USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Польща проведе військові навчання біля кордонів з Білоруссю та Росією

26 Жовтня 2023 12:47
Збройні сили Польщі проведуть наприкінці жовтня – на початку листопада у східних воєводствах Польщі тактичні навчання під назвою Żubr-23 («Зубр-23»).

Метою навчання є зміцнення співпраці військових з цивільною адміністрацією і перевірка боєздатності підрозділів, передає Укрінформ з посиланням на ЗС Польщі.

Навчання відбудуться у Вармінсько-Мазурському, Підляському, Мазовецькому та Люблінському на північному сході Польщі.

Зазначається, що в межах навчань відбуватиметься вдосконалення тактичних дій підрозділів військового угруповання «Підляшшя». Навчання відбуватиметься на полігоні та поза його межами.

Під час навчань армійські підрозділи співпрацюватимуть з органами місцевого самоврядування, воєводськими центрами кризового реагування, лісництвами, поліцією й пожежними службами.

У 2024 році в Польщі відбудуться найбільші в Європі навчання сухопутних військ під назвою Dragon-24, в яких візьмуть участь понад 20 тис. військовослужбовців з різних країн НАТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus