USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Рівненський «Кардинал» став переможцем благодійного футзального кубка в Луцьку. Фото

16 Вересня 2023 17:15
В обласному центрі Волині відбулися вирішальні матчі золотого кубка благодійного футзального турніру AGROMAT CUP, в якому змагалися професійні колективи. Переможцем стала команда «Кардинал» з Рівного, яка у фіналі обіграла київський «Агромат» з рахунком 2:1.

Упродовж турніру організатори збирають кошти на бус для волинських військових із ОЗСП «Любарт».

Учора в першому півфіналі на майданчику ОДЮСШ «Кардинал» на останніх хвилинах вирвав перемогу в місцевого «Любарта» – 3:2. А ось київський «Агромат» у другому півфінальному матчі розгромив «Ураган» з Івано-Франківська – 4:0.

Сьогодні у матчі за третє місце зійшлися «Любарт» та «Ураган». Останні одразу ж на старті зустрічі продемонстрували «ураганну» гру: на першій хвилині рахунок відкрив Микола Грицина, а через три хвилини завдяки Андрію Британу на табло світилося 2:0. «Любарт» на 14 хвилині зусиллями Станіслава Шклярука відквитав один гол – 2:1.
У другому таймі «Любарт» часто використовував тактику з п’ятим польовим гравцем, однак «Ураган» вдало захищався та часто забивав у пусті ворота. Тож саме івано-франківці перемогли у цій зустрічі (7:2) та здобули бронзові медалі.
Фінальний матч, в якому грали «Агромат» та «Кардинал», на відміну від бронзового матчу голами не ряснів. На 4 хвилині рахунок відкрив Максим Малиновський. «Агромат» вже у першому таймі почав використовувати тактику з п’ятим польовим, але зрівняти рахунок так і не зумів.
У другій половині зустрічі на 28 хвилині Василь Парфенюк подвоїв перевагу рівнян – 2:0. «Агроматівці» до кінця зустрічі зуміли відіграти лише один м’яч. Тож з рахунком 2:1 перемогу в золотому кубку AGROMAT CUP здобув рівненський «Кардинал».
Відзначимо, що сьогодні почалися зустрічі і срібного кубка турніру, матч за третє місце та фінал відбудуться завтра на полі ОДЮСШ.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мар'яна Петрівна Хма Показати IP 17 Вересня 2023 04:13
А чому тцк не прийшли і не роздали повістки, чому по селах хлопців простих роботяг позабирали, а тут здорові хлопи і їх не беруть???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus