USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Смерть двох пацієнтів на ШВЛ на Львівщині: комісія підозрює адміністрацію лікарні

2 Грудня 2020 10:31
Урядова комісія надала попередні висновки щодо смерті двох пацієнтів, підключених до апаратів штучного дихання, через знеструмлення Жовківської лікарні у Львівській області. Керівництво медустанови підозрюють в недбалості.

Про це повідомляє Львівська обласна державна адміністрація.

«У момент знеструмлення медпрацівники лікарні надавали пацієнтам допомогу в повному обсязі, а ось керівництво закладу не зробило нічого, щоб під’єднати хірургічний корпус, де знаходиться реанімація, до резервного живлення», – зробила попередні висновки Комісія.

Комісія підготувала звернення до Жовківської районної ради, яка є власником лікарні, з ініціативою – звільнити керівництво медичного закладу. Також менеджмент лікарні повинен «негайно виробити алгоритм дій на випадок знеструмлення».

«Департамент ОДА проведе клініко-експертну оцінку надання медичної допомоги померлим. За результатами такої оцінки зможемо зрозуміти, чи пов’язані ці випадки смерті з відключенням енергії», – зазначили в ОДА.

Нагадаємо, у Львівській області поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті двох пацієнтів Жовківської районної лікарні, які перебували в реанімації на апаратах штучної вентиляції легенів (ШВЛ).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 2 Грудня 2020 12:11
Патріотична Львівщина, вся їхня суть одягнути вишиванки, крикнути слава Україні і нічого реально не робити для своїх людей. Тут питання не лише до адміністрації, а і до контролюючих органів, якім закрили очі на це все. Дуже дивує така халатність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus