USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Російські блогери та зірки в істерії «хоронять» Instagram, але і далі не згадують про війну

12 Березня 2022 16:23
У Росії, яка напала на Україну, знищує інфраструктуру, цивільні будинки і вбиває мирних людей, від 14 березня заборонять популярну соціальну мережу Instagram через заклики до насильства щодо росіян. Відповідну вимогу скерувала Генпрокуратура РФ до Роскомнагляду, позбавивши таким чином інстаблогерів з Росії, які й так втрачають доступ до популярних соцмереж, зокрема Tiktok, головного заробітку, адже Instagram для багатьох став майданчиком для просування.

І поки в російських інфлюенсерів є лічені години, щоб насолодитися доступом до Instagram, вони активно записують сльозливі відео, на яких у розпачі розповідають, що просто не уявляють свого життя без соцмережі.

ТСН розповідає, як популярні блогери з Росії у сльозах масово прощаються з Instagram.
Вони нині не приховують свого смутку: вони масово записують обурливі сторіз, скаржачись на рішення, публікують прощальні пости, а також вигадують різні способи, як обійти путінську заборону.

Утім, проаналізувавши контент російських блогерів за останні 24 години, ми так і не знайшли жодної згадки в їхніх публікаціях про першопричину блокування Instagram в РФ.

І поки російські селебритіс зазнають чималого фінансового краху, користувачі в коментарях зазначають, що блогерам тепер доведеться змінити сферу діяльності й піти працювати.

Тим часом популярний ютубер Микита Лол, сторінка якого в Instagram налічує 157 тисяч підписників, опублікував світлину зі сльозами на очах (зазначивши, що це, мовляв, фотошоп) і попрощався з аудиторією.

«Немає слів, щоб передати те, що відбувається. Інтернет був для мене всім: роботою, розвагою, пошуком ідей і т.д. Але, на жаль, світ похитнувся і вже все неминуче», – пише він.

Співачка Ольга Бузова, яка має 23,3 мільйона підписників в Instagram, опублікувала прощальний пост, у якому висловила сподівання, що не втратить своєї численної аудиторії.

«Зараз пишу пост і плачу. Сподіваюся, це все неправда і ми залишимося тут», – бідкається Бузова.

А Ксенія Собчак, яка, до слова, перебуває у базі українського сайта «Миротворець» за незаконне відвідування анексованого Криму в 2014 році, взагалі у зв'язку з блокуванням Instagram вбралася в чорний лук, влаштувавши так званий траур.
Ольга Ломакіна опублікувала сторіз щодо блокування Instagram в РФ, у якій сказала: «Новина не дуже приємна, тому режим SOS».
Співак Єгор Крід також записав прощальну сторіз, в якій зазначив, що йому бракуватиме його підписників.

Блогерка Аліна Акілова, у якої 1,4 мільйона підписників, присвятила соцмережі окремий пост, в якому із сумом написала:

«Нам час розлучатися... Найближчим часом Instagram відрубають на території РФ. За сім років я стільки всього разом з вами прожила», – написала вона, опублікувавши, попри смуток, досить святкову світлину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus