USD 39.80 40.15
  • USD 39.80 40.15
  • EUR 40.00 40.30
  • PLN 10.00 10.18

Сім’я з Луцька приймала Червоненка без мандата. ВІДЕО

8 Листопада 2010 12:03
Євген Червоненко, відомий своїми сімейними скандалами, довго вагався, чи брати участь у шоу «Без мандата». Проте політик та азартний гонщик захопився ідеєю будівництва авто-треку у Луцьку – саме про це мріяла родина, яка надіслала свою анкету про бажання взяти участь у проекті. І хоча до Луцька Червоненко прилетів на гелікоптері, жити йому довелося у зовсім інших умовах.

Чи вдалося любителю раллі пройти випробування звичайного життя та втілити мрію своєї «нової родини» – показали в програмі каналу «Без мандата».

З-поміж усіх доступних видів транспорту Червоненко обрав собі власний гелікоптер, аби добратися до обласного центру Волині, де на нього чекала його «нова родина» – Леонід Крещук, його дружина Любов та син Ярослав. Представники сильної статі у цій родині захоплюються автогонками, – пише «ВІП».

Глава сімейства, який є заступником президента луцького автомотоклубу, показав гостю місцину за селищем Дачне, де вони інколи пробують проводити аматорські змагання. І поскаржився, що поціновувачам цього виду спорту в Луцьку ніде змагатися. У відповідь на це Червоненко одразу ж висловив ідею – запропонувати голові Волинської ОДА проводити в Луцьку Кубок губернатора з автоспорту. Проте детально обговорити проблему одразу ж після знайомства політик і президент Автомобільної федерації України із Крещуками не зміг. Він одразу ж порушив правила проекту – не захотів ночувати у родині й подався до готелю, де за проживання розплатився дорогим годинником, оскільки не мав, відповідно до умов програми, грошей.

Ранок наступного дня герої програми «Без мандата» розпочали із візиту до голови Волинської ОДА. Метою зустрічі, за словами Червоненка, стала проблема легалізації аматорського автотреку. Борис Клімчук, курячи цигарку, у своєму кабінеті спілкувався із візитерами. А київський гість пообіцяв у відповідь на сприяння посадовця у вирішенні проблеми провести в Луцьку наступного року чемпіонат України і привезти професійних гонщиків. Губернатор запевнив: чим зможе – допоможе.

Доволі швидко домовившись із Клімчуком, Червоненко відвідав синагогу. А після святині попрямував до Добровільного товариства сприяння армії, авіації та флоту в Луцьку. Проте там його ніхто не чекав, що дуже обурило візитера зі столиці. Зробивши телефонне «построєніє» керівництва структури, Червоненко залишив там аркуш паперу із записаними вимогами: надати приміщення для федерації автомотоспорту та виділити кілька боксів в автошколі. Проте на цьому все не завершилося – також політик зробив гнівний дзвінок до очільника ДТСААФ у Київ.

А тим часом у Дачному вже почали робити траси. Для автотреку Клімчук виділив 10 гектарів. Підігнані губернатором бульдозери рівняли полотно. З-поміж перших його випробував Червоненко.

Аби провести на новоствореній трасі перші любительські змагання, київський гість йде з візитом до ще одного знаного на Волині чоловіка – очільника «Континіума» Ігоря Єремєєва. Той обіцяє допомогти – надати і спонсорську підтримку, і паливо, і форму.

У день змагань до Дачного на добрий почин приїздить багатократний чемпіон Укрїни з раллі Олександр Салюк. Участь у змаганнях бере також і Червоненко.

Опісля закінчення аматорських перегонів на родину Крещуків чекає не один сюрприз. Любові Крещук нардеп дарує перли і побутову техніку, главі сімейства – фуру, а Ярославу – спортивний форд, з яким той зможе брати участь у перегонах. Крім того, наймолодшого Крещука замість служби в армії чекають тренування у команді професіоналів у Києві.

На завершення візиту на Волині Червоненко побував у Замку Любарта. А фінальні ноти візиту прозвучали в барі «Оболонь», де політик розслабився співом у караоке.
Євген Червоненко та Олег Ляшко в програмі "Без мандата" с Видео bigmir)net.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
журналіст Показати IP 8 Листопада 2010 13:40
хороша передача. люди хороші. мені як волинянці, чесно кажучи, було найбільш образливо за те, що голова ВОЛИНСЬКОЇ облдержадміністрації спілкувався російської мовою!!1 І з ким? не з російським послом, а з народним депутатом україни. СОРОМНО!!!! Борисе Петровичу, ви забули, що ви родом з Волині?
yav Показати IP 8 Листопада 2010 17:35
Червоненко - супер! Людина з великої літери. Один раз нагодувати рибою - нехитра річ, а от подарувати вудочку і дати шанс щодня ловити цю рибу, навчити людину взяти долю в свої руки... я аплодую!
... Показати IP 8 Листопада 2010 18:12
Можливо, я щось не розумію, але ото проблема - нема нормального треку, там в людей житла нема, ліків для підтримання життя, грошів дитині на операцію...
Анатолій Котлюк Показати IP 9 Листопада 2010 08:56
І от не кажіть мені після цього відео що Ляшко не гей... Ви що послухайте те що він розказує про своє минуле, і почитайте покальчука з його творами про бездомних дітей і про життя в дитбудинках.
Телеглядач Показати IP 9 Листопада 2010 11:59
А Червонець-красунчик. Харизматичний і толковий дядько,
лучани Показати IP 9 Листопада 2010 13:08
а мені то так сподобалося як очільник ДТСААФ з переляку втік і бідна секретарка не знала за що їй таке щастя."Кєровнік сказав кабінєта гостю показать і навєрно попросив спровадить його геть." Обіср..ся на всю Україну. А міг же показать себе державним мужем -та певно не дано йому...може засидівся чоловік на одному місці.може молодих туди пора.....
Wrt Показати IP 9 Листопада 2010 13:15
http://www.bulvar.com.ua/arch/2007/23/4665629704dc7/- рекомендую.
.... Показати IP 10 Листопада 2010 07:36
Ляшко - нарцис ще той!!!
yav до .... Показати IP 10 Листопада 2010 10:16
http://tabloid.pravda.com.ua/scandal/4cac21e9a4e87/ Думаю, чого мені цей Ляшко не сподобався?
Макс Показати IP 11 Листопада 2010 08:59
Не тіштесь тим що показують в цій предачі... там не герої там позорище народу показують. Це все передвиборча агітація, до майбутніх виборів "народжні мужі" готуються. Піаряться через передачу... Ви що всі сліпі, не бачите яке провалля розділяє слуг народу із народом... Ви що не бачите які в них проблеми а які в простих людей. Чи Вам дана передача цікава як розвлікуха, або просто по приколу подивитись....
svitla Показати IP 11 Листопада 2010 20:57
Особисто,мені Червоненко ще імпонував на Майдані.А в проекті показав себе,як людина,яка після сімейних негараздів,не втратила віру святе.Так грати НЕМОЖЛИВО.
VSC Показати IP 12 Листопада 2010 11:59
"Женя Червонец" артист еще тот. За показной внешностью рубахи-парня скрывается сооовсем другой человек. Снимите розовые очки, смотрите на мир трезвыми глазами.
Ольга Показати IP 12 Листопада 2010 21:48
Да, Червоненко класний! Аби всі державні мужі були такими! І просто аби всі мужі були такими! ;-)
Ольга, Полтава Показати IP 12 Листопада 2010 21:57
Випуск з Червоненком найкращий з усіх програм "Без мандату". Євген Альфредович щирий, дієвий і зворушливий!!! Але те, що він потрапив в родину ггонщиків наштовхує на думку, що організатори програми не були щирі коли мене запевняли, що пари утворюються випадково... ;-) Я хотіла теж подати заявку в "Без мандата", але коли почула, що все випадково і уявила, що до мене замість Євгена Альфредовича може потрапити, допустим, Ляшко - відмовилася.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus