USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 40.05 40.30
  • PLN 9.95 10.20

Приміщення їдальні луцького ліцею оновлять

3 Квітня 2024 22:31
У Луцькому ліцеї № 1, що на вулиці Богдана Хмельницького, 4, запланували поточний ремонт приміщення їдальні. На роботи спрямують близько пів мільйона гривень.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 6 квітня. Аукціон розпочнеться 8 квітня.

Як вказано в супровідній документації, поточний ремонт приміщення їдальні включатиме розбирання каркасних дерев’яних перегородок, демонтаж опорядження стін, демонтаж раковин, дверних і віконних коробок, каркасу підвісних стель та стельових плит, розбирання покриттів підлог із керамічних плиток, заміну дверей та вікон, улаштування металопластикових перегородок, мурування окремих ділянок простих внутрішніх стін із цегли, ремонт штукатурки внутрішніх стін, облицювання поверхонь стін і відкосів керамічними плитками, шпаклювання стін та відкосів, улаштування радіаторних решіток, улаштування натяжних стель, монтаж світильників для люмінесцентних ламп, встановлення умивальників, прокладання трубопроводів тощо.

Роботи мають завершити до 25 серпня 2024 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме п’ять років.

Читати ще: Не працювала понад пів року: на Волині відкрили відремонтовану шкільну їдальню

Нагадаємо, у Старозагорівському ліцеї Локачинської селищної ради відремонтували їдальню, оснастивши її сучасним обладнанням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus