смерть Показати IP 30 Березня 2012 17:49
Кастрировать падлу, потом посадить на кол и транслировать это в прямом эфире, в прайм тайм по всей Украине. Но перед тем, рекламу этой трансляции дать, что бы больше зрителей было. Кстати, туда же можно и остальных насильников - для сравнения... Ну а на зоне главное правильно пристроить урода. там "женщины" тоже нужны.
Олег Показати IP 31 Березня 2012 23:45
В Узбекистані за крадіжку авто смертна кара. Маини перестали красти.В Арабських країнах за крадіжку рубають руку , не бачив ні одного безрукого араба.Чомусь в ісламських країнах більше порядку. А у насодна роспута і порно на всіх мас -медіа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus